188

Циганин

преди 13 години

След най много 1 година ще излезе и живота ще си живе е с паричките които си е взела . Бугарска ви работа . 20 години за такива . За куче се лежи повече .

187

Промит Гербуйко

преди 13 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят.ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.:Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра.Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ ТОЯ СТАНИШЕВ НЕ СТАВА , НО С БОЙКО ТОВА НИ ЧАКА.ДЕМОКРАТИ , ИЗЛЕЗТЕ ..... СЕГА , СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ Е КЪСНО

186

коко

преди 13 години

Вие смятате ли,че нейните другари ще я осъдят?АЗ не смятам...все пак са от едно люпило.На- края ще е 4 месеца условна

185

преди 13 години

Я всички фенове на яне да се наредят надупени пред идола си...Или може и на колене.

184

katla

преди 13 години

малко са и. 40 звучи по-добре, жалко че няма кой да и ги даде...

183

Хетфиелд

преди 13 години

4 години... ок. На ред е Масларова, но за нея най-малко 8-9 защото и парите са повече които е завлекла! Искам и "хидроинжинера" Доган там. Той поне има опит в лежането в затвора. А и нали е ***, ще разтваря *** с кеф!

182

Bashta_vi

преди 13 години

murgina e 100% nevinna i tova e politika.. a kato cqlo samo shtoto se kazva Qne i nqma normalno bulgarsko ime nqma da glasuvam za nego

181

Eva

преди 13 години

Това хубаво!!! Ама на следваща инстанция, както става обикновено, ще я оправдаят, така че не се радвайте много!!! Тук все пак е България, а не нормална европейска държава!!!

180

valio

преди 13 години

Taja Murgia e Goljam *** .Da leji malko sa i tia godinki.Trjabva pone 10 da leji toja ***.

179

Анонимен

преди 13 години

Много злобен народ сме!

178

Бачо

преди 13 години

Браво на Яне,че я разкри тая крадла

177

цирк

преди 13 години

всичко е цирк..накрая ще е с условна присъда.

176

Анонимен

преди 13 години

На снимката не си личи, че е осъдена. Обикновено осъдените са с белезници и полицейски ескорт, а тази сякаш се прибира след тежък работен ден

175

Навит

преди 13 години

Със сигурност парите не са 1.3 милиона лева а доста повече...Дайте ми да прибера 1 милион и аз с радост ще ги излежа тези 4 години.... че с мойта заплата за 4 години и 1/10-та от това няма да изкарам

174

Келешчо

преди 13 години

Мургина има много пари и ще се оправи, за такива като нея не важат законите. Всичко е постановка за заблуда на плебса и за изпускане на парата в свирката.

173

sion

преди 13 години

E kakво пък общо имат ГЕРБ с вкарването на мургина в затвора..Сега ако си кичнат медала могат да ходят да целуват краката на Лудото Яне - той я накисна за измамите и протекциите..Да не се окаже само след 4 години да четем Боко и Цвък с по 10 години присъди..Щото и тогава и сега управляващите лаеха какви компромати били това , а се оказва май че са си истината / Фидоска специално я пропуснах , че не е готов новия затвор и няма къде да я съберат за момента.А и ще изяде на два отряда порциона/.

172

До Каро 169

преди 13 години

Каро...,Заслугата за тая справедливост е на г-жа Милена Цолчовска.Тя е пример за чесност ! Жалко за жената де.Тяя кудофия-догановска скаси и нейния и живота на семейството и.Мен да ме питаш Кубито от Дулово ще и плати дяволъка и тя ще излезе.Ако някой ден чуете ,че са я очистили -явно става въпрос да национализъм.Да спиш с *** турчин не е за всеки ! Тя го можеше!

171

Анонимен

преди 13 години

Същевременно прокурорът по делото Маргарита Немска обяви, че ще протестира решението на Софийския градски съд да оправдае Мургина по две от обвиненията.Обзалагам се , че ще я оправдаят или ще бъде условна присъдата.

170

Анонимен

преди 13 години

Когато лежи тая в затвора ми се обадете 054345672

169

МИШО

преди 13 години

ВСИЧКИ ДЕТО ПЛЮЕХА ЯНЕ -ДА СИ ЗАТВОРЯТ УСТИТЕ...ЯНЕ ПОСОЧИ МУРГИНА !!!КОЙ РАЗКРИ ИЗБОРНИТЕ ДАЛАВЕРИ В САЩ И ТУРЦИЯ И КАСИРАХА ИЗБОРИТЕ -ЯНЕ !!Яне иска 100 депутати и НОВА КОНСТИТУЦИЯ ...дай Боже и това да стане някой ден,,,!!