225

Анонимен

преди 13 години

Как може да се вярва на Янка.Когато във връзка с запис на заповед за 500000 лв,дадена на Кирил Гоцев,когато бе ген.директор на БНТ от Красимир Гергов.Янето се обърна в основен обвенител.Подаде сигнал до Гл.Прокурор и до комисията за борба с корупцията в НС.И изведнъж се обърна и започна да се явява в бтв-телевизията на Гергов.Яне колко взе за да мълчи?Ти си навътре с демагогиите и вземането,нали,ясен си"ХЛАПЕ"

224

бог

преди 13 години

КРАИ,,,,,вече никои не ви верва,,,,,,,,,може и милион да е взела,,,,,,,,,ДРЕМЕМИ,,,,,,,,,,радваме че за тия *** вече няма ХА ХА ХА

223

Съдията Дред

преди 13 години

Тоз хубустник да каже:1.Откъде намери милиони за предизборната си компания преди 3 години - около 4 милиона е била2. От къде има 3 милиона за палата си? Толкова е вложил до момента ......На въпрос номер 1 може и да не отговаря, другарят Р. *** ни осветли........

222

222

преди 13 години

Яне ставаш жалък и смешен с тия ежедневни простотийки дето ти ги подхвърлят ,за да ги ветрееш в публичното пространство,колко ти плаща АП,С КАКВО ТЕ ДЪРЖИ ТОЙ,та да изпълняваш като добро кученце заповедите му,,,

221

Дядо ви поп

преди 13 години

Папките на янка са празни като гащите му........номера с копираните флашки не мина, сега на ксерокс си намерил друга занимавка.........ама намерил е и *** да му вЕрват :))

220

Съдник

преди 13 години

Дотук нищо верно от янка - 3 години говорителка на трактора, ама за шут става :)

219

Анонимен

преди 13 години

На Яне не мога да му вярвам.Защо?Защото той е станал доносни в ув съвсем крехка младост.От толкова млад е станал ***,познат е с псевдонима ХЛАПЕТО.През колко партии мина ,като цветарка.Това е една кукла на конци в ръцете на мафията.Аз не му вярвам,а който иска да се поддава на мутренските му истъпления.Вчера в НС бяха много жалки със своя съпартийник с мутренска физиономияно.След като с такова настървение са срещу ГЕРБ,значи са настъпани яко интересите на БСП-РЗС,начело с ПРЕЗИДЕНТ НА Р

218

ВОТ

преди 13 години

217

:-))))))))))))))))))

преди 13 години

Сексуалната ориентация няма нищо общо с фирмената документация.По сериозно по темата.

216

Анонимен

преди 13 години

Яне може и да е луд но Бойко до сега не е отговорил убедително на нито един негов въпрос.Дали шикалкавенето ще помогне на управниците ни?

215

Анонимен

преди 13 години

Яне, ти не разбра ли, че никой не е пророк в собствената си родина.

214

Анонимен

преди 13 години

Ако килограмите са правопропорционални на полученото ,тя трябва да е получиламноооого повече. Но и милиард да получи, ще си остане една неприятна дебела и отблъскваща жена.

213

Анонимен

преди 13 години

Кви 150 бона го гонят тоя?!? Искрето от 2002 до 2008, тия пари ги изкарваше за три-четири месеца...Що не каже Янето колко пари му набута мъжа на Бисерка Петрова за да я направи депутат от РЗС?

212

АЗ

преди 13 години

ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА- ТОЗИ ЧОВЕК Е БОЛЕН НЕ ГО СЪДЕТЕ

211

юнака

преди 13 години

ами тия джипове дето ги кара,горят множко.Какво са на днещно време някакви 150 бона.

210

един македонец

преди 13 години

Оти Яне де си дойдиш у Кромид-маала? Така ке е най-арно и за теб и за държавата.Не се бави ., довадай. Айде со здраве,ке те чекаме!

209

анонимен

преди 13 години

Яне,извади вече по сериозни компромати срещу Бойко и герб.Ползвай жокер обади се на приятел.Звънни на А.П.

208

Анонимен

преди 13 години

Яне *** продажен стига ни занимава с глупости! Вземи се скрий в селото, от което изпълзя и ходи копай на баща си нивите. Не разбра ли, че вече и глупаците в държавата не ти вярват? Всички знаем, че изпъляваш поръчките на онзи трактор, на който му носеше гразде. Интересно как след като го пуснаха от затвора Янето стана много активен, пък всички знаем, че по същество си е пасивен във всеки смисъл.

207

Анонимен

преди 13 години

ЯНЕНЦЕ, ЩО НЕ ЗАБЕГНЕШ С ТИЯ ПАРИ, ДЕТО ТИ ГИ ДАВА ТРАКТОРА? НЯКЪДЕ ПО ТОПЛИТЕ СТРАНИ СЕ СКРИЙ! И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ВЕЧЕ МНОГО НИ ОМРЪЗНАХА ПРОСТОТИЙТЕ ТИ!

206

Анонимен

преди 13 години

15 декември 2007 година е бил работен ден!А може ли някой да обясни с какво се издържат партиите?Едно време се събираше членски внос и то не малка сума.А сега?