106

до 78

преди 13 години

А тук ставам всеки ден в 6 сутринта да *** на работа и не мога да си платя семестъра даже.И нито има време за учене,нито пари.За какво говорим само!!!Само *** дето не са излизали извън България се дават да ги гаврят :( Даже ми е жал за такива хорица :(

105

Belgia

преди 13 години

На тия политици не им ли хрумва че ние емигрантите се срамуваме от тях.Постоянно свързват държавата ми и народа с корупция и мафия.Да си ходат всички веднага и да пестанат да се управлят.

104

Анонимен

преди 13 години

Те имат предвит какво прави Р Петков с митниците и техните замесници

103

AAAA

преди 13 години

Би трябвало всички да си подадат оставка но нямат съвест а и чакат народа да реагира,но овцете спят

102

Анонимен

преди 13 години

"Ненормалнико, цяла България е затънала! Това го кажи на тия с Q7 и какви ли още не возила по улиците."Където корупцията се ръководи от държавата, 99% са много бедни и 1% много богати.На 7.5 млн, 1% = 75000. Еми, нищо чудно, че виждаш много лъскави коли. Но ако това ти е критерият, че България е добре, вземи си малко дрешки и беж в Балкана овци да пасеш!

101

абе ей

преди 13 години

какъв Шенген бе,цялото правителство се хвали,партиините *** правят маанета,а в същото време се продава името на един от най старите и обичани отбори у нас-Ботев Пд,а какво да кажем за народа,на гладния и босия магистрали не му трябват,ченгесарницата е по яка от татово време,къв Шенген,кви 5 лева

100

999

преди 13 години

Не спирайте да подкрепяте корумпираните ни политици,на ориенталците не им трябва шенген.чалга,турски новини и мафия

99

Андрешко

преди 13 години

Германия понесе на гърба си ГДР, сега трябва да носи новите от ЕС! И как да ни пуснат в Шенген, като 90% от Българите са вродени Андрешковци..

98

do 95

преди 13 години

germanzite i finlandzite hodjat i v arabskite strani na po4ivka, a i viz kakvi idvat po-zakasali i ot balgarite. bogatite NIKOGA njama da doidat v BG, za6toto iziskvaniata im sa mnogo visoki, a BG kakvo predlaga - beton, lo6i ulizi, studena hrana i lo6 alkohol, no evtin

97

българка

преди 13 години

Ама как ще ни искат ,като ние за тях сме това,което за нас са *** в България.

96

Анонимен

преди 13 години

Ненормалнико, цяла България е затънала! Това го кажи на тия с Q7 и какви ли още не возила по улиците.

95

до 78

преди 13 години

Еми пич скотовете с това се радват бе и може би умишлено се удлжава кризата та матряла да търпи!Ама доста от моите роднини си биха шута.Братовчед ми отиде в Испания да бере лимони и не знаешпе една дума завърши там и сега има къща и апартамент на брега на един от добрите им курорти., а тук щяха да му викат,че трябва да е довлен и на 1000 лева заплата,защото било криза,преход и т.н.,а там всичко си псотигна с честен труд и работа.При другите ми роднини в Германия е същата работа!

94

Петко

преди 13 години

Докато водим диктаторска политика като на Иран, Либия...., какъв Шенген чакаме. Демокрацията е да се изслушват всички прослойки на обществото, та ако е необходимо и да се съобразиш няколко кръга от хора, а не само с твойте си

93

Бат` Бойко

преди 13 години

Алексей Петров е приложил натиск над Финландия! Това е!

92

paravan

преди 13 години

В Европа се наговарят вече, без да са видели каквито и да е резултати!

91

Анонимен

преди 13 години

И още ще има дето ши са врътнат. В шенген мошенници не търпят.

90

Килъра

преди 13 години

Мухахах еми то като видиш жените им в партията какви са по 200 кила сметай мутрите им по колко са хахаха

89

той

преди 13 години

ГЕЙбарджосите тотално сринаха България-гадно и некадърно правителско-ни се превърнахме в Мутрандия а не в Европейска държава-*** ***!!!

88

Анонимен

преди 13 години

"Фирмите на тройната Коалиция яко са затънали."Ненормалнико, цяла България е затънала!

87

654

преди 13 години

А защо след като Германия е така убедена в ,,несигурната ,,България, не каже на гражданите си-моля,не ходете на ваканция в България,там е опасно за вашата сигурност.Или има двойна политика-един път обърната за пред страните от европейската общност срещу България, а към самата България-о колко е хубаво у вас на почивка,каква евтина и хубава ваканция имаме у вас,моля не се променяйте....Може би немското правителство се е взело за толкова умно ,че ще надхитри всички...? Ако пък вземем вечно пияните финландци,които водени от подобна идея да продължат да се наслаждават на евтиния алкохол са решили даприпяват в един глас с немците..?Това се нарича истинска европейска манипулация с бедния събрат-нека да продължава да ни служи за жълти стотинки!Засрамете се,,европейци,,!