6

Анонимен

преди 13 години

То за влизане в ЕС никой не ни и пита.Другите страни правеха РЕФЕРЕНДУМ.А тук нищо.Сега пак щели "да ни приемат".Аз например не искам.Все едно някой, да ме кани на рожден ден, ама аз да не знам.Вземете си ЕС-то нарамо и се махайте от Европа.ЕС не се отрази добре на Гърция (фалит), Ирландия (фалит), Португалия (колапс), Испания (колапс), Унгария (колапс) и сума ти други държави.Германия също пострада, защото плаща неща, които не е консумирала.Т.е. за всички ЕС е кошмар.

5

Dios

преди 13 години

ZA KOMUNISTITE E PO-VAJNO NE TE DA SA MNOGO DOBRE , A NARODA DA E ZLE , ZA DA MOJE DA SE MANIPULIRA...

4

Анонимен

преди 13 години

Португалия като е в Шенген гледам, че са първенци в икономиката. Ами Белгия - почти 220 дни вече няма правителство. За Франция - живеят добре неколцина, останалите са просяци и мизерстват. Единствено Германия е стабилна и непоколебима във всяко едно отношение, но там комините пушат, хората работят, но и получават добри заплати, за да живеят спокойно.

3

Dan

преди 13 години

Спокойно трябва да покажем на Европа, че сме скъсали с комунизма и неговите корупционни практики и ще ни приемат, аз така мисля!

2

Анонимен

преди 13 години

Инфаркт покоси организатор на протест за тютюна сряда, 19 януари 2011Гоце ДелчевЕдин от инициаторите на протеста на тютюнопроизводителите в Гоце Делчев почина по време на блокадата на пътища в района на Гоце Делчев. Над 2000 души от общините Сатовча, Гърмен, Доспат, Хаджидимово и Гоце Делчев се събраха на отбивката за село Огняново, където трябваше да проведат митинг.Недоволните обаче решиха да блокират шосето към Гоце Делчев и ГКПП-Илинден и тръгнаха пеша, с което затрудниха движението на автомобилите.Мехмед Метушев от Инициативния комитет се опита да спре протестиращите и да ги убеди да не блокират пътя за Гърция. Между него и колегите му обаче започна разправия и в разгара на спора той се строполи на земята. Минути след като бе транспортиран до Спешния център на гоцеделчевската болница почина.Той е учител в с. Абланица и има три деца. "Всички управници се подиграват с нас. Години наред протестираме и виновниците за това състояние на тютюнопроизводството от ДПС днес застанаха сред нас и обявиха, че ни подкрепяли. Депутатите Муса Палев и Алиосман Имамов застанаха при нас и подлъгват, че отрасълът има бъдеще, което не е вярно", ядосваше се земеделецът Иван Сабахлъков.Според него организаторът на протеста Метушев не е издържал на напрежението и от това е получил инфаркт. Производителите протестират заради забавената изкупна кампания и ниските цени от по 3-4 лв. за килограм, които им дават фирмите.Владимир Симеонов

1

Oleee

преди 13 години

Моля ВИ, НЕ НИ ПРИЕМАЙТЕ!!!И за нас и за Вас е по-добре без нас!