121

обратен по неволя

преди 13 години

за повечето хетеро-коментатори тук искам да внеса известна яснота със собствения си пример. Аз съм мъж на 50г и винаги съм харесвал мъжете от както се помня. Така съм устроен и подчертавам, НИКОГА не съм бил щастлив от това. Никога не съм се гордял с това! Ако имаше някакъв шанс да го променя бих направил всичко! За да стане ясно, че няма лечение, направете един *** експеримент: опитайте се да си представите, че изпитвате тръпка и сексуална възбуда към някой индивид от вашия пол.-Няма шанс, нали! Пълни глупости са, че човек може съзнателно да управлява сексуалните си предпочитания. Предполагам, че Майката природа е вложила дълбок промисъл като е включила в плана си хомосексуалността сред висшите бозайници. Природата има ограничени ресурси и те трябва да се пазят от масовите популации, за да оцелеят повече видове. Вината не е и на родителите ми, които са били сексуално нормални и са ме обграждали с обич и грижа. Просто хора като нас са част от света! Не приемам човек да натрапва сексуалността си на другите. В същото време искам да ви отворя очите и да ви кажа, че има ОГРОМЕН брой хетеросексуални мъже, които нямат негативно отношение към хомосексуалните и даже понякога от любопитство опитват как е с мъж.Аз лично познавам и контактувам основно с женен мъже и любопитни измежду тях има МНОГО! За жените не мога да кажа-нямам достатъчно сведения. Омразата не води до никъде. Нека живеем заедно в този свят и да се наслаждаваме ,че е толкова шарен и непредвидим!

120

114 до 124

преди 13 години

Ела. Дай си телефона, ще ти звънна незабавно и ще се срещнем.

119

до 121

преди 13 години

А там, където се продава кока-кола, а амбалажът й се използва ***, цивилизацията е в разцвет. Великите култури на древността са загинали именно от поквара. Съвременната западна цивилизация е в колапс заради хора като теб (и нямам предвид единствено сексуалните ти практики). Говорим за Антихриста, а той в кошарата............

118

гурбетчия

преди 13 години

От статията и коментарите /плюсове и минуси/ разбирам,че на *** никой не им пречи,просто те са твърде смешно-нахални та дори се опитват да пречат на онези,които искат да се върнат към хетеросексуалния начин на живот!То бива-бива наглост,ама чак пък толкова е прекалено!Ами не искате ли всички,които са хетеросексуални насила да ги направим ***???Не злоупотребявайте с толерантността на нормалните хора,гледайте си "кефа" и не съдете онези,които искат да помогнат на разкаели се ***!

117

dedo

преди 13 години

Природата си е дефинирала много финно принципите, въпрос на време е напълно да ги разберем и опишем. Към долното: има дебели хора, на които коремните мазнини са много. Въпреки това не са станали хомосексуални. Задържането им в "правия път" става благодарение на собствената им психична нагласа - мастните образаувания са много по-големи от жлезите, отделящи тестостерон. Но той оцелява, мин. количество се преобразува в естроген...

116

до 114

преди 13 години

Не става въпрос за политическа коректност, а за това че нямаш право да ме обиждаш и да ми казваш имам ли право да гледам деца или нямам, които и сам мога да си направя ако искам. Аз не ти казвам, че си извратенячка, когато дебелия ти разплут мъж те *** отзад, нали? А ако искаш да видиш дали съм мъжкар, мога да дойда и да те пребия.

115

dedo

преди 13 години

В мъжкото тяло се синтезира хормона тестостерон. Там, където има образувани количества мазнини, тялото може да превърне по-голямо или по-малко количество тестостерон в естроген. Количеството преобразуван хормон не е линейно, т.е. нещо му въздейства. Има наблюдения, че когато в тялото започне преобразуване на хормона, самото производство на тестостерон намалява. С прихична нагласа може да се възстанови производството и да се намали до мин. преобразуването.

114

д-р Хаус

преди 13 години

До: dedoИ кои по-точно хормони се променят с психичната ни нагласа, би ли ни светнал нас, несведущите?

113

Хомо

преди 13 години

Глупости.Аз съм хомо, никога не съм имал никакъв сексуален интерес към жени. Така съм се родил, нищо не мога да променя.Хомосексуализмът е бил съвсем свободно приет в древните цивилизации и е свободно приет в развитите цивилизации в днешно време. Но там, където се продава боза, е рано да се говори за развита цивилизация.

112

107

преди 13 години

До: 113Що? На тебе помогна ли ти?

111

dedo

преди 13 години

Всичко е до психичната нагласа. Промени ли се тя, дори синтеза на определени видове хормони се променя. Всички тези прояви на променена сексуалност имат първоизточник нагласата на самия човек. За някои индивиди намирането на партньор от правилния вид (за мъжа жена и обратното), неуспешното му търсене (жените принципно не искат да пуснат), води до промяна на психичната нагласа. Ето това се опитва да промени (оправи) психоложката.

110

д-р Хаус

преди 13 години

До: гурбетчияА ти искаш ли да ти помогна да станеш ***?

109

Анонимен

преди 13 години

Никой ли не вижда че са активните пеераси,никой не скача срещу х*я нали?Ее каквото му е кеф,включително и мъже,но никой не го закача,*** кьоравите.Да сте срещу пеерасите означава да сте на страната на активните пеераси,които побеждават пасивните,както побеждавате жените си за да ги е*ете

108

гурбетчия

преди 13 години

Този "журналист-защитник на на ***" е за съд ! Как може да се яви пред психоложката,да и каже,че иска доброволно да се излекува от *** си,а после да съди психоложката,сякаш тя насила го е накарала?!Този "човек" не осъзнава ли,че по този педерастки начин пречи на всички онези,които искат да им се помогне?!Или по-важното е да има повече *** независимо,че някои от тях искат да се излекуват?!Такъв "защитник" трябва да се н-адупи яко и в г-ъза му да се набута едно бирено шише!!!!!

107

нервна

преди 13 години

Хомотата постоянно бъркат понятията нормалност и норма.Хетеросектуалността при бозайниците е норма.Хомосексуалността е отклонение от нормата.Което не значи,че са ненормални хора.Нормалното зрение също е норма,слепите хора са също нормални хора,но имат отклонение от нормата зрение.Не знам някой да иска поколението му да се ражда с отклонение от нормата.*** обаче искат да превърнат отклонението си в норма.И дразнят всички.Толкова ли е трудно за разбиране?

106

11 до 110

преди 13 години

Ласкай се, че си мъжкар! "***" не случайно обозначава в преносен смисъл подлите, страхливите, неприятните по характер - и не само в България! Poofter, например, е възможно най-тежка обида за мъж в "толерантна" Англия. Стига вече с политическата коректност - тя е измишльотина на амеро-евреите, за да ни мачкат по-лесно. *** е БОЛЕСТНО ОТКЛОНЕНИЕ, защото е несъвместимо с най-съкровения ни инстинкт - за продължение на вида!

105

Анонимен

преди 13 години

До 107Сега като на теб не ти е помогнало не значи, че и другите трябва да спрат да се опитват.

104

Анонимен

преди 13 години

Винаги съм знаел, че *** са психичноболни. Но на тях просто им харесва да са в заблуда, да се правят на дискриминирани и да налагат егото си над обществото

103

haha

преди 13 години

Шибайте си каквото си щете, само не ме занимавайте.

102

Анонимен

преди 13 години

Огромната част хомосексуални мъже са много по-големи мъжкари от съпрузите на незадоволените грозни дами с наднормено тегло, които пишат тук, или от пъпчивите пубери, на които тайно им става оная работа, но изпитват ужас да си го признаят.Този, който цитира библията по-надолу - католическата църква е най-голямото сборище на педофили и извратеняци, нашите манастири също не падат по-долу (справка Дим Дуков)А иначе никой не обича *** като Азис, Азер и Серго.