26

О'кака Чука

преди 13 години

Е то остава и БСП да гласува...баси...все едно да се откажеш от децата си,м'чи кък да стане таз работа,то вчера оня...кажи го де еееееееее...... дето пренасяше парите на сръбско-българската комунистическа мафия...АААА Кирчо кехая....как са пенявеше по телевизията да защитава агентите дето знаели чужди езици.....Ми вземете си ги в Партияте бе Кире,като са Ви толкоз ценни тез кадри.....БЪЛГАРИЯ НЕ ГИ ЩЕ...НЕ ИСКА ДОНОСНИЦИ ДА Я ПРЕДСТАВЯТ

25

Ивка

преди 13 години

Въпросът с Цецо продължава да бъде висящ, а Танов няма ли също принадлежност към ДС? Тъпичко е шефът на МВР и човекът, който трябва да опазва границите на ЕС да са от ДС.

24

мразещкомунисти

преди 13 години

видехте ли бе б-есни с-амотни п-омиари,че никой не ви иска агентите и доносниците,ама комунистите ъкъл от никой не приемат само от вожда им за това всички ги плюят и мразят....

23

Тото

преди 13 години

Стенограма от скандалният разговор на Бойко Борисов с Танов - pressclub.bg/society/media/20110114/news-26291

22

Анонимен

преди 13 години

Ще гласувам пак за ГЕРБ те направиха това което никой не направи досега

21

Цербер

преди 13 години

Това което сам си направиш, никой друг неможе да ти го направи. След като бяха огласени 55 % от посланиците ни като агенти и ги отзовем възниква сериозния въпрос с какво ще ги заместим. Да не стане като случая с медиците ни в Либия. Всички си прибраха медицинските кадри само ние не. Май забравихме, че Надежда Михайлова беше назначила на мястото на "старите кадри" абсолютни некадърници. Между другото Николай Младенов беше любовник точно на хубавото Наде, ама май нищо не е прихванал по полов път.

20

Анонимен

преди 13 години

Вярно, че ДС не съществува вече повече от 15 години.Но Десарщината и ДС-връзките помежду "героите на тихия фронт" и кукловодите им остава.Като са толкова свръхкомпетентни "хероите" - те им неразораното поле на частната инициатива. А не да висят на държавна хранилка и на държавните информационни потоци за сметка на данъкоплатците от които поне половината не ги искат на врата си.Да не говорим, че и партньорите ни в ЕС също не ги искат в къщата си. Че на всичкото отгоре с имунитет!

19

Анонимен

преди 13 години

ееей няма мъже вече в тая държава,само кандидат геьове,геьове и старши геьове и тук там някой заблудил се

18

френска гимназия Вар

преди 13 години

Юнал Лютфи познавам от гимназията - не знаех ,че е бил Агент Мурад.....Само дето той отдавна "познава" тези, които му са удобни....и сега така е постъпил - пак "стратегически" - дипломатично /то тази дума стана опасна !/

17

Анонимен

преди 13 години

А кой друг, бе другарю Сергей Дмитриевич? Че те са от комунистическото ви котило и са верни на Партията - Държава до смърт! Вие, Сергей Дмитриевич, какво си мислите, че някой българският народ е повярвал в промяната на името на Вашата партия? Не е така! Вие сте същите!

16

Анонимен

преди 13 години

Браво Борисов поредната спечелена битка с агент ГОЦЕ -Първанов В нашата държава ще има ред но бавно и мъчително за народа

15

Анонимен

преди 13 години

ЗАЩОТО НЕ ВЗЕМАТ ГЕЙЧЕТА .ЗА ТОВА.

14

14.01.2009?

преди 13 години

Кметът Бойко Борисов нареди протестът да бъде прекратен след сигнал на МВР за самоделни взривни устройства сред демонстрантите.Малобройна група маскирани младежи атакува полицейските заграждения пред Народното събрание и предизвика униформените да ги удрят с палки и да ги избутват с щитове.

13

Анонимен

преди 13 години

Яааааа, значи можело?!И да се разчистят "героите", и да се води нормален, аргументиран, ясен и конкретен дебат в Народното събрание.

12

123

преди 13 години

Искат да набутат свои хора в дипломатическите мисии/посолства и т.н. това е цялата работа ! ДС не съществува вече доста време..

11

Ивка

преди 13 години

А Цецо ще бъде ли отстранен от поста си, някак е тъпичко човек работил към 7-мо управление, което преди да се обособи като самостоятелно е било част от 6-то, да бъде шеф на МВР.

10

ЦЕЦЕТО

преди 13 години

ЛОШИ ХОРА СТЕ! ОСТАВЕТЕ ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ ДА СИ КРАДАТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО КАКТО ДОСЕГА!

9

те това е...

преди 13 години

ами др. Станишев,я по добре и всички депутати и други заемащи големи длъжности в страната да напуснат постовете си,тези които са били доносници,знаеш ли колко ще бъде броят им ....много, ще останат малко ама не доносници ,а за вас в тайгата място колкото искаш прав ви път.....

8

Анонимен

преди 13 години

сваляш му панталоните ако е червен *** бой

7

Анонимен

преди 13 години

и аз ще забия 1 пирон в ковчега на БКП и ДС. не в комунизма. комунизма е хубава идеалистична идея. но *** и генетичната *** в БКП/ДС - де факто сега БСП, нямат ама нищо общо с нея.а съм си поставил за цел да не е само 1 пирон от моя страна. и ще я постигна. убедителен съм. поне 5 пирона ще забия на следващите избори в ковчега на БСП и сие.