180

И К

преди 13 години

ЗАЩО НЕ ЧУВАМ ИВ. КОСТ. И МАРТИН ДИМИТРОВ ЗА СЛУЧАЯ В ИСУЛ.

179

И К

преди 13 години

СЪЩО МНОГО АНТИКОПУНИСТИ, ТО КОМУНИЗЪМ НЯМА ОТ 20 ГОДИНИ,АМА АНТИКОМУНИСТИ ИМА.ТЕ ДРУГО НЕ ЗНАЯТ НЕ НЕМОГАТ.

178

365ГЕРБ

преди 13 години

Ейййййй много поплювковци * в тоя сайт бе.По-полека бе останахте със суха уста от плюене бе.......мале,мале.МЪКА голема мъка ви налегна за "червените другари" възухари бе.ОТВРАТ!!!!!!!!

177

до Коко/ от Нели

преди 13 години

абе и ти ли си Герберас бе

176

Анонимен

преди 13 години

Здравната комисия Го пази, Go Nego Ceco pazi Здравната комисия Го Ceco paziЗдравната комисия ГоCE co paziha ha Cwetanow e vsystnost GOCE.

175

И К

преди 13 години

БЕБЕТО ОТ Г.ОРЯХОВИЦА ПОКАЗА СЪСТОЯНИЕТО НА " ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО" В БЪЛГАРИЯ.СЛУЧАЯ В ИСУЛ ГО ПОТВЪРДИ .ТОВА Е" ЗДРАВЕОПАСНА" СИСТЕМА.

174

До Стрнджата

преди 13 години

Ало Странджа Фидосова съм дай да уредим едно митничарче наше момче герберасче на митницата в Лом ай де опрай нещата аз ще ти звънна пак

173

1111

преди 13 години

Гербавите се познават по това, че винаги 'работят за народа' и винаги някой друг им е виновен при поредния провал. Никога не са те! Другарчета гербави, времената на Сталин и Троцки отдавна отминаха, не се дръжте като ощипани сталинисти, тоя маймунджилък няма как да мине пред хората.

172

kk

преди 13 години

Тия от ГЕРБ в НС са полудели!На Марс ли живеят?Явно изобщо не контактуват с мат,рияла!Такова НС поне в последните 22 години не сме имали!Нито пък такова "Управление"!

171

Анонимен

преди 13 години

Същите тези ***,които крещят до Бога,че съдебната система не работи,сетга плюят върху съда, като разгласяването на СРС,без разрешението на съда не било престъпление!

170

още една

преди 13 години

много некомпетентнос има в редиците на герб!Пълен провал са !Когато трябва да вземат решения са отвратителни!А тая *** даже не е чела експертизата и "не и било работа"А каква и е работата тогава в тази комисия -да получава допълнителна заплата ли?!Отвратена съм!

169

УШЕВ

преди 13 години

Поне до колкото съм чел "мафията"се създава от "държавата" за исземване на паричната маса от населението.За това се и нарича "организирамна престъпност".Дали е морално или не е съвсем друг управленчески въпрос.Всичко това уж се прави за благоденствието на народа,но ..........................

168

Петър

преди 13 години

В България няма мафия-защото мафия се прави от доло нагоре.Когато децатати почнат да реват от глад.А тука политиците изеха тази функция.

167

Анонимен

преди 13 години

МАФИЯТА НЕ ХАРЕСВА ГЕРБ

166

коко

преди 13 години

Истината е ,че точно 7 комунистически пръчки-платени има тука.

165

*)))))))

преди 13 години

Истината е,че от към щаба на "Бат"ви Бойко почва все по- силно да мирише на комунистически ***...*)))))))

164

една

преди 13 години

Тривиален случай???? За Герберите това тривиален случай ли е? Да четеш СРС-та от трибуната на НС, да предяваваш обвинения и да обявяваш за лекарите, че са убийци без следствие, разследване, експертизи, съд...това тривиално ли е?. Да подлудиш цяла държава, оченяйки неудобното съсловие, внушавайки, че четирима лекари умишлено извършили убийство. Е, ако нова е нещо обикновено за ГЕРБ, по добре да си ходят.

163

Анонимен

преди 13 години

Г-н ЦВЕТАНОВ НЯМА АБСОЛЮТНА ВИНА, ЧЕ Е ПРОЧЕЛ ИЗКАЗАНОТО ОТ г о . лекари.Те не са подозирали че се записват разговорите им и затова бяха откровенни ,че са умъртвили ддетето.

162

УШЕВ

преди 13 години

Уместен,но същевременно и труден за отговор геополитически въпрос.......Да чуем поне някое странично мнение.Все някой ще е нацелил правилния отговор.

161

коко

преди 13 години

Придворните слуги на мафията ,пак започнаха да оплюват Герб....