119

rumen221

преди 13 години

Приятелю,Какви апартаментчета бе...Само часовника на "Запалката" или на "Тато де туте капе" - Първанав или златния термометър с който са бъркали в д... на бебето Станишев, струват в Пъти повече...

118

113

преди 13 години

Викаш съда контролиран от Първанов? :))) И кой точно е тоя съд? Щото съда, който пусна Хамстера, АП и т.н. му се вика СГС, а доскоро той беше контролиран от Г. Колев, назначен от Тиквата и впоследствие за прекрасно свършена работа повишен в шеф на ВАС :))). Ама вероятно това, че е назначен от Тиквата не значи нищо, щото Гоце го е принудил да го назначи :))), като единствен кандидат предложен от министъра на правосъдието :))) Ех, тоя Гоце :)))

117

пепс

преди 13 години

Именно за това говоря. В момента я привършвам и мед ми капе по сърцето :).Защо не се разровят в Президентските дела, имоти, аверчета и т.н..... Все пак "представлява" България от колко години, обаче потъпква с пипалата си всеки опит да се покаже/докаже, че представляла само и единствено собствените си интересчета.ПС. Кефи ме частта как лиже дупето на Путин, а той го *** хихи :)

116

възмутен

преди 13 години

За мен пък всяко друго правителство е сто пъти по-добро от сегашното. Дори и служебно би свършило повече работа от тези, които освен с махленски приказки и лаладжийски истории, с друго не се занимават! Да не говорим, че при доказани престъпвания на закона от страна на сегашните управляващи, те тъпо и упорито са се хванали за кокала от държавната хранилка, че без бой няма да го пуснат!

115

Анонимен

преди 13 години

Тиквеници има много в този форум защото Бойко Ви взе ъкъла ......Кой до сега е посмял да показва палати да казва кой колко е откраднал ....дали това не е тиквата дето вие ще се надрискате от страх че следващите може да се окажете вие....

114

Наакан

преди 13 години

За Лъчо Мозъка да поговорим? Има ли по-некъдърен от тоя лобист или какъв е не се знае, а още е в парламента на служба в ползу роду... какво трябва да направи Мозъчето, че да му бие шута сикаджията? Нали Мозъка би жена си и дъщеря си и ги гони с джипа си (по думите на щерката!)... още преди да дойде на власт? А промоцията на телефончетата за по 6 000 лв.? А скандалите с НЗК? Страхотен в отношението си към провинилите се е Гойко сикаджията, също и по Б.Димитров и простотията му...все едно и също

113

Анонимен

преди 13 години

До анонимния платен драскач:До сега те засякох точно с 4 ника от както дойде на работа: Наблюдател, анонимен, до.... , :))))Елеметарен си като партията ти майка.... БКП-БСП (Ку*ви)

112

110

преди 13 години

Да де, ама си пропуснал една малка подробност :))) Той може да е изповядал сделката на данъчна оценка (демек 4-5 пъти по-ниска цена) ама :))) Нали се сещаш, че тогава трябва да каже откъде е намерил да доплати разликата :))) Има-няма някой милион :))) Така че хората на това му викат к... капан :)))

111

rumen221

преди 13 години

Приятели, Излиза че всекидневната помия която ни заливат от Галерия е дело на монтажистите на ДС, дейността на които все още се дирижира и финансира от Тато де тути капи - Първанов, известен още и с името Младия милиардер, който е бесен заради искането на ГЕРБ, да махне лично подчинените му шпиони от посолствата и за сетен път задейства една от силово-политическите креатури на БСП - Ал.Петров -Помачето, Яне-Духалката, Р.Петков-Запалката, и др. другари-истински комунисти-терористи, та с компромати и кръв да се подготви свалянето на поредното Българско правителство- Защо съда, контролиран все още от Първанов пусна от ареста Алексей Петров бившия двоен агент на ДС, в Турското съпротивително движение, известно ни днес като ДПС? - Нима няма досатъчно доказателства, че е една от главите на Червения Октопод червен от кръв, а не от политика? - Как така Хамстера отново вилнее със специалните си подслушвателни техники, а Първановата ДАНС блокира по случая?Очевидно: - Гоце е Командира провеждат координирана акция, както някога на Кръглата маса, за компрометиране и сваляне на правителството, само че сега сме 2011 година и няма изгледи да станем Турска провинця! Не че правителството е кой знае какво, но по-добро до 4-5 години не се вижда...

110

До шефа на СИК

преди 13 години

Управлява ни партия от каналджии, контрабандисти с дипломи тип "калинка"СИК да отзове кадрите си от управлението на страната.

109

101

преди 13 години

Ха-ха смешен си. Ама айде като си толкова информиран да те питам как ще коментираш изказването на любимата ти Тиква пред Радио К2 в началото на декември, преди всички тия скандали с посланници ДС-ри да гръмне, на въпроса за тях отговорът му беше - Ами служителите на бившата ДС ще ги оставя да си се пенсионират. Те вече и без това са близо до пенсия :))). Ако не си го слушал *** на сайта им, прослушай го и после дай коментар :)))) Най-вероятно ще кажеш, че това е манипулация :)))) Нали :)))

108

Наакан

преди 13 години

Нормално ли е според вас да се лъже и да декларира пред НОТАРИУС...договореното и платеното 4-5 под реалните суми за покупко-продажба на недвижими имоти? Е, Цветанов точно това е направил! Платил е на продавача В БРОЙ или ПО БАНКА много повече, отколкото е записано в документите. После това е длъжен да впише в декларацията си... Защо никой не се заинтересува, ако е плащано В БРОЙ ... то каква е сумата постъпила във фирмата? Коя е тази фирма, която продава 4-5 пъти под пазарните цени в кв.Изток?

107

Анонимен

преди 13 години

Тиквеници има много в този форум защото Бойко Ви взе ъкъла ......Кой до сега е посмял да показва палати да казва кой колко е откраднал ....дали това не е тиквата дето вие ще се надрискате от страх че следващите може да се окажете вие....

106

първокласник

преди 13 години

Какво значи 99%? Чувал съм например, че или си *** или не, за полупедал не съм чувал, а и не сме учили в училище.

105

Анонимен

преди 13 години

Партийката на Герб била малка и смешна.Може ама не толкова *** като Столетницата нали?

104

101

преди 13 години

Абе ти откъде черпиш тая информеция :))). Щото Гоце се изтъпани по телевизора и каза, че иска отзоваване на посланниците-агенти, както и на др. кадри на ДС в изпълнителната власт, а Тиквата реши да ги отзове и после повиши в ранг като служители във Външно :))))

103

Патрашкова

преди 13 години

Аз мисля че по скандално е съветникът на президента да е наемен убиец а другаря на другаря Станишев да отвлича и реже пръсти с цел облагодетелстване в полза на БСП

102

Анонимен

преди 13 години

Много *** бяха на издръжка от БСП от нашите данъци и сега не им е добре защото БСП всички знаят плащаше добре-много добре за пиар а сега за оплюване на Герб както и Ал.Петров също .Сега Яне си връща за многото пари изсипани за пиара му и билбордовете из цяла България на Ал.Петров.Нищо не е безплатно...На Ал.Петров са му длъжници и Явор Дачков и Патрашкова и Сашо Диков и затова е тази посевместна помия която се лее откакто Ал.Петро бе пуснат.Затова и го пуснаха съдиите на БСП защото им е нуже

101

Наакан

преди 13 години

до 98:Факт е, че Цветанов не можа да даде адекватно обяснение, защо ПЪРВО е описал къщата в китното селце, като селско-стопанска постройка и ВТОРО защо е придобил на такава цена апартамент в кв.Изток (4-5 пъти под пазарната цена от фирма близка до ДПС!). Два елементарни факта! Можеше да се разкае, че допуснал грешка, като не е обявил на адвоката си, който му попълва декларацията - за ПЪРВОТО, а за ВТОРОТО можеше да даде пример как хиляди българи ментят пред "нотариусите" и няма кой да ги гепи?

100

наблюдател

преди 13 години

Хе-хе ама герберчетата много ме кефят :))) Ти им представяш безспорни факти и аргументи за смешната им партийка и членовете в нея, а те имат винаги готов котрааргумен - Ама вие що биете *** :)))) Проявете малко разнообразие бе другари милиционери. Верно, че с една мозъчна гънка е трудничко, но все пак :))))