22

*****

преди 13 години

interesno ! Nadqvasm se che shte ima koi da obarne vnimanie na napisanoto ot teb, vapreki che balgarskia narod ne po cheteneto da dalgi komentai.

21

Атака

преди 13 години

Какво лъжат само хората, ясно е че е замесен някой много високопоставе, за да "самоубият" професора който бе един от най-добрите патолози и твърдеше КАТЕГОРИЧНО, че убийството е вселдствие на актастрофа!

20

СЛЕДОВАТЕЛ ИНЧ-ХАЙ

преди 13 години

Що не кажат, че овчаря дето първо ги открива е УБИТ също както още няколко свидетеля по това дело вкл доцентът който даде перфектната експертиза различаваща се омнението на другаря ПЕТЪР НЕЙЧЕВ И РУМЕН ПЕТКО масони и близки приятели организирали си пиянско оргия по това време заедно с ЖОРО минета от ПАЗАРДЖИк който след заличавене на ДНК експертизата и ИЗДИГНАТ в софия от РУМЕН ПЕТКО:))ПАЗЕТЕ СЕ ДА НЕ СТЕ СЛЕДВАЩИТЕ ОБВИНЕНИ

19

BLA BLA

преди 13 години

Няма интерес делото "Белнейски" да векува - ПОРЕДНАТА РАЗТЕГЛИВА ИСТОРИЯ С ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИВКУС! В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ, НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ТОВА ДОКАТО НЕ БЪДЕ ЛИЧНО ЗАСЕГНАТ ОТ "ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА" И НЕЙНИТЕ ВИСШИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ С КУФАРИТЕ ПАРИ!

18

777

преди 13 години

БРАВО НА СЛЕДОВАТЕЛЯ САМО ТАКА *** КАТО Л.КОЛЕВ ДО ЖИВОТ В ЗАТВОРА,ЕДИН ПЪТ ЩОМ Е ИЗНАСИЛИЛ ТОЙ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ГО ПРАВИ ДОКАТО Е ЖИВ И Е НА СВОБОДА....

17

anitta

преди 13 години

Много неубедително....

16

мартинси

преди 13 години

мартински е един от небезисвестните "топ" следователи на които се възлагат дела с предопределен резултат. Той е специалист по "разкриването" на "истинските" извършители. Поведението му е на доказан специалест - при неприключело разследване този т.н. "топ" следовател в ефира на националната телевизия обяснява кой как и по какъв начин е "доубил" и "убил" тези момичета. Впечетлен съм от високия профисионализъм на този господин и съм искрено притеснен за състоянието на българското правосъдие.

15

GLEN

преди 13 години

ГЛУПОСТИ,ГЛУПОСТИ,ГЛУПОСТИ!!!И накрая ще си повярват!!!!

14

Димитрова

преди 13 години

"Второто убийство си обяснявам с моментното състояние на Лазар след първото той е бил под влияние и на алкохола."....Какво е това "моментно състояние", което продължава и докато караш кола, докато товариш дете, докато го изнасилваш, пребиваш и доубиваш?!И като намерим обяснение, да не би да трябва да намерим и извинение?! И като бил неадекватен и си стоял затворен и със същите дрехи, да не би да трябва да ми е жал?! Не се е къпал горкият!А какво значи "ако всичко е нормално"?!

13

до Въх

преди 13 години

Същото си мислех - напомня ми онези логически задачи.. как лодкарят да пренесе 3 овце и два тигъра да 3 курса през реката (или както беше там). Дотам ли я докарахме, г-н местен велможа?! Полиция и съд подкупихте, но как ще се споразумеете с Бог?

12

Той

преди 13 години

Нали се разбрахме, преди да приключи делото, да не плямпотите! Иначе излиза, че някой, все пак, е гушнал цифра с няколко нули евро!

11

Въх

преди 13 години

Въй....Тоя следовател ако така представи нещата в кой и да е било съд в която и да е било друга държава ще му кажат директно-я по-добре *** продавай банички.Качва двете,оставя едната,изнасилва и убива другата ей така,връща се,взима първата и нея ей така изнасилва и убива...Ами ако бяха 4 сестри ? Едва ли има някой в България,който да повярва на такава скалъпена версия...

10

11

преди 13 години

"Лазар Колев не е имал намерение да убива, смята следователят". И аз смятам същото - нито е имал намерение, нито пък е убил.

9

Бо!

преди 13 години

Много слабичко! Този отговор на литературен въпрос си е направо за двойка! За толкова години и разследвания това ли измислиха?

8

Аз

преди 13 години

Гледах интервюто по БТВ. Следователя звучеше доста неубедително. Непрекъснато повтаряше "може би, едва ли не, не се знае със сигурност"... и т.н. Очевидно е че с тоя Лазар ще прикрият някое голямо червено величие.

7

галактика

преди 13 години

Съчинение по без картинка

6

Анонимен

преди 13 години

"кога ще проверите старозагорските дискотеки, в които открито се продават амфетамини"Мен ако ме питаш навсякъде по дискотеките се продават наркотици! Това е проблем от много години и никой не взима мерки.

5

Анонимен

преди 13 години

"Лазар оставя по-малката сестра Христина при негов познат. Кой е той е предмет на друго разследване, уточни Мартински. Считаме, че няма отвличане Христина остава доброволно при този човек, а Росица тръгва сама с Лазар, уточни той."- Нали уж това бил богатия вуйчо на Л.Колев - този с хлебозавода? Защо така го прикриват него - ако изобщо има нещо вярно в цялата работа...?

4

Другарю, министър !

преди 13 години

Другарю Цветанов, а кога ще проверите старозагорските дискотеки, в които открито се продават амфетамини ?Цяла България знае, че Стара Загора е столицата на амфетамините !Бездействието Ви, навява на мисълта, че покровителствате този вид престъпление. За някой той е бизнес, но за Вас би трябвало да е престъпление !

3

Анонимен

преди 13 години

Умирам от страх, че ме подслушват...