55

Щирлиц

преди 13 години

Мале че слагачи са давали мнение в тази статия и все са велики пичове . Според мен обаче първо трябва да си оправим двора да не може да се дават срещу символична сума визи на разни талибани а така и Ангел Марин да не дава на всеки поискал БГ гражданство *** без да знае и дума на български товае . Отделно трябва да застанем на нормалната защитна позиция и да кажат ясно НЕ на Турция в ЕС това е един от основните препъни камъни .

54

С.Дянков

преди 13 години

Когато има две злини винги трябва да се избира по-малката.Ако сложим на кантара сегашното положение и влизането ни в шенген,е по-добре да си остане сегашното положение.Щото ние сме една супер бедна и изоставаща държава ,а по-високият стандарт на шенген ще бъде само в наш ущърб.С една дума в близките 4-5години шенген не ни трябва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

53

Леле

преди 13 години

Ей заради такива коментари и политиците ни са такива - черногледи, мучащи, меланхолици или нарциси! Бойко, та Сергей, та Гоце! Забравихте ли Ньойския договор, забравихте ли Берлинския конгрес, а? Какво чакате от Германия, цветя, бонбони? 4 млн. турци ще им го натресат хлъзгав и дълбок, за Франция същото ще сторят арабите. Умрели за 20 - 40 хил. *** от България и Румъния, които може да тръгнат! Който е искал да отиде, вече е отишъл! Браво на румънците обаче, знаят къде стоят много добре!!!

52

Анонимен

преди 13 години

"Не само Франция и Германия са срещу членството на България и Румъния в ШенгенПовече от половината от 25-те страни-членки на ЕС без България и Румъния са против, разкриват европейски дипломати"Нали на Чутурата всички в ЕС му бяха приятели?!МУ-ХА-ХА."Зравейте смешници" ,поздрави един човек преди време.И явно с право.Тези *** разсипаха държавата.

51

Това са глупости

преди 13 години

Загубите за икономиката ще са осезаеми според икономисти - ГЛУПОСТИ.Споменатите лица са с позиции, но това не им пречи да бъдат лаици особено г-н Пръмов които винаги прави смехотворни изказвания.

50

Angel

преди 13 години

Губиш нещо , ако си го имал преди това !!!! Ние не сме били в шенген и нищо не губим, можем само да спечелим !!!

49

Трише

преди 13 години

Нищо не губиме...все тая...това е просто формалност. По скоро да не бързаме за въвеждането на еврото, щото тогава ще го закъсаме...има фонд за стабилизация в еврозоната за спасяването на Гърция и Ирландия която трябва да се покрие с влизането на стойност 550 000 000 евро!!! От къде ще ги извадиме? Словакия се отказа..имаха вноска 700 000 000 евро.

48

BG

преди 13 години

Obicham bylgarski domati, a ne turski ili holandski?

47

Анонимен

преди 13 години

Нищо не губим поради простата пречина ,че няма бизнес в България ние сме неконкурентно способни производители на нищо!!!България единствено се изхранва от подаяние на ЕС и работещите българи зад граница!!!

46

До До39

преди 13 години

Ами ти какво правиш там,тогава?

45

Go

преди 13 години

Нищо не губим от Шенген и абсолютно нищо не печелим от ЕС. Само ни използват и ни ликвидираха стопанството. Нищо не внедряваме от добрите им страни, а цените ни стават все повече европейски с българските заплати.

44

Анонимен

преди 13 години

Слагам плюс на "премахнатия поради нарушение на правилата",защото съм против всякаква цензура! Който се обижда ,да не чете ! Не се сърди човече!

43

ЕС

преди 13 години

Що се излагаш? Тя разходи са стотинки в сравнение с милиардите заделени за нас! Ти явно мрънкаш защо не ни ги трупнат наведнъж - защото на КОРУМПИРНИ *** като нас не са дава всичко, както в пробита кофа вода се не налива! Дава се 1 евро, бой по кратуната, пауза за усвояване, пак 1 ... и така... белким станеме бели хора един ден.А ти, неблагодарнико, млъквай, да не нарушаваш учебния процес - той е единственият ни шанс!!!

42

до 39

преди 13 години

Стой си там бе ,да не мислиш ,че тук ще ти постелят!

41

анонимен

преди 13 години

няма кой да ти каже истината драги...както и не я казаха когато Миглена Кунева преговаряше преди да влезем в ЕС...но на 4 очи..и по късно разбрахме за какво точно иде реч... нас никой не ни пита за нищо...търсят ни само когато трябва да се плащат сметките...предатели политици...това са те за мен...че и сега с тоя ШЕНГЕН...нищо добро не ни чака българино..гадно е други да решават съдбата ти...тия които не са съгласни с този факт..отдавна са на вън...

40

ще ви оправят

преди 13 години

Споко бе хора,ще ви оправят някак си! Само че ще почакате малко защото Турция и ЕС умуват кой от къде да ви оправи! Като се разберат кой ще ви оправи отзад и кой отпред ,всичко ще си дойде на мястото!

39

Анти ЕС

преди 13 години

Виж коментар No. 23.

38

До 23

преди 13 години

Кирията е да се възползваш,и да си биеш камшика от Бългирия!Поне аз мисля да направя това,колкото и да ми е мъчно за родината!

37

Петър

преди 13 години

Защо не кажат какво губим с това правителство.

36

сам

преди 13 години

нищо не губя