153

КПСС

преди 13 години

Търсете си парите в ЦАНКОВ КАМЪК, другари!

152

до 148

преди 13 години

ами ето искат секретарката да е по-умна от директора и 3 г. стаж ама какъв, жалка и смешна некомпетентност, тези които са го мислили явно са ниво КалинаОписание и Национална електрическа компания ЕАД търси да назначи амбициозенизисквания: и мотивиран специалист с желание за доказване и развитие, за позиция:АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТОсновни задължения:􀀹 Подпомага дейността на Директор Дирекция Пренос при изпълнение нанеговите ежедневни дейности подготовка на писма, справки и доклади;􀀹 Организира и контролира служебните му ангажименти;􀀹 Изготвя, администрира и систематизира кореспонденцията наДиректора;􀀹 Координира и осъществява комуникациите в Дирекцията и извън нея,както и осъществява контакти с другите организационни звена.Изисквания:􀀹 Висше образование /икономика, енергетика/􀀹 Минимални изисквания за трудов стаж - 3 години􀀹 Много добри компютърни умения - MS Office􀀹 Много добри комуникативни умения􀀹 Отлични организационни и аналитични уменияКомпанията предлага: Работа в реномирана компания и високи стандарти на работа Фирмено обучение и възможност за професионално развитие

151

СЕРСЕМАДЖИЕВ,

преди 13 години

Сън ли си или те имааа....?

150

anigancheva

преди 13 години

Браво на "ОЩЕ" Колко си прав!

149

се

преди 13 години

Ти какво предлагаш да си мълчи ме ли......

148

ОЩЕ!

преди 13 години

Начи - га крадат държавата - спим, А?Ама ГА ни бръкнат в личния джоб - ревем, А? Ми така ще е !Малко ви е!Още!

147

ядосан

преди 13 години

На този Бойко трябва веднага да му поиска оставката. Защото на основанието за вдигането на цените се позовава на инфлацията. И сигурно ще ги вдигнат с поне 15% , защото толкова била инфлацията. А официалната е някакви мижави 2-3 % . Тогава кой лъже повече?

146

се

преди 13 години

Тока , водата и хляба се вдигат също така рекет от паркирането в София от 1 Януари 2% по високи осигуровки 10% данък наем на всички фирми.... какво повече трябва да се случе за да се вдигне заспалият Български народ.

145

ОЩЕ!

преди 13 години

Що не ревахте, га Ахмеда си взе 1 500 000 левченца а??Що не ревахте, га СимеОУн изсече горите, а?Що не ревахте, га Мургина отнесе за другарите 1 000 000 000 лева ДДС, а???МАЛКО ВИ Е!! Още трябва да се вдигнат цените!!!

144

Елена

преди 13 години

Това го изкопах от предизборните обещания на Герб- като го изпишете в интернет и те излизат: по-малко държава в икономиката, структурни реформи, ниски данъци, качествена и ефективна администрация, бюджетна прозрачност и благоразумие. Добре звучеше, нали?

143

ОЩЕ!

преди 13 години

Малко са ви цените, мрънкалници такива!!!! ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНАТ!!!Га ядохте кифтетата, не ревахте, А?Га се крадеше дървен материал, ДДС, еврофондове, банките фалираха, кредитните милионери си купуваха яхти за "Марина - Диневи"...Тогава не ревахте, А?Малко ви е!!!

142

Бай село

преди 13 години

Вече прекалиха направо са ***.Само увиличавате до кога...Народа е вече в безизходица народа е беден няма пари с какво да плаща вода ток и трябва и да яде.Боже,Боже,КЪДЕ СИ ДА НИ ИЗБАВИШ ОТ ТЕЗИ ИЗЕДНИЦИ.Тешко ни братя и сестри лошо време настана и ако продължаваме да си траеме незнам колко ще доживеят зимата ,но моля Ви добри хора събодете се защото тешкони ако не се събудим.20год ни мамят всеки който вземи власта лъже обищава уж че ще се подобри живота ,а то все по-лошо и по-лошо става.

141

Мрачен

преди 13 години

Букетът от гербери увяхна. Няма как - поскъпна хлябът и водата, а мнозина бяха оставени на хляб и вода. Играят си с топлото, а е зима. Режат ленти на пътни възли, които се оказват...плувни басейни. Подслушват, дават луди пари за това, а за болните няма. Арестуват хора под звуци на тромпети, а след това ги пускат. Кухи речи, неизпълнени обещания. А ние търпим. Докога? Ами до изборите, защото иначе могат и да ни изпосрелят. Нали сме дресирани да бъдем мирни и търпеливи.

140

Мина

преди 13 години

Когато на една държава народа е в кома,управниците правят каквото си искат.Най-лесно е да се увиличава цените,днес на водата утре на хляба по-другиден на тока и т.н.т.България е богата на вода дала ни природата ,но ния я даваме на разни дружества които да забогатяват от нашето богатство и отгоре на това без да правят каквото и да е подобрение ан питейната вода,а за тока то пак е същото дадохме на разни дружества да ни продават собствения ток на България все едно на бостанджията дини продават.

139

anonimen

преди 13 години

боко трябва незабавно да си подаде оставката, а ние вси4ки да излезем пред парламента и да ги изнесем от там.

138

Безобразници!

преди 13 години

Давайте, увеличавайте, има още за какво да вземете по-високи такси. Да видим колко още може да търпи българинът! Абе ние народ ли сме или стадо ***? Вижте само колко са нагли тези наши изедници! Изобщо нямат страх от негодуванието на хората. Ех, да беше това в Полша или Гърция, или в която и да е нормална държава! Ние сме ***!

137

Прав си

преди 13 години

Национализацията му е майката,а мафията-в Белене-на свиньете,па копелдаците им нека викат,че са невинни!

136

анонимен

преди 13 години

за пореден път се убеждавам, че тук в България трябва да има само комунизъм, държавата да контролира всичко, а не мръсните, алчни и нагли частници. Всичко трябва да е в ръцете на държавата и за всички да има работа и прехрана, а не мизерия като сега.

135

Васко

преди 13 години

Всяко начало има и край.Хораааа идват избори да ги шутираме в *** тия изедници

134

РУМЕН

преди 13 години

абе ние нямаме ли основание да искаме по високи заплати бе *** мръсни