37

Анонимен

преди 13 години

Ако искат и на 70 да раждат, ама не искам да хабят парите на данакоплатеца за това. Т.е. който каквото си иска да си прави, но не искам аз да плащам за такива мероприятия.

36

Анонимен

преди 13 години

това е правилно.не отнемайте щастието на много бездетни семейства и жени.

35

За някои всичко е па

преди 13 години

Не те разбирам жЕно.Нима не си раждала???Не знаеш ли какви рискове крие раждането???Или просто си мъж, дете, пубертетче, на което не му пука????Тук се обсъждат сериозни проблени, не се намесвай, ако не те засягат.

34

poohy

преди 13 години

Напълно одобрявам!!! Имала съм мнаго познати жени родили прекрасни бебета на 50 и даже над 55г. Станало е случайно, не са разбрали и се появяват чаровни бебешори. Не може при днешното развитие на науката, жени които не са вярвали във възможността да имат дете, сега да им се отказва тази надежда, тази възможност. Нека не се правим на господ и да не ги съдим. Аз също съм много късно дете. Майка ми почина точно когато се дипломирах. До 3 годинки любовта, която получава детето го оформя за цял живот

33

Анонимен

преди 13 години

на здравия разум вече му викат дискриминация

32

Жена

преди 13 години

"и всяка жена го знае"Верно ли? Значи аз не съм жена, не са жени и двете жалбоподателки. :-D

31

Анонимен

преди 13 години

Никоя жена в България на тази възраст не е толкова безотговорна, че да поиска да има ДЕТЕ БЕЗ да има ЗАКОНЕН съпруг. Напълно съм сигурна, че това си е мъжка амбиция - експеримент.Каква се явява тя жената в случая? Нито е желана, нито е в първа младост - просто инкубатор.

30

fifi

преди 13 години

Не го пожелавам на никой!Не ме разбирай погрешно.Разбирам хората които наистина са се борили цял живот да имат детенце,но поради ред причини не са могли,но не разбирам тези които са стигнали определена възраст и са решили че вече няма на къде и да правят деца.А и в крайна сметка щом до 40 г. примерно не ти е било отредено да имаш деца-ще си осиновиш ако трябва.Ако толкова много си искал,или ако държиш да е твое ще направиш ин-витро най късно до 40,а не да чакаш да станеш на 60.

29

до сВЕтосЛАва

преди 13 години

ДА МЪЖЕТЕ нищо НЕ РИСКУВАТ, но при едно раждане на тази възраст ЖИВОТА на МАЙКАта и ДЕТЕто е сериозно ЗАСТРАШЕН и ВСЯКА жена го знае!!!

28

Анонимен

преди 13 години

Дрън-дрън!Що за простотия?Докато детето порасне, родилата го на 50 г майка може и да не доживее.Предвид абсурдната ни държава и сомалийския стандарт...

27

Анонимен

преди 13 години

Неразбираш ли, че става въпрос за жени, които са се борили сигурно по 15-20 години да станат майки и не са успели по някакви причини. Никой няма право да краде мечтите им. С какво е по-различна една жена на 43 от тази на 44 или 45?! А ти си роди още 5, да са ти живи и здрави, но не забравяй, че някои хора никога не могат да имат твоето щастие!

26

89 година

преди 13 години

В последните 20 години беше наложен модел на поведение НЕХАРАКТЕРЕН за българите - самотни майки с деца, които се редяха на опашки за помощи, поради това, че бащите бягаха от отговорност и ги оставяха сами да се борят с несгодите на живота.Българите, макар с патриархални традиции се оказаха в клопката на самостоятелното съществуване, далече от семейството, на което винаги са се опирали, прогонени от собствената си страна, лишени от сигурност.

25

fifi

преди 13 години

Еми дай да чакаме да станем на 50г. и тогава да мислим за деца хахахаха.Аз съм на 24 години и имам един прекрасен син на 3 години, и мисля че не съм го лишила от нищо.Жив и здрав да ми е и да има повече млади майки-българки,за да могат да се радват пълноценно на своето детенце.Гордея се че съм малада-майка!P.S- нищо лично......

24

до fifi - 17

преди 13 години

Тук не става въпрос за дискриминация, а за някаква МЪЖКА ПРИУМИЦA-ЕКСПЕРИМЕНТ. ЖЕНИ БЕЗ МЪЖЕ - ДЕЦА БЕЗ МАЙКИ И БАЩИ !!!

23

Сетела се е Мара

преди 13 години

Не съм против това,но все пак малко да помислим и за това дете което ще се роди ,айде дане сме егоисти какво го очаква едно такова родено дете от 50 годишна жена.Имаме млади жени които са на по на 30год.немислят нито да се обвързват нито да се женят,а тези на 50 решили че трябва да родят.Щом толкова искат дете -вземете си едно от тези домчета има толкова деца които жадуват да имат семейство ,Вземете пример от другите държави ,дайте стимол на такива жени които нямат деца да си осиновят.

22

Алооо... КукуругутУ

преди 13 години

ти до 54-50 ли искаш да живее човек бе???

21

Анонимен

преди 13 години

Има много жени на 40 и 50 години които изглеждат много по-Добре ,финансово обезпечени и с по-добри възможности да се грижат за дете от 20 годишно момиче. Аз съм една от тях .

20

Случаен

преди 13 години

Като не сте съгласни да се вдигне възрастта за бездетните българки, ще ви видя след 20 години, когато влезеш в банката или общината и пр. и те обслужи миризлив ***!!!

19

Анонимен

преди 13 години

пак ги обхвана лудостта тия министри. акъл имат ли?! като зачене жената на 50, обикновено самотна, и роди на 51, как ще изгледа това дете, ако то се роди нормално? нали докато детето навърши 16 майка, му ще е на 67 и не е ясно дали ще е в състояние да се грижи за него икономически и най-вече психологически и емоционално. стига сме вървели срещу природата!!! не се правете на господ, г-н министър!!!

18

haha

преди 13 години

Ин витро за баби? Отхвърля се. Следващият!