704

Paste!

преди 13 години

бесни са, сън не ги хваща, крадлив Костов, бившите червени далавераджии, Вальо топловци, Доган Сарайски, Масларовки, Мургинки...спряха им кранчето, снимат им имотите, карат ги данъци да плащат....лошоо, народа ги изрита с мощен шут на изборите, далече от сладкото кокалчеи още по-лошо, че няма надежда да се върнат, колкото и да се пенятзащото народа вече поумня, съди по делата, вижда че ГЕРБ работи за държаватаТова ги вбесява, газ пикаят, кръв ***.А аз съм толкова щастлив :)Весела Коледа!

703

Кристиян

преди 13 години

Бойко повишавайте вътрешното потребление, иначе икономиката отива на кино....а с това и ние ! Ние не усещаме, че страната е в добро икономическо положение, ще го усетим само когато се повиши вътрешното потребление !

702

Copy

преди 13 години

Само Бойко ще оправи България, резултатите вече се виждатзапочваме лека полека да ставаме нормална държавапрестъпниците вече се арестуват, а не се канят на кафенезаконните имоти се събарят, заменките спряха, строи се инфраструктураспира финансирането на хрантутниците от БАН, корумпираните лекари се следят изкъсо, постепенно се възстановява законността в държавата.За съжаление това никак не се харесва на някои хора - отпора е жесток, плюенето непрестанно.но ГЕРБ ще успее, народа е с тях.

701

Българин

преди 13 години

Явно съм ти поставил правилна диагноза - вродено скудоумие, за мен е загадка как въобще си се научил да пишеш и четеш.Пиша ти бавно, защото явно не можеш да възприемеш, когато пиша бързо:Какво !!Направи !!съдът !!оставен он червените !!Срещу !!ЧЕРВЕНИТЕ !!ОЛИГАРСИ !!ДОСЕГА Отговорът, клиенте на дом за умствено изостанали, е - Н - И - Щ - О !!!!!!!!!!!!

700

Бойко Борисов

преди 13 години

Крайно време е КОМУНИСТИЧЕСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА КРАДЦИТЕ в България да бъде забранена!!!Ваш: Бойко Борисов

699

Йоан

преди 13 години

Каквото и да си говорим бесепето умира, най-умните като" кокала" вече се изнасят така да се каже. Падането на Първанов е само въпрос на време. Повечето хора го разбират. Затова и абевето докато се роди и умря. България е Европа, винаги е била, още от времето на Кххаан Кубрат и внукът му Свети Триберий (Тервел) и ще бъде.

698

Българин

преди 13 години

Единствените, които тормози и преследва престъпникът Борисов са ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА !!! Тях тормози със завишаване на вземанията, техните пари от ППФ и НЗОК краде, техният живот и имот отказва да брани, тях бият неговите ушеви !!!Червени, пембени и всякакви олигарси, ***, ушеви и чиновнически *** за Борисов са НЕПРИКОСНОВЕНИ, техните интереси са над държавният интерес, над всичко и всички !!!БОРИСОВ Е ПРЕСТЪПНИК, ВОДЕЩ БЪЛГАРИЯ КЪМ ГИБЕЛ !!!!

697

Българин

преди 13 години

Явно съм ти поставил правилна диагноза - вродено скудоумие, за мен е загадка как въобще си се научил да пишеш и четеш.Пиша ти бавно, защото явно не можеш да възприемеш, когато пиша бързо:Какво !!Направи !!Животното !!Борисов !!Срещу !!ЧЕРВЕНИТЕ !!ОЛИГАРСИ !!ДОСЕГА ?!?!?!?Отговорът, клиенте на дом за умствено изостанали, е - Н - И - Щ - О !!!!!!!!!!!!

696

Анонимен

преди 13 години

Купети си лигнини, салфетки за бръснатите ви червеноармейски дупе-ца, че ББ пак ще ви ги спука на изборите.

695

Анонимен

преди 13 години

Будьооони, абеее червеноармеецо прочети, ако си грамотен разбира се, та прочети списъка беее на тези милионери и милиардери в БГ. Ще видиш пак повтарям беее само червена номенклатура на БКП, Комсомола, а също и офицери от ДС беее. Абеее четете беее и не се излагайте, като повтаряте едни и същи врели-некипели беее

694

Българин

преди 13 години

753 - ти като някакъв *** гъгнеш само за милионери и милиардери... какво направи любимият ти господар срещу тях? Да ги е пипнал с пръст дори - тях и крадените им милиарди? Нали преди да дойде на власт, а и непосредствено след това, много се зъбеше срещу Доганоглу, защо от година насам трае като мишле по въпросът с ДПС-олигарха?Борисов не само, че не гони червените крадци, но и сам краде наравно с тях !!!

693

Българин

преди 13 години

750 - и с КОЕ е най-добрият политик ?? Добър е единствено като манипулатор, щом съумява да накара такива будали като тебе да му вярва сляпо, напук на фактите. Затова може би е добър ПОЛИТИК, но като ДЪРЖАВНИК е пълна трагедия, това е АНТИДЪРЖАВНИК.Щом някои ограбва работещите и съсипва бизнесът, за да храни *** и ушевите, то той не може да бъде наричан държавник. Само *** може да ограбва хората, които издържат държавата, за да развъжда ***.Но ти си твърде ***, за да го разбереш.

692

До 751

преди 13 години

Нане Шопски, абе ти да не си кобилката на Будьони, та с такъв плам като него плюеш по Бат Бойко. Абе погледнете списъка на милионерите и милиардерите в България и ще видите само партийната номенклатура на БКП и Комсомола, или техната рода. Айде стига вече с тая червена демагагия.

691

НЛО

преди 13 години

НАЙ ВЕЧЕ ЗАРАДИ ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СРС НА МВР И СВОЙ-ЧУЖД НА МНО ПРИ НАЛИЧИЕТО НА АПАРАТУРА НА СИКРЕТ СЕРВИС НА МТЕЛ В УСЛУГА НА ГЕРБ.

690

Нане Шопски

преди 13 години

До Българина Абе *** тиии обещания от ГЕРБ чел ли си или си чувал ? Единственото което приказваха че ще изпълняват което им наредят от Брюксел и Вашнгтон та те го и правят де . ГЕРБ се довлякоха до парламенто на гъбът на Бъфи и пишман полицайчето Цецо Гестапуто . Няма друг човек който да е имал толкова реклама колкото те имат . Те са новите национални герои толкова вицове не са се чули за цялото полит бюро колкото сега се чуват за Бъфи и Цецо . Та 1 програмата виш после пиши аидевеселпразник

689

До 747

преди 13 години

О,о,о Будьони пак ли ти бе и пак същите глупости. Пиши писма на дедо Мраз да ти подари нова клавиатура, че тая я счупи от писане, ама нахалост. Колкото и да плюеш ББ, той е най-добрият ни политик от 20г. насам. Щом си против него, значи си за ония мафиоти-червените милионери, които са изредени по списъка на ЦК на БКП малко по-надолу. Ти си подобие на Будьони, но не може да се оттрече Будьоновския ти плам. Дерзай маладец, за малко да му убедиш, че ББ е виновен за разграбването на страната ни.

688

ЛЪЖАВОЧИТЕ

преди 13 години

НЕКА ГЕРБ ИЗГУБИ КМЕТСКИТЕ И ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ЗНАЧИТЕЛНО И НАЙВЕРОЯТНО ЩЕ ИМАТ ПЪЛЕН ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ И СА ВЪН.ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ.

687

не българин

преди 13 години

България е една овча държава , а вие сте просто овце !

686

Българин

преди 13 години

Погледнете само последните новини в тоя сайт - за да видите как Цецо *** "бори престъпността". Коментарът е излишен.745 - ако четеше внимателно постовете ми, щеше да видиш, че убежденията ми са пълна противоположност на комунистическите, но ти си твърде плиткоумен, за да го проумееш. За тебе всеки, който вижда некадърността на любимият ти вожд е комунист, макар сам той да управлява като комунист.Но и преди съм казал, че едниственото което обединява 90% от феновете на Бойко е тъпотата.

685

До 743

преди 13 години

Това е Истината: ПО списъка на ЦК на БКП :Кюлеви: МИЛИАРДИ;Мултитата: МИЛИАРДИ;ЧЕРЕПА около 2 милиарда;Любен Гоцев червен САТАНА;*** варненската мафия Химимпорт адмира ощел Д.Павлов МИЛИАРДИ!Братя Диневи МАФИЯ;Норчето Ананиева ЛИТЕКС ловешката МАФИЯ червена;Банкера на СИК- в политбюрото на БКП-БСПГоце-спонсори МИЛИАРДИ: герговци, гиговци, стойковци; манджуковци; велчеви дойнови и луканови: МИЛИАРДИ ;Монтерейци червеняковци; маджовци, батко и новите братя Домусчиеви Пещерска и Галеви МИЛИАРДИ; Гущеров-комсомолчето- мултимилионер МАФИЯ ;Р.Овч. мафиот-крадец от класа и други руски агенти Златевци Лук-ойл, Комсомолеца Банев Петрол и приватизация ; и aндрей-голф-pайчевци потомствени руски агенти (баща КГБ- мултимилионер)- МИЛИАРДИ!!!; Лужковци СТОТИЦИ декари до устието на р.Камчия за стотинки !!ДПС-стотици милиони ДЪРЖАВЕН резерв;Миленчо и други другарски синчета хотели СТОТИЦИ милиони..:));СВИНАРИ и други Гоце спонсори СТОТИЦИ МИЛИОНИ !!..По нататък по списъка на ДС БКП ивановци, светлин русевци, ДС-Tоплото и последния неизвестен пак от ДС-мутрите САМО 14 декара НЕ в Добруджа:))