105

Rad

преди 13 години

за година и половина гербавите комунисти и *** им червени атакисти какви ли чудеса не сътвориха. За съжаление, оказаха се много по зле и от станишевци. Само с милиционерски сводки рейтинг не се вдига другари ***

104

Sin

преди 13 години

До 105/анонимен-Нещо си скаран с аритметиката. Че то при гербавите ви освен комунисти и милиционери друти има ли? ***

103

Анонимен

преди 13 години

*** му и трън

102

Анонимен

преди 13 години

Неоспорим факт е, че ГЕРБ отвоюва държавата от мафията!!!Душата ми оргазмира като гледам червените *** как циврят:)))

101

Българин

преди 13 години

91 - жалък ***, кой по комунистическо време бе отбор на репресивната милиция и Държавна сигурност? Не е ли същият, който преди това бе отбор на фашистите, а след това стана отбор на руската мафия, с привърженици основно от малцинствата? Един такъв, с турскосини екипчета?Нима големият идол на феновете на същото отборче, загинал, защото се е мислел за голям шофьор, не е бил офецер от ДС ?!?

100

Анонимен

преди 13 години

Йебем ти закони, йебем ти държаву, щом отпадането/независимо по какви причини/ на един мажоритарен депутат може да доведе до политическа криза и избори...

99

Анонимен

преди 13 години

М. Миланов: Да си идат хората, които мислят да управляват така22.12.2010 13.48 За съжаление България е в хуманитарна криза. Това е недоверие между професионални общности и съсловия и има една групичка, която се опитва да властва над тази държава, заяви по БНР проф. Милан Миланов, председател на етичната комисия на БЛС.Това не е прибързано действие, това е действие за отвличане на вниманието, каза проф. Миланов за думите на Цветанов за лекарите в Горна Оряховица и четените СРС-та в парламента. Ние ще преодолеем икономическата криза, но в тази хуманитарна криза не може да оцелеем, каза Милан Миланов. Министър Цветанов вместо да си кротне и да каже извинявайте нещо преувеличихме, той продължава да говори. Това не е наглост, това е друга степен на централно мозъчно заболяване, заяви проф. Миланов. "Това не може да се търпи. Ако дойде чуждестранна експертиза и каже още по-ясно за случая, ние какво още чакаме изборите за президент ли. Искам да задам следния въпрос на базата на какво е постъпило оплакване, за да бъдат подслушвани моите колеги. От кого от момичето ли, от майката ли, от кого? Цветанов обвинител ли е, какво значат тези СРС това са разговори между колеги, които са стояли в болницата 15-20-30 часа. Тези хора не знаят ли, че ние живеем в тези болници", попита Милан Миланов.Според него е един разумен ход Цветанов да подаде оставка, но за него ролята на министъра на здравеопазването е още по-лоша. Той се държеше много театрално с двете ръце за главата, когато неговият началник вицепремиер с предихание по Станиславски рецитираше СРС-та и каза, че го е срам от българските лекари. А сега искам да чуе, че аз изпитвам омерзение към него, а не срам, заяви проф. Милан Миланов. "Защото да се откажеш от лекарското в теб значи да се откажеш от майка си и баща си, да се откажеш от вярата си. Това значи да забравиш какво си дрънкал в операционната. Много бързо стана политик този човек. За мен неговото отношение е много по-лошо от това на Цветанов. Хайде на Цветанов ще кажем - той ченге, той не знае. Но нашият човек, ужким, какво е неговото поведение", попита председателят на етичната комисия на БЛС. "Той не можеше ли да дръпне настрана Цветанов и да му каже, че се излагат и че ще станем за резил, както и станахме. Цялата тази история е прекрасен облик на цялата ни държава. Това е отношението към лекари, наука, култура, докога ще ни настройват едни срещу други. Така тази държава не може да върви напред. Аз не желая да живея в такава държава. Хора, които мислят да управляват по този начин е време да си идат. Искам нация, която работи по правилата, която се вдъхновява от собствените си идеи, а не нация разединена, омерзена, светли празници ни чакат, какво правим в момента", възмути се проф. Милан Миланов. /БГНЕС

98

Гледай ти ?

преди 13 години

Ами както е започнала Фидосова, тя може да стигне и до чантата на Цачева.

97

До пост № 96

преди 13 години

Според председателя на НС г-жа Цачева, още преди една седмица Мая Манолова си е намерила члена който търси. Искра Фидосова със сила е отнела члена от чантата на Манолова, изхвърлила му е батериите и минала на ръчно управление. Цачева е сезирала Етичната комисия към Народното събрание. Комисията ще излезе с решение по този въпрос след 10.01.2011 г., когато депутатите ще се завърнат от отпуск. Цачева помоли публиката за търпение.

96

Българин!

преди 13 години

Какво толкова ви учудва какво ще стане ако оважавания от мен Божидар Димитров напусне?Преценката е негова ,но и на партията която го е издигнала.Мнозинството ще реши този казус,просто незнам някои какво се козят толкова.

95

Анонимен

преди 13 години

Само ви се ще да са изсмукани от пръстите!За съжалени това е реалността - истинска сапунка от скандали

94

ник

преди 13 години

Прав си, като е голяма работа,да си го извади и да го примере с другите.

93

Анонимен

преди 13 години

Мая Манолова не намери ли най-накрая този член, който ще я задоволи? В парламента членове няма другарко Манолова, но все още има добри хора от народа, които ще Ви услужат?

92

Анонимен

преди 13 години

Няма как да се проведе референдум, защото той се назначава от ДУПЕТАТИТЕ !А те няма да си ритнат кокалчето.

91

Анонимен

преди 13 години

Този охранения отговаряше и за вероизповеданията!Но на 150 годишнината на Църквата беше в Цариград, не отиде в църквата Св.Стефан (желязната църква), където бяха тържествата а отиде на кьор софра да се наплюска!Какъв *** човек!

90

Нова

преди 13 години

Безкрайно нужен на народа е един референдум, който да обедини мисълта на всички българи за подобряване на политическия живот в страната. На България са й напълно достатъчни 100 депутата. Не повече. Другото е излишен лукс, който не можем да си позволим. Времена на криза са, всички трябва да се съобразяваме с това. Ето, и майките бяха посъветвани да не раждат деца...

89

муспи

преди 13 години

Селянин, питаш какво общо има ЦСКА с комунистите? - Когато паднат комунистите с тяхното цесеке, ти ще пишеш в този форум - най после умря тиранията заедно със свойто удоволствие.

88

иво

преди 13 години

Лично моето отношение към Б.Димитров е по специално и то определено е положително. И това , че тоъ може да предизвика частични избори/ мисля в Бургас/ е най реалната лампичка за Б.Борисов, за това, което , той си мисли , че прави и това, което народът си мисли , че трябва да се прави. Тук няма социалогически проучвания и прогнози. Тук е реалното мнение и реалният живот. Пич, хайде сега да те видим?

87

Щурмфогел

преди 13 години

А пък ние не щем простаци.

86

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБавото стадо гласува всичко, и магаре да им предложат на местото на *** Божидар и за него ще гласуват.