713

РОСЕН

преди 13 години

не знам, аз нищо не чуй с ушите си, ти какво си чул, дай и ние да чуем

712

myu-myu

преди 13 години

srs-tata sa fakt.fakt e 4e i bebeto se rodilo martvo ,no 6toto *** mardalo o6te 24 4asa.fakt e dilemat na doktorite: v kofata,ili v frizera.fakt e i opravdatelnoto mnenie na ekspertite.izberete si na koi fakti bi vi se haresalo da vjrvate,i na koi ne!

711

JL

преди 13 години

Пишете, пишете, колко са невинни онези престъпници от Горна Оряховица. Следващия път като дойде да ми се жалва някой пациент, че хем е трябвало да си "доплаща" за операцията, хем докторите са са си оставили ръцете и са го осакатили, хем са му надписали епикризата с какво ли не, дето не е направено изобщо - аз ще му викам, че е лъжец, който нарушава правата на докторите, като ги обвинява без доказателства (защото така казват колегите на обвинявания).

710

Анонимен

преди 13 години

"След като целия свят чу с ушите си" - ти чу ли или Цецко ти каза?Стой си, където си! Още един *** по-малко. В България има достатъчно, ако намалеят, ще ти се обадим! Дотогава си яж дедовия!

709

Анонимен

преди 13 години

Нашите лекари са най-добрите. Един от "експертите" обясни по тв най-авторитетно, че може да обясни потрепването на мъртвороденото бебе няколко часа след "аборта". А мармот завива шоколад......

708

Анонимен

преди 13 години

А Боко Тиквата пак се покри.Сигурно магистралата инспектира...

707

ооо

преди 13 години

Каква мерзост е всичко в тая държава! Тук е най-лесно да оправдаеш убиец и най-лесно да осъдиш човек,откраднал хляб.

706

Аз

преди 13 години

Дали ще стане президент зависи от теб и от мен, а и от другите гласоподаватели !Аз лично НЯМА да гласувам за този нахален ***. А ти ?

705

Анонимен

преди 13 години

Цецо от Физкулт на Консулт, добре.Ама от гербераст доктор не става!

704

dedo

преди 13 години

Поредната МЕГА-простотия в ***...... След като целия свят чу с ушите си за какво иде реч - сега т.нар. "експертиза" от брутално корумпираните им колеги показва "учудващи" данни :)))))))))Колкото по-скоро гръмне АЕЦ "Козлодуй" толкова по-добре за целия свят... Останалите малко нормални хора в тази помийна яма по-добре да не се мъчат...НИКОГА няма да се върна в БГ, ще се постарая максимално и децата ми да не им се налага....

703

Анонимен

преди 13 години

И сега какво?Кои са виновните? СРС-та, циркове в парламента, статии по вестниците ЗА КАКВО?Циркаджии!!!!

702

гражданка

преди 13 години

Такъв гаф струва оставка. Извинението няма да измие всичката помия, която се изля.

701

Анонимен

преди 13 години

Така е, мишки! Истината за вас е в СРСтата, защото не можете да приемете, че сте *** до ушите и че глупостите, които изговорихте, не се забравят толкова лесно. Гузни ли сте, а, мръсни подли нещастници? Гузната съвест трудно се успокоява. А злобата ще ви вкара в гроба. Но за това пак ще са ви виновни докторите, че не са я излекували! Болни са душите ви, проядени сте от злоба и проклетия. А простотията ви е станала пословична - вижте само с какво ви знаят в Европа. Лека ви нощ!

700

Анонимен

преди 13 години

,,,,

699

Анонимен

преди 13 години

Циничните думи за пациенти и за едно "мъртво" дете, са сериозно нарушение.

698

Анонимен

преди 13 години

Експертизата за Меграхи?

697

ограмотително

преди 13 години

Между другото, това за разговорите го каза и вашия гуру ББ. Поне на него повярвайте.

696

ограмотително

преди 13 години

Дами и гспода, подслушаните разговори, /та камо ли извадки от тях/, самопризнаниятя, полиграфа.. нямат доказателствена стойност в съда. В случая няма престъпление! Циничните халосвания при разговор по телефона НЕ са престъпление. Виж, оклеветяването на хора преди да има следствие и съд е.

695

до предните

преди 13 години

Добре де, кой да направи експертизата, марсианци ли? То Цвъцко има от ВИФ само неонатология и акушерство и гинекелогия като специалности. Не успя да вземе и съдебна медицина. Ама е добър в литературното четене. Заслужава Оскар.

694

Анонимен

преди 13 години

Истината е в СРС-тата!