203

До pamporowo e mafiq

преди 13 години

Мяришъш ми на Варненец, или на някоя морска чайка, или нейното малко.

202

Гаргантюа

преди 13 години

Когато бях дете Пампорово беше неземнокрасив курорт, със сняг от началото на ноември и с цени, приемливи за всеки българин. Сега лакомията убива всичко. Да си ядат пиците сами, да не са от злато, мамка му!

201

Хензел и Гретел

преди 13 години

Кака Цветелина е много лакома. Ако има как ще изкупи и всяко борче в курорта. Такива ни управляват, а искаме просперитет.

200

Kriti4en

преди 13 години

имам спомен , че миналата година на боровец , едно печено пиле струваше 120лв !!! И беше на една голяма табела!

199

Анонимен

преди 13 години

Да се ***. Аз 40 кинта за вечеря не давам и то в някакъв хотел собсвеност на някой *** политик :)В Македония е 2 пъти по евтино. В Австрия също

198

Mr. Truth

преди 13 години

Черноморските курорти ги съсипаха!!! Сега са подели и зимните!!! Но така е, аз по долу писах вече - неграмотни и некадърни хора сложени да управляват хотели и курортни места.....Еми...резултата е наяве!!! Нали съм ги виждал, наклан търбух ша са пръсни вече, алчен, арогантенм яхнал мерцедеса и си мисли че вече кореспондира с господ бог и командва там хотел(и). Ей такива 'хора' ни съсипаха и икономиката и туризма! Не ги е срам!!! А България е толкова КРАСИВА страна за туризъм!!! Мъчно ми е чак!!!

197

Макс и Мориц

преди 13 години

Където се намеси мафията, сгомнява всичко. В Сен Мориц е по- евтино от Пампорово, а инфраструктурата им е на светлинни години от нашата.

196

Бай Иван

преди 13 години

гледат да ти вземат парите а не мислят изобщо дали утре ще се върнеш, ако питат средно статистическия българин защо не ходи да почива по такива курорти отговора ще е един, много е скъпонека си погледнат офертите в техните хотели и в някои други по-малки курорти и ще им се изясни

195

Mr. Truth

преди 13 години

Сетила се Мара да папа папара!!! Сега чак почнахте да се усещате, че не ви отиват работите на добре, а мили хотелиерчета измислени?!?!?! Почакайте - още нищо не сте видели - фалитът ще е за десерт! Преди време обаче хубаво ви беше като деряхте и свои и чужди с цени дето нийде няма по света!?А?! Спете си сега в креватите и си хапвайте 'златните' гозби! Бон Апети! И барем, идете изкарайте поне един колеж по туризъм в чужбина да се научите как се прави! Стига с тия неграмотни изяви! ЛАИЦИ!!!

194

баа Пена

преди 13 години

Ми 100 драма картофи-8 лева-*** то от Австлалия да ги внасяте пак.Ми да вие сладко!

193

а1

преди 13 години

все пак, Банско си е Банско . Скоро направихме 40 нови тоалетни на пистите там, с още 53 отпреди смятайте колко станаха. Супермодерни, с фотоклетки, всяка е по 3000 евро. Ами кажете в Боровец ако ви се приака на пистата какво ще правите.

192

Анонимен

преди 13 години

Няма софиянец, който да вика "софето", а и трудно ще намериш някой с такъв точно говор, иначе добре си се постарал със стереотипа. Дерзай!

191

Помак

преди 13 години

Кво ни занимавате с тези бомаци, бре! *** карабини! На времто бях чувал, че помаците са гостоприемни! Нищо вярно няма! Алчни, нагли, подмазвачи,нагаждачи!

190

Анонимен

преди 13 години

***, ходи си вземай наркотика!

189

Анонимен

преди 13 години

Пампорово е съсобственост на небезизвестната Цветелина и на близък до нея.Иначе Некадърен Трайчо нямаше да тича там, за да придава министерски колорит на курорта.

188

Анонимен

преди 13 години

Ами българина толкова обедня, благодарение на неуморните усилия на Бойко Магистралата и Дянков Кадърния, както и на цялото стадо ГЕРБави!

187

spartak

преди 13 години

А вие какво искате това е като слънчев бряг но малко по-зле и всички го знаем, ако не сте мазохисти нямате работа ам.

186

pamporowo e mafiq

преди 13 години

Вчера бяхме на пампорово и кога успяха мръснъта зган тами откраднъха портмонето с 2 хл лева,товаса курортите ни там е цялъта мафия,ужас,пазетесе Българи но на Боровец не знам дали е така ,мислехме да одим там но сега смнoгo съжелявам,обадихсе на полицията а те ми къзаха че едвали може дасе открие крадеца.Това ми беха спестяванията за почивка но.Добре че си бях сложил гориво ми ко щяхме да правим незнам,и така на бързичко се прибрахме у Софето,малее ужас.

185

Анонимен

преди 13 години

Така е ето и др. пример.Ски в Австрия 5 нощувки в 4 звезден хотел ол инклузив ( най-важното е включено карти за пистите) 600 Еur. Е къде е по изгодно

184

Дядо Петър

преди 13 години

На всички хотелиери и други родни бизнесмени ще припомня един лаф на дядо ми: ЛАКОМО ДУПЕ КРЪВ ***!