70

умна

преди 13 години

ДС НЕ ОЗНАЧАВА ЛИ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, И КОЕ Е ЛОШОТО В ТЕЗИ ДУМИ

69

Анонимен

преди 13 години

Е,точно Младенов да говори такива работи,при положение,че неговият баща(мир на праха му!) беше кадрови служител от Първо главно...не си отива!Г-н министърът мнооооого добре знае какво дължи на предишната власт и на БКП,та -по-кротко!Ама те в герб май са събрани все такива!

68

Правилно решение!

преди 13 години

Правилно решение. Кадрите на ДС да бъдат заменени с кадри на ЦРУ, Мосад и до другите чужди антибългарски централи!

67

българин

преди 13 години

Дипломат с "картонче" - не, кмет или зам кмет може. За какво да следим тези български приперни. ьььььняма смисъл.

66

дипломат

преди 13 години

Николайчо най-напред трябва да бъде сменен,тъй като и потомък на стар комунистически род.

65

гагов

преди 13 години

Младенов е обучаван в ЦРУ . Затоваще смени бившите агенти на българските служби с агенти на ЦРУ. Тоя фарс е само за това.

64

Мартин

преди 13 години

Днес.бг пред ,"КОИ" се слага запетайка!

63

БГ Рекламка

преди 13 години

ДС бяха по луканките и суджуците.Милицията по саламите и надениците.Разликата е очевадна.;-)))))))))))))))))

62

Winner

преди 13 години

Правителството иска да затвори вратата в дипломатическите служби за тези хора. Като искате да ги махнете от министерството го направете. Или всичко е поредният ГЕРБ фарс: Колко ще сме добри и толерантни с снишилите се бивши ДС дипломати, сътрудници и т.н.? Махнете ги и назначете други хора. Има достатъчно подготвени хора. Ще намерите 100 човек, за да ги назначите в Дипломатическият корпус. Какво стана с Лила Чикагска? Не ли време да си я приберем, че и там стана доста сконфузна ситуацията?

61

ПИТО ПЛАТЕНО

преди 13 години

Тези, които са хем комунисти и хем от ДС, дъ гее !

60

ББ

преди 13 години

Ами той Саймън Дянков си е американче?!

59

Анонимен

преди 13 години

Г-н Министър .Оставете тези,По добре обяснете как може ГЕНЕРАЛЕН КОНСУЛ на Р. БЪлгария ,назначен от МИН .Съвет да е С ЧУЖДО ГРАЖДАНСТВО.БЪЛГАРИТЕ ЛИ СЕ СВЪРШИХА ,ЧЕ ПОЧНАХТЕ ДА НАЗНАЧАВАТЕ ЧУЖДЕНЦИ.

58

студент по МО

преди 13 години

За първи път чувам, че консулът бил дипломат? Къде е учил Ники Младенов?

57

КИТИ

преди 13 години

Г-Н НИКОЛАЙ, А ВИЕ НЕ СТЕ ЛИ ПРОДУКТ НА СЪЩАТА ТОВА ДС ? НАЛИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРИНАДЛЕЖНОСТТА НА БАЩА ВИ КЪМ ТЕЗИ СЛУЖБИ СТЕ ЖИВЯЛИ И ОБРАЗОВАЛИ В ЧУЖБИНА ? ЛИПСВА ВИ ВСЯКАКЪВ МОРАЛ!

56

фанта

преди 13 години

След такова национално разделение, все повече се убеждавам, че не ни оставяте никакъв друг избор освен тотален капитализъм? Щом самите ни шефове се карат, какво ли е надолу, по веригата? И аз ще си сменя бога и повече няма да се кланям на Христос, а ще поставя една 50-тачка и на нея! Пък току виж, може и да се размножи? Казват, че за Коледа ставали чудеса? Но сле дколко века е въпроса?

55

Анонимен

преди 13 години

a taka boiko

54

Груйчо

преди 13 години

Айде да не се заблуждаваме. Държава България никога не е имало. Имаше държава ДС.Още през 86-та на заседание на политборо става ясно я държавата е влязла в "свредел" и обратното броене е започнало-т.е. срива е неизбежен. Целият цирк на 10.10.89 е предварително планиран. Започва великата трансформация на политическия капитал в икономически.За моя жалост ДС си беше написало домашната перфектно-изпълниха всичко по ноти. Та сегашните посланници са само малка част от веригата.И за това сме на тоя хал

53

Д1

преди 13 години

Сега тихомълкум Калинка Илиева и Румито Желева ще ги пратят в някоя дипломатическа мисия... Като попитали Румито Желева къде иска, тя отговорила "В Сомалийският залив"

52

фанта

преди 13 години

Предлагам да помолят Райна да иде посланник в САЩ! Като изпее "Мирно!", на американските дипломати и ще слушат като кученца. Че и на мен да го изпее и аз ще я слушкам?

51

anonimen

преди 13 години

Ami Nikolai Mladenov kakav e ... ?I kakvi sa roditelite mu...... a ?Ia da go porazgleda i nego nikakva komisia