71

suny

преди 13 години

"Гледайте какво става тук и сега, какво ще правим ЗАНАПРЕД. Стига сте гледали повече от 20 години назад в миналото"Бих се съгласила с теб ако наистина си бяха останали в МИНАЛОТО. Явно са все още в настоящето - ТУК И СЕГА.

70

Мартинчо

преди 13 години

фъфъфъфъфъффъфъфъфъфъфъфъфъфъфъфъфъфъфъабе аз ли съм фъфлек или просто си фъфля ?или и двете ?

69

аз

преди 13 години

И как да ги уволни външния министър, като самият той е внук на активни борци? Мамино синче, което е учило в чюжбина за наша сметка и дори не е влизал в казарма?

68

Анонимен

преди 13 години

в крайна сметка оставам с впечатлението,че няма агенти,които да работят за Българиявсеки изнася данни от тука,което означава,че нямаме никаква национална сигурностДАНС трябва да се закрие,полза няма от тяхДАНС - Доган,Асан Няма Срам

67

kk

преди 13 години

Мартине,Мартине,загрижил си се за посланниците!Вие с Командира сте много грижовни в последно време!Ами загрижете се така за кадрите на ДС,които в момента са Директори и Замове в ДАНС,чрез която се управлява държавата!Просто сте едни лъжци!!!Вие през изминалата седмица щяхте да сте и в Опозиция,пък неловко си замълчахте при гласуването!И това си е чист ПОПУЛИЗЪМ,защото сте *** колкото останалите,та и повече!!!СДС+ДСБ=ЦИРКАДЖИИ!!

66

123

преди 13 години

абсолютно вярно!Ама ако българите не се натопят сами едва ли друг ще го направи

65

аз

преди 13 години

Към 60: А тези техни дипломати са света вода ненапита! Особенно Уорулик!

64

Анонимен

преди 13 години

Изложихме се като кифладжии аматьори.

63

Анонимен

преди 13 години

Бандитите у нас не могат да отсъдят защото нямат внедрени агенти, всички бивши агенти бяха разконспирирани. Сега и външните агенти. Правителствата ще научават външните новини от вестниците. Някой има за цел да разруши сигурността на държавата с тези списъци.

62

аз

преди 13 години

Че какво правят всички посланици по света? Дипломацията е продължение на войната с мирни средства. Последните разкрития за американската дипломация нещо друго ли доказват? Така че спрете да се пинявите. Явно останалите дипломати извън посочените в списъка са новите агенти на ДАНС. И това е напълно нормално, иначе защо ще ги издържаме да живеят в чужбина?!?

61

Фифи Димитровата

преди 13 години

По добре неприкрит *** *** като мене ,отколкото патриот ,милеещ за Родината си!!!Защото надарените керестелии нямат раса и родина...

60

ариец

преди 13 години

Не приятелю , НЕ ВСЕКИ БЕШЕ СВЪРЗАН С ПАРТИЯТА-БКП И НЕ ВСЕКИ СТАВАШЕ ДОНОСНИК ИЛИ ЧЕНГЕ ! Това ,което казваш е пълна лъжа, 10% комунисти и 5% доносници не правят цял народ . На тези, които ни минаха младините в комунистическия ужас тези неща се ни до болка ясни и няма нужда недорасляци да ни отварят очите , защото ние видяхме точно цялата ченгелийска "ПРОМЯНА" как стана .

59

Анонимен

преди 13 години

ако оставят дипломатите-агенти всеки чуждестранен дипломат ще страни от тях

58

Анонимен

преди 13 години

Калинчо, не си схванал иронията - точно това имах предвид, защото написаното е цитат. Само последното изречение е за цяла България навън е мое и с него мислех, че изразявам иронията си.Пък и този, когото цитирам сигурно не се е замислял за семейството, приятелите и роднините си. За него всички под ножа, а той - заклетият "демократ" ще остане да им носи цигари в затвора или цветя на Задушница.

57

Анонимен

преди 13 години

Уорлик е троен агент!Той работи за САЩ,Анкара и за Русия.

56

ц

преди 13 години

И сега като почне една олелия как българската дипломацияще се лиши от " големите " специалисти .

55

Лео

преди 13 години

По добре посланик, които е бил служител на Първо главно, или на ДС, отколкото демократ - "***", защо демократичните посланици са именно такива, в по-голямата си част. Якото плющене на задни бузи на демократичните ни посланици и настървеното им пъшкане и скимтене показва каква "държава" сме!

54

Анонимен

преди 13 години

А пък днес герберасите превърнаха доносничеството и слухтенето в проява на на чест, достойнство и революционна бдителност :-)) Тъй де, 100 млн. за слухтене, незнам си колкостотин сигнала до ОЛАФ и прокуратурата, доноси, клевети, извадени вътрешноведомствени документи по медиите... Рай за клеветата, клюката, омаскаряването... първа радост за населението, та да не се замисля много-много за пенсии, заплати, цени и други глезотии.

53

Oleee

преди 13 години

Вън костов и плужека мартинчо от политическия живот в БГ! Марш помийни плъхове!

52

фанта

преди 13 години

Ами ако сред тях има точни специалисти? Само заради това, че са били в ДС ли ще ги нариташ? Аз пък предлагам да си ги разследват кой какви ги е вършил, но не публично, щото и без това изкараха всичик разузнавачи пред света, а ако някой е сггафил да си го наритат! Така, ако уволняваш само заради това, че е бив МВР, ще ни оставиш ез спезцове, ве! системата бе такава? Всеки, когото партията покани вътре ен може да откаже - следват проблеми. А и защо? Всеки сам отговаря за делата си.