48

отвратен

преди 13 години

ОООООООООООООО САМО ТОПЛОТО ЛИ ...!!!! ...А Р.ОВЧ . И КРАС.ГЕОРГИЕВ от "ФРОНТИЕР "-КОГА ЩЕ ЗАСТАНАТ ПРЕД СЪДА -НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ...!!!!ТОПЛОТО Е САМО БУШОНА И СИ ГО КАЗА ,АМА СМЕ В БГ И ЧАКАМЕ ПРАВОСЪДИЕ ОТ КОМИЧНИЯ БЪЛГАРСКИ СЪД ,НА КОЙТО Н И К О Й У НАС НЕ ВЯРВА ...!!! ГОСПОД да съди К Р А Д Ц И Т Е ... !!!!

47

niki

преди 13 години

pri stanishev stiaha da go opravdaiat .

46

аз

преди 13 години

Престъпниците сме ние...щото може да си купуваме цигари за по 5 лева на ден , а не искаме да си плащаме по 150 лева на месец парно, защото сме свикнали от социализма да ние символично:) и всячески крадеме..мъдриме..изключваме , мизеруваме, но не сикаме да си плащаме , а пушим цигари за 150 лева , купуваме си скъпи дрехи...после...нас ни лъжат...лъжеца и мошеника е българина..какъвто е и вальо топлото

45

Анонимен

преди 13 години

какво го съдят като е пак на свобода,нямали кой да го закара до софийския затвор.

44

адвокат

преди 13 години

В БУРГА ОСЪДИХА ЕДИН *** НА 3 ГОД.ЗАТВОР ЗАТОВА ,ЧЕ ОТКРАДНАЛ ОТ РЪЦЕТЕ НА ЕДИН УЧЕНИК БАНИЧКАТА !!!. И ТОВА МИ БИЛО ДЪРЖАВА. !!!!

43

atomen fizik

преди 13 години

малко ще ми е топло...дано на прокурорите да им е топло....

42

H8C0RE

преди 13 години

България - страната на Свободата!!! Всички престъпници са на свобода! Затворите са пълни само с наркомани.

41

Анонимен

преди 13 години

slaba darjava - tap narod - lesno se stava milioner !

40

Ивайло

преди 13 години

Що за пародия - уж осъден с 3 присъди а не е прекарал нито един ден в затвора? Това май само в България може да се случи.

39

фалконе

преди 13 години

довечера вальо топлото организирал купон на който съдиите ще му се извиняват за присъдата,която няма да бъде излежавана,но от кумова срама за пред нас трябваше да я произнесат.и взаимно ще си разменят подаръци съдиите и вальо топлотои утре пак ти знайш? пари мари до дупка.

38

falkone

преди 13 години

абе каква присъда бе,тоя е на свобода--

37

YAKUDZATA

преди 13 години

Тоя отдавна е осъден, да се хили като пу..., и да умира от страх всеки ден.

36

Анонимен

преди 13 години

а Р.Овч кога ще го съдят?

35

перко

преди 13 години

Хванаха един и сега ще го съдят, съдят ...То така е по лесно. Другите като него тепърва трябва да ги гонят ...

34

Пепо

преди 13 години

как може да искаш да станеш престъпник?!

33

МИНЧО СТУДЕНОТО

преди 13 години

ИСКАМ И АЗ ДА ОТКРАДНА 100 МИЛИОНА И ДА МЕ ОСЪДЯТ НА 3 ГОДИНИ ЗАТВОР И ДА ПЛАТЯ "422 000 лв. по граждански иск на "Топлофикация София" !! ОТДЕЛНО ЧЕ СЛЕД ОЩЕ 1 ГОДИНА ДЕЛА ИСКА ЩЕ СЕ СТОПИ НАПОЛОВИНА ПОНЕ, И ПРИСЪДАТА ЗА ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ И ТЯ НАПОЛОВИНА. ТА ИМА ЛИ НЯКЪДЕ ЗАПИСВАНЕ ЗА ТАКАВА РАБОТА ???

32

Анонимен

преди 13 години

Как ги лежи ????та той е на свобода.

31

Пепо

преди 13 години

Грешиш, не си информиран, на свобода да е- "И трите присъди на Димитров са на първа инстанция и не са влезли в сила." - източник Медиапуул, 15/12/2010. А защо е на свобода?

30

РУМЕН ОВЧАРОВ БСП

преди 13 години

споко, най много да те пребият с маркуча и да те опънат в задният двор!!ама нали ти казах крадеш даваш на мене и другите от БСП и после джакузиР макузи мацки със служебната кола на морето командировка!сега ще си платиш а ние във ВИСШИЯТ СЪВЕТ МАСОНСКИ НА БКП-БСП престъпници ще си пием вискито без лед щото е криза!Софиянци плащайте ПАРНОТО щото немога да изуча синът си в АНГЛИЯ!

29

Mr_Big

преди 13 години

До 16 - Все пак сме *** -провинция на Чечня -много искаш да го осъдят че чак и да влезне в затвора тва да не ти е Европа или САЩ където тъкмо да е почнал с престъпленията срещу народа и човечеството и моментално излита в ареста а отам 15години - 12 излежава като риба