208

ЯДОСАН

преди 13 години

ТОЗИ МИНИСТЪР МАЙ МОЖЕ САМО ПЛЕВНИ ДА СТРОИ , НО ТОЛКОВА ПАРИ ДА ДАВА -ТОВА Е ЛУДОСТ!!

207

харко

преди 13 години

пак си крадат,само крадат,това могат само да крадат,*** даржавата смешнасамо да крадат затва идват на власт

206

Анонимен

преди 13 години

nama takava dargava

205

Анонимен

преди 13 години

Абе какво сте гракнали за тия кирливи 1500 лв бре п*******! Аз харча на месец по 5000 и не мис тигат! Там били отивали парите - километър магистрала струва 2-3 000 000. Всичките им бонуси не стигат и за 200 метра!

204

Анонимен

преди 13 години

КараГаргамел, пак оплете конците. Абе Днес.бг вие бяхте ли на пресконференцията или чакате да препишете от тв новините какво са казали?

203

Анонимен

преди 13 години

Същото беше и миналата година....да ни заблуждават със справки,строят магистрали че там са парите,какво се полага и какво се поставя знае само господ,извор без дъно,там са пачките.

202

За ОГИ

преди 13 години

Грешиш.На държавна работа никога не съм работил.Опитвам се да давам работа на неграмотни *** като теб.Някъде не някаде.Айде чао.Продължавай си мизерния живот.

201

Анонимен

преди 13 години

Хе за тия няма криза...всеки месец по 1000 лв боноси,а бе на тия не им трябва чужбината.

200

тати

преди 13 години

Боноси за какво? Че имаме нови пътища във цялата страна ли ? Нямало пари за пътища ? А за бонуси от къде намерихте бе ? За скъпи джипове,командировки,почивки, секретарки,пищни коктейли,обяди,служебни телефони ,ток,климатици и т.н ...........Когато Пътищата са в идеално състояние тогава халал да са им и облагите! Но в случая нямат право на облаги! Защото пътя не е само асвалта и дупките в него - Пътя има ГАБАРИТИ - в ширина и височина ,маркировка,пътни знаци,отводнителни шахти съоръжения и т.н

199

богнострокулум

преди 13 години

eee, *** и закръгляването !!!! 600х1000- "ето ви един милион...."Това малко като вица за бармана от бай Тошово време:-Сметката , ако обичате !-Пет по пет-55 ! и едно кибритче ( което по тов време беше 5 стотинки )-два лева !

198

Анонимен

преди 13 години

Явно и ти лапкаш от някаде, държавно служителче...

197

До Руси

преди 13 години

От 20 год. за първи път някой се опитва да оправи нещата а вие се скъсахте да критикувате.Хората са 1.6 г. на власт.Как искате да се оправи всичко за това време при положение че 20 год. всички крадяха.а докато хората си стоят на ПС вкъщи и плюят а не гласуват така ще е.Сори ама трябва да тръгвам.

196

Руси

преди 13 години

Какви избори бе човек.20г ни управляват едни и същи.Учуден съм че този театър още има зрители.Когато видя бивши управляващи от тези 20г. осъдени може и аз да повярвам че вече са дошли "правилните" хора.

195

До Оги

преди 13 години

Я си пусни Playstation-на пак и седи мирен.Бонуси не боноси

194

Оги

преди 13 години

И тия са крадливи като предишните...боноси до 6000 лв ??!!!! Майка ви да ......

193

до Руси

преди 13 години

Значи да разбирам, че и на избори не си ходил така ли.Сори без избор на правилните хора може да се сърдите на себе си.За кръговото прав си ,грешка.

192

Божидар Йотов

преди 13 години

Защо да не вземаме, а вижте пред НАПИ какви автомобили сме паркирали, джипове Волво и другите лимузини са Лексус, всичко това ни го дава Черепчето и другите, които строят магистралите, а не бюджета, така, че няма защо да плачете за някакви си 1500 лева, добре е да знаете, че сме се овъртолили в мангизи, само и само да не търсим кусури на качеството, като този участък, дето се напука до Чирпан

191

Руси

преди 13 години

Нито съм червен нито син и т.н.цялата палитра.Аз съм данъкоплатец и гражданин на европейска държава.А кръговото за което говориш е в Бяла.

190

До 189

преди 13 години

Уважаема Гражданко,може би не сте забелязали, че работата не се вършеше но при предното правителство.Относно (изчукване и изправяне)явно тенекеджията ви е симпатичен.Ако ли не споко жена сте все пак.:-))))

189

Анонимен

преди 13 години

Знете ли ,че има хора който за една година получават общо 2500 лв.Срамна работа ,а тези са държавни служители трябва да ги е срам че са на вратъ на народа и си клатят по цял ден краката