122

Анонимен

преди 13 години

Не щеме ний наука ,пенсия и здраве,не щеме ни пари,неискаме свободас човешки правдини.*Напред, напред гербери,към магистрали и стадиони да вървим!Доста сме овци,ще търпим!*Доста сме лежалив робски пелени,доста още , ще лежимробски хора ний.*Напред, напред,Към Шенген с ГЕРБ да вървим!Доста сме овци доста още, ще търпим!

121

Пари за зрелища

преди 13 години

Да се строят ударно магистрали и пътища е жизнено необходимо за България, защото означава много по-големи възможности за инвестиции, за развитие на икономиката и намаляване на хилядите жертви от катастрофи по пътищата !Но да се наливат в условията на финансова криза пари за строителство на стадиони и спортни зали не би могла да се класифицира като задача с първостепенен приоритет, тъй това не не е инвестиция с бърза възвращаемост !

120

Българин

преди 13 години

Трябвало завод за ***! Бойко е прав, просто вади стадиона от завода за ***- София

119

Анонимен

преди 13 години

а така , прави стадиони да се раждат повече бесни селяни ритнитопковци които да могат да пият здраво и да зарязват жените и децата си. Междувременно ние ще си изхвърляме *** в бояна

118

Филип

преди 13 години

За стадион "Пловдив" не могат да се намерят 12 млн. лева за окончателното му завършване, а за чисто нов стадион в София могат инвестират 140 млн. лева??? Направо съм възмутен!!! Трябва ли да харчат такива луди пари по време на криза? И не е ли по целесъобразно да се ремотира стадиона в Пловдив?

117

Анонимен

преди 13 години

Ами хайде покажи на нас-простите, как така УЕФА реши да развърже кесията?! Как така реши да налее едни 140 млн за стадион точно в България, ама дай официална информация, не гербаджийски партенки! Щото аз за такова чудо до сега не съм чувал! УЕФА да налива пари за нечий стадион?!?! Дори и в страните, където предстои провеждането на първенство, т.е. УЕФА се е ангажирала с тях, стадионите са си проблем на страните! Не на УЕФА! Та, как го измислихте това, че някой си щял да дава милиони за Боковия кеф, просто акъла ми не го побира! Истината е, и аз я написах по долу, че спортната зала отива на завършване, и вече няма от къде да се краде и да се пълнят партийните каси за изборите догодина! За това, нека да завъртим едни 140 млн, от тях да откраднем 10-15%, за да има и за плакати, и за телевизионни реклами, и за фалшификации, и за кебапчета за ***.... Ей това е истината!

116

Анонимен

преди 13 години

Забелязвате ли иронията - вместо завод за *** - 140 милиона за стадион, вместо 10 милиона за стадион Пловдив - софийският *** в Пловдив

115

Анонимен

преди 13 години

Браво - дойде на власт с обещание за хляб и зрелища и сега ще може доволно на края на мандата си да каже "е поне 50% от програмата си изпълних". Друг е въпросът какви ще са зрелищата на тоя стадион...

114

az

преди 13 години

Тикво построй първо завода за ***, щото без стадион можем без завод няма да минем!

113

Колт

преди 13 години

Странно кой *** е решил, че трябва да се потрошат 140 млн. (доста съмнително висока цена) за ненужно и безсмислено съоръжение. Футболът в БГ отдавна умря и не виждам как подобна инвестиция изобщо някога може да се върне!

112

kuliuzz

преди 13 години

Пак всички псуват, пак всички недоволни.... ама някой да провери тия пари от къде реално идват? няма такива, всеки умозаключава.... истината е, че една голяма част от парите идват от УЕФА! Но вие и в това ще намерите косур, конспирация и т.н. Тази държава ще се оправи, когато всички живели по комунистическо измрат!!!

111

H8C0RE

преди 13 години

Трябват ни заводи за преработка на отпадъци и енергийни централи. Той свинарници ще ни строи!

110

Fireman

преди 13 години

140m miliona- balha go uhapala pogarnikarq bez osnowno,batko wi bokiko kolko milioi ima wie tolkowa ne ste si i fantazirali

109

Анонимен

преди 13 години

Какво са 140 млн. лв.за герП. Нищо работа. те за подслушване дават 100млн. годишно, нема грижи. "Нов морал"...

108

Анонимен

преди 13 години

Ужас! Трябват ни болници и заплати на лекарите, училища и университети, култура и възраждане на българщината. Футболът може да дойде и после. За какво ни е стадион след като нацията загива! За какво ще ни е този стадион след като ще изчезнаем като българи и страната ще се напълни с безчинстващи *** банди!

107

Alexa

преди 13 години

Този премиер нещо му куца,...да строиш стадион на фона на царящата беднотия си е чисто извращение на гърба на народа, че и на гърба на държавата... предвижда по голяма задлъжнялост за 2011, иначе на ти стадиончета... забранява на общините да теглят кредити, а па той ще се олива в харчове и по-висока задлъжнялост на странат през 2011.... ха кажете ми сега това здравомислещ и стабилно стъпил на земята ли е този човечец

106

MMM

преди 13 години

Няма ли кой да го вразуми? Ака толкова иска стадион, да си изкара 150 милиона от джоба и да прави каквото ще. Не да изтупва праха от народа.

105

Анонимен

преди 13 години

приоритетите на правителството ме кефат максимално, невярвах но тези тотално ни загробиха

104

Анонимен

преди 13 години

Да позная ли кой ще го строи? главбулгарстрой без конкурс "по изключително изгоден за държавата договор" от тия 140 Оня *** ще лапне поне 20 милиона ама дано не е жив да им се радва. Как може да сме толкова смотани господи.

103

бтк

преди 13 години

Хахахахахаха браво баце?