177

rumen221

преди 13 години

Кейп Таун,Отвори си очите1. Болгите или българите съществуват от 8 век преди Христа, говорели са източна ирански език и наистина са имали за бог Бога - слънце Тангра, до покръстването ни ...2. Тюрките съществуват от 6 век след Христа и са етническа група получена от смесването на арийте-тури и големи човмаси от истински хуни с монголоидни черти..., абийдсият им език е приел силно изопачен вид и днес не се говори практически никъде. Днешния Тюркски език е измислен през 1927 година и затова никой извън днешна Тюркия не го говори3. Тюрките никога не са населявали земите на Стара Велика България западно от Волга..., включително и Балканския полуостров макар, че за известно време след Кубрат, сме били династически подчинени4. Тюрките, като човешки маси, никога не са населявали и земите и на днешна Тюркия..., в която живеят бившите византийци, приели исляма, но това не ги прави други, те пак са си византийци

176

Cape Town

преди 13 години

Досежно религията на Булгарите и на всички останали Тюрки казвам:Ислямът е чужда за тези народи религия, защото произлиза от дълбоката семитска традиция. Затова те не могат да бъдат истински мюсюлмани, както са арабите. Тюркските народи са последната вълна на Бялата Раса, чийто извор е в района на Алтай в Централна Азия. От там идват последователно и Германските племена, след това Славяни, Хуни, Авари, Печенеги и много други, които често са съюзени в преселението си.

175

Анонимен

преди 13 години

До УЖ "КараИбрахим" Нещастнико, скрий се. Никой не ти вярва, нито те приема сериозно. Посмяхме се на глупостите ти, престани да задръстваш форумите.ДО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. Престанете да обръщате внимание на този, който се представя като "КараИбрахим". Не е ясно дали е провокатор или просто един объркан човек. Оставете го да си приказва сам. Той не се включва тук за да води диалог. Той или изпълнява чужди команди, или просто му е омръзнало да стои някъде затворен и да си говори сам.Нека си дрънка

174

Велико Търново

преди 13 години

хаха Ти кога ще спреш да копираш разни статии или разни извадки от учебници и така нататък...много е лесно да пишеш в google и хоп вижте ме кой съм аз!Ама вземи напиши нещо от твое име стига си се излагал!

173

КараИбрахим

преди 13 години

Крайно време е да се чуе истинската история на България.

172

Анонимен

преди 13 години

ДПС може да се оправи, когато разумната част от турците успее да се организира и да вземе властта от ръцете на хорица, подчинени на някогашните служби. Ако турците спокойно си защитават интереса, те няма да имат проблеми с никой от останалите етноси в България и може би ще успеят да се стабилизират икономически. Никой не им желае злото. Хората се страхуват от неуравновесени безакълници и от мошеници, докопали се до власт.

171

интересно четиво

преди 13 години

До КараИбрахим от 127...едва ли е необходимо да се ползват толкова далечни исторически кладенци .Има предостатъчно доказателства от съвременния живот,че българи и славяни не са се смесвали , но историята преди всичко е политика. Историческите примери , всеки си ги създава , според собствените си нужди и цели.Никой няма да изскочи от гроба и да се разкрещи срещу измишльотините .

170

Пожарникар от Тервел

преди 13 години

Важно беше защото ти обвини ЦИТИРА:"Пияни българи запалили джамията в с.Жегларци"Защото истината е друга.

169

Пожарникар от Тервел

преди 13 години

Няма в тебе Човешко достойнство.Много лошо за тебе тогава.

168

КараИбрахим

преди 13 години

Не знам защо е толкова важно за теб извинението,но щом така стоят нещата-извинявай.Явно съм бил подведен или ми е дадена погрешна информация.

167

bvb

преди 13 години

Тука спорещите май не са наясно че исторята като наука се крепи чисто и просто на ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ДОГАТКИ и АРХЕОЛОГИЧЕСКИ ИПРОВИЗАЦИИ. Само факта че се правят преводи на древните текстове с ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ за това какво "ТОЧНО" е написано е достатъчно човек да подлага на съмнения всички СЪЧИНЕНИЯ и ИЗМИШЛЬОТИНИ на пишман историци и археолози които крепят всичко на ХИПОТЕЗИ. За историята съм по склонене да повярван на ВРАЧКА от колкото на дипломиран истприк.

166

Анонимен

преди 13 години

Пожелавам му на Доганя крепко здраве - за да може да бъде изправен пред съф и осъден за антибългарска дейност в полза на чужди държави и злоупотреби в особено големи размери. И след това да може дълги години да гние в затвора, да гледа късче небе през решетки и да лее сълзи за сараите си.

165

rumen221

преди 13 години

Калт/Студен,1. От Холандия да Памер са жинели арии, а западно от Волга и сега е така...2. През 149 година, Кралицата на Болгите, владетелите на всички арийци, се жени за хуна Агарджа... и основават династията Дуло...3. Един хун не дава външния вид на 500 милиона, колкото са днес арийците...Извод...:- Ние не сме хуни, а "хуни"...!!!Тка, с кавички, го пиши занапред...

164

Cape Town

преди 13 години

По въпроса за произхода на Прабългарите казвам следното:Прабългарите (по-точно Булгарите) се кланят на Тангра. Това е общо за всички тюркоезични народи (Тенгри, Танръ на сегашен турски, Дингир на шумерски и пр). Това, както и оскъдните писмени данни неоспоримо показва, че тази част от Булгарите, която включва Кхана, боилите и ордата са тюркоезични. Заедно с тях, около тази военна структура участвуват в преселенията вероятно много по-голям брой славяни и може би персоезични племена.

163

Распутин

преди 13 години

Що не се опиташ да изкараш някой лев? Недей рева, напъни се малко. Комунизма си отиде преди 20 г. И няма да се върне!

162

rumen221

преди 13 години

Дарвин,Прав си...През последните 100 години наистита се връщаме (или ни връщат) към корените си...

161

дарвин

преди 13 години

Българите са произлезли от маймуните както останалата част от човечеството.Има само малка разлика-докато останалите народи се развиват ние за стотина години се връщаме при корените си.

160

sako

преди 13 години

Доган го е страх да си покаже носа навън , защото ще го опукат, затова се крие и не ходи в парламента.Помогнал е на много богаташи да се замогнат незаконо и те вече сигурно са притеснени от това че той знае как са забогатели.А предполагам за него не е лесно да живее със стреса че могат да го опукат и затова пие яко ,за да се замае и да не го мисли много.

159

Пожарникар от Тервел

преди 13 години

Чакам извинение то ти.Не може да обвиняваш,преди да си се запознал със случая.

158

KALT

преди 13 години

Прабългарите са хуни по призход, Немците също.