153

Анонимен

преди 13 години

157 Северен, вярвам ти! Ама защо толкова бързо се разинтегрират?!?!?! Какво може да се направи по въпроса? Когато започна обедняването в началото на 90-те год., тук в София *** бяха първите, които започнаха да си продават панелките, купени през соца и се запреместваха в *** махали при роднини.Там или се нагъчиха като в дядовата ръкавичка при близките си, или си направиха копторчета по дворовете им, а парите от продадените апартаменти излапаха! Защо те го направиха, а останалите - не?

152

манго

преди 13 години

В *** държава ето това може да става

151

jen

преди 13 години

Не разбрах само за кога е насрочена кастрацията на двамата "родители"?

150

Анонимен

преди 13 години

Значи от парите, удържани от всички нас (работещите и плащащите данъци), тези *** получават общо 403 лв детски надбавки и соц.помощи! Употребяват парите за алкохол, а когато се направи забележка относно безопасността на децата, *** заявява, че ще си роди друго! Не съм расист, но май съм на път да стана!

149

severen

преди 13 години

Аз съм от този район и трябва да ви кажа ;че преди време тамошните *** бяха доста добре интегрирани- работиха здраво и децата ходеха на училище.Сега за жалост картинката е проманена и рано или късно нещата ще излязат от контрол.За съжаление това ще бъде населението на БЪЛГАРИЯ в бъдеще.

148

a taka

преди 13 години

правилно брато

147

na snimkata -

преди 13 години

maikata i bsashtata

146

vasilena

преди 13 години

ujas...

145

God

преди 13 години

Аз пък мисля, че именно *** са проблема! Те нямат никакво уважение към човешкият живот. За тях той не е ценност и затова децата за тях са просто стока и работен ***. Ако се докаже, че българин е правел секс с малолетна, ще го обвинят в педофилия и ще го осъдят. *** раждат на по 12-13 г. и никой не закача бащата, който и се хвали. Било им традиция. Ами да им стане традиция да спазват закона! Има и много българи-лоши родители (какъвто е бащата в случая), но при *** това е норма!

144

арменец

преди 13 години

100% тези не са от един баща,много са щарени от ариец до бушмен.

143

a4ko

преди 13 години

Защо избрахме Бойко и Волен - за да озъптят тая паразитна ***,а те им вдигнаха помощите,и сега раждат като ***,на приятел съпругата му роди на 35г 1 дете ,в родилното бяха 2-3 бели майки, другото професионални амеби за разплод.

142

God

преди 13 години

На дядо ми навремето отказаха помощи за отопление, защото бил вдовец, който живеел сам в двустаен апартамент. Да пуснел наематели. А в малък град колко хора живеят под наем и колко ще се склонни да живеят с възрастен човек в общ апартамент (и да делят с него баня и тоалетна!). Но, ако си ***, без работа и с много деца за теб се излива рогът на изобилието от социални помощи. Няма друга държава, в която работещ човек да получава по-малко от безработен ***. Няма и да има.

141

Anja Novak

преди 13 години

Да се въведе задължителен психо тест за хора, които искат да бъдат родители. Ако не го издържат - кастрация.

140

Анонимен

преди 13 години

Напълно съм съгласна с 146. Това е милата ни родна картинка.И никой нищо не го интересува. И след 100 г. няма да се оправиме. Ние не сме народ, а ***

139

no name

преди 13 години

А значи тая *** може да взима по 403 лв. на месец и да се е*е на почивки и да пръква малки паразитчета, а моите баба и дядо след 40 г.труд да получават общо двамата 350 лв. пенсии и 70% от тях да ги "влагат" в лекарства, за да си лекуват разбитото здраве от тия 40г. труд за милата татковина..... Найс, а? Не съм расистка и не изпитвам омраза, но тези *** супер много ми лазят по нервите. А нашите мили управници заслужават да ги изринем с танковете от НС и МС. Егати държавата утрепана.

138

живко сталев

преди 13 години

Голяма *** броди по българската земя!!!

137

Klementa

преди 13 години

I posle kak nqma da izrasnat prestapnici! Pri takiva roditeli se chudq kak izob6to sa uspeli da progovorqt i da prohodqt na 4 kraka

136

Анонимен

преди 13 години

На какво прилича, това има къде къде по - добри семейства българи, но, при стечение на обстоятелствата хората ги съкращават от работа, нито Социални помощи, нито нищо, а те получават 200 лв. Нямам думи, без коментар.

135

Истински българин

преди 13 години

Ха, ха...този сайт и особено форумът му явно е магнит за всички *** в България. Случило се е нещо много трагично и е загинало 8 годишно дете. Ако родителите са виновни за случилото се, а както изглежда са, трябва да понесат най-тежко наказание според закона. Но защо превръщаме въпроса в етнически спор? Всеки ден в милата ни, подредствена и изостанала България стават десетки битови трагедии, убийства, зверства и какво ли не. Ситуацията с *** не е причина за проблема, а негов симптом.

134

Анонимен

преди 13 години

Всичко може да се оправи ако имахме силна държава - но нямаме. Ако държавата беше сила щеше да има силна полиция да преследва безпощадно всеки *** посегнал да краде. Нямаше да им се позволява да се заселват където им падне. Ако имаше социални служби, каквито има в чужбина, щяха да следят как се грижат за децата си, дали ги обличат и хранят добре, дали живеят в приемливи условия, дали ходят на училище. Ако имаше ... но няма. Слаба държава - много болести. А *** са като проказа.