252

софиянец

преди 13 години

Здрасти Дани,нямам, но ще ти драсна едно мейлче:-)

251

stg

преди 13 години

Трябва гражданите да се упражняват повече в стрелба, за да не плаща после данъкоплатеца излишно лечение на неосигурени престъпници.Лошото е че с пистолет наистина се стреля много трудно в цел, за това е измислен контролния изстрел

250

даниела

преди 13 години

имаш ли фб ?оставила съм майл в профила ми намери ме

249

софиянец

преди 13 години

продължениекомунизъм ни бяха изпили мозъците много яко, мисля си и друго в БГ имашае и продължава да има качествени хора - защо не ги използваха? - навярно е по-евтино да ги откраднат...не знам но все-повече не съм оптимист...

248

софиянец

преди 13 години

здрасти Дани,бях решил да заспивам, но както и да е... знаеш ли много е интересно нарвемето не можеше никой да ме накара да повярвам в конспирации, Нов Световен Ред и т.н.за моята крехака възраст в България видях това в което посмъртно не не бих повярвак като малък - оказа се, че на практика има и бърд-контрол има и майнд-контрол, дори и масова психоза (едва ли не психосоматични оръжия) не занм защо тази всичката гадост се изсипа в/у БГ, дали защото е пълна с продажноци или защото след 45г.

247

истината

преди 13 години

много от *** са простовати наистина, но са сърцати хора и добри души по природа за разлика от други нецигани!

246

даниела

преди 13 години

прочетох някои от твоите коментари за жалост е самата истина :(целта на политиците е да остане матриала и *** :(

245

софиянец

преди 13 години

!бъди щастлив, ти поне ще умреш като инсайдер...ама не си представям да живея и да съм 1/10 колкото тебе ***, честно - помоли някой свой приятел с 8 клас да ти помогне, и съм сигурен, че ще си първият българин с Дарвинова награда, аз се наемам да направя превода в сайта - напълно безплатно!лека!

244

!

преди 13 години

ще си умреш *** аутсайдер!

243

софиянец

преди 13 години

!е като гледам какво са направили, се надявам да не опитват повече :-)гадно е да си тъпичък а? :-) не се притеснявай с милка ще сте щастливи ако не бай-ставри ще те направи щастлив...кажи на родителите си като се пенсионират живот и здраве да се завърнат по роднитеместа и да таят спомена за Кремиковци в сърцето си, да те вземат и теб, много ще си вървежен в куртово конаре...сега направи с мотиката каквото ти казах, щото ще пожелая на Форума лека нощ!

242

!

преди 13 години

жалка *** само можеш да си мечтаеш да имаш такива невероятни родители като мойте. Падай в трапа жалка ***! Падай казах!

241

даниела

преди 13 години

да подкрепим поредната жертва на *** :facebook/home.php?sk=group_170612372971638

240

софиянец

преди 13 години

!горният цитат сигурно го чуваш всеки ден от тате, така де отегчил се е и от *** и от сестра ти та ти го отнасяш. кофти е да си ***... латентният ти хомосексулизъм те прави по-жалък и от Азо :-) квото не рабираш е гей а? мама и татье определено не са от София и определено са миячка и бакшиш, няма да се надскочиш, селският ***/*** няма оправия, надявай се да си намериш шефче да му зелуваш *** а той великодушно да ти дава и да му духаш - евтина *** *** :-)

239

!

преди 13 години

не ти ***- теб те ***! Айде знам, че много искаш да те ***, ама не мога да се занимавам повече с тебе женчо, айде у лево миризлив ***

238

софиянец

преди 13 години

!и няма как да се хвалиш защото си потомствен ***, не смееш да кажеш, че си от София извън ст. град защото само предизвикваш снизходителни усмивки, поредната *** решила, че света се върти около нея, много си жалък и така ще си умреш, нищо не става от теб, повтарям се ама си го знаеш, поне не се прави на отворен знаеш колко си жалък, е да де това не ти дава мира да трошиш комплекси и да си много отворен, мри в ***..

237

софиянец

преди 13 години

!гейче, гейче ама те водя с поне 100 обиколки, евтина ***, взимай си родата взимай и милка щото единствено тя ще ти пусне и дружно се хвърлете в Перловската река(ако това ти говори нещо) селянин не е географско понятие а състояние на духа ***, честно казано може да ти звучи "гейско" но не бих *** нито сестра ти нито ***, имам си самоуважението и не мога да се прежаля - не бих *** нещо толкова тъпо, поне *** ще уважат и тях и теб - щото сте еднакви евтини ***!

236

!

преди 13 години

такива като теб, ако не е офиса са умрели тотално неспособни за живота!А това откъде е човек няма никакво значение, затова не парадирам че съм от София за разлика от теб комплексар нещастен! Видях те тебе какво измисли, айде мри от злоба сега :)

235

софиянец

преди 13 години

! ти си от София??? ама май живееш в дружба а *** баща то са от долно *** и куртово конаре а? това ли успя да измислиш бе ***, я си *** майката кирлива бе ***, ***, софиянец ама от новите, *** миризлв такива като тебе направиха София да изглежда така както изглежда в момента... "гейче" това ли успя да измислиш, м? *** и баща "сафянците"ли пита или се консултира с милка? разбирам, че и най-пробитата ку*ва в ст. град не можеш да *** (разбираемо е все пак ти е сестра)

234

!

преди 13 години

аз съм от София бе гейче мазно и съм видял много повече неща от теб в живота си, бегай в офиса да се правиш на голям "специалист" че и *** за зеле не става от тебе!

233

софиянец

преди 13 години

!наливам го на *** в устата, ама нали сте рода - нито тя нито сестра ти могат да го асимилират - камо ли да го възпоизведат... живей си жалкия живот на комплексиран ***, метнал си се и на родата и на мама и на тате, заври си мотиката отзад ще преоткриеш себе си, докато не се решиш на това ще преживяваш латентна хомосексулна ниравана с милка, то малко се връзва със садо-мазото (извинявай знам, че не знаеш кво е това), сигурен съм, че след мотиката ще намериш своя бай-ставри и ще сте щас