79

Търтеи народни

преди 13 години

Айдее почна се ....... отлюспването

78

Цар Плъх

преди 13 години

Плъховете първи напускат кораба, който потъва. И Сидеров ще го напусне, когато водата му стигне до устата, тогава ще се сети, че не е избрал правилния кораб, с верния маршрут.

77

norm

преди 13 години

Скоро ще стане ясно,на кого се е продал.

76

X-atakist

преди 13 години

Нормално е. Националистите или обикновено свършват с едно дебело хубаво въже около врата си и се разбягват като пилци, защото по природа са страхливци. Национализма е един от най-големите представители на Голямото зло. По начало никой не се ражда зъл, но слабите и некадърниците най-лесно преминават на страната на Черното зло, това важи и за националистите.

75

Българин

преди 13 години

Здрасти,Менте!Пак ли изпълзя от копанката?Днес е пълно с добри новини за България!Колкото и да те дразни това.

74

Ани

преди 13 години

Ами то трябва да си луд за да стоиш при Сидеров.викаше ,крякаше по площадите.Какво направи-вкара в Европарламента оня миличък доведен син и като кукла на конци само гласува по команда.Спомняте ли си на времето имаше едни мишки мънички,навивахме ги и хоп почваха да търчат из стаята.Точно такова мишле е и шефа на атака.да плъховете почнаха да изкачат от потъващия кораб-Атака са точно това!

73

mind twist

преди 13 години

не българин а комунист, не го предлагаш ти а така са ти казали да пишеш.

72

mind twist

преди 13 години

Предатели навсякъде - използвал е атака набутал се е в праламента, ако беше сам щеше ли да влезе? Поне от чет и достойство, трябва да напусне.

71

Българин

преди 13 години

Достойна постъпка !!!Призовавам всички останали депутати от ПГ на Атака да зарежат лакеят на Тимберицата Болен и така да бъде катурнато гибелното за България правителство на животното с глава като компир.

70

отдавна казах

преди 13 години

Има ли още заблудени атакисти?

69

ало ало

преди 13 години

Един човек, ако има морал, след като не е избиран мажоритарно, а на партиен принцип трябва да си подаде оставката като депутат при напускане на парламентарна група. Че Атака са *** стана ясно на всички, но и тия дето се цепят от партиите и стават независими депутати са най-големите и най-продажните ***.

68

ADIOS

преди 13 години

А, така АТАКА! Както я карате скоро ще заприличате на марлена пелена рехава и поставяна за събиране на акита!

67

Анонимен

преди 13 години

АКАКА са поредното подразделение на Тиквата с цел да отцепи гласове от БСП и НДСВ.И той успя - 10% отцепи.Сега АТАКА са излишни,те са политически труп и един по един ще напускат кораба,ще се прегрупират в нова партия отцепник.

66

Шизофрения

преди 13 години

Шизофренията обхванала две партии в България продължава !Кои са партиите ли ? Първата е Атака, която хем е партия на българските националисти, хем страда от раздвоение на личността подкрепяйки ГЕРБ , които са "ЗА" членството на Турция в ЕС !Втората е СДС. Те хем са демократи (свободни хора !), хем подкрепят правителство на милиционерската диктатура !Старата тройна коалиция била безпринципна ... Може и така да е !А, каква е новата тройна коалиция управляваща България ? Принципна ?!? ... (:

65

do 75

преди 13 години

samo naivnicite ne sa izmreli - ti si dokazatelstvo za tva ;)

64

Анонимен

преди 13 години

АТАКА - събрана сбирщина от некадърници,мързели, пияници, лъжци ,които са свикнали по Т.Живково време да получават на готово и на които всичко им е криво на този свят защото Т.Живков умря а с него умря и комунизма ,умряха и безплатните подаръци

63

sofeto

преди 13 години

Дали е дупетaт от Атака или ДПС ми е през .... само ме нерват такива *** в БГ Парламента дето са фурнаджийски лопати и с такива трябва да ги млатят !!!

62

VAZMOJNOSTA

преди 13 години

DA STANESH NEZAVISIM E IZMAMA SRESHTU IZBIRATELITE

61

Венелин

преди 13 години

Каква Атака?Тези са глуха защитана Боко бандита!

60

МАТРОС

преди 13 години

Сидеров до последният момент ще се държи за ГЕРБ,защото има облаги,но за да заблуди хората помнете ми думата към края на мандата ще се отдръпне и ще стане върл противник на Б.Борисов и яростна опозиция на ГЕРБ !!! Той разчита на късата памет на хората!!!