287

Анонимен

преди 13 години

"Исках да попитам някой знае ли дали майчинството се брои за трудов стаж."Вероятно ще трябва да върнеш парите за майчинство в троен размер, за да се зачете. Или пък още 1000лв над тия 5000лв?Едва ли депутатският мозък е измислил по-малка дивотия.

286

nexusss

преди 13 години

Приятелю, ти, аз и такива като нас (реалисти) сме се родили на погрешното място май....Тука такива като нас не виреят, или ако случаааайно станат по известни личности ги отстрелват като дивеч. Тука на почит са послушните и робски душици, лесни за манипулация:) Wee to Bulgaria!!!

285

alieno

преди 13 години

Да. Също казармата и военния запас.Следването също, но за него се плаща близо 80лв. на месец. От него можеш да си купиш колкото не ти достига , но не повече от целия курс на обучение.Парите вече на куп!

284

Tastar

преди 13 години

absolutno te podkrepiam.Nema nishto po-losho ot Bulgarskia narod. Tolkova svit i turpeliv,, tolkova lesen za uparvlenie, sedi i mulchi.I kakvi li ne mu se izrediha.A tozi neshtastnik BORISOV se izplu v licata na vsichki stari hora. I nikoi nishto!!! Kak go vijdate tova da se pensionirash pri texzi uslovia v BG?Koi shte ostane?Okolo 20 procenta moje bi!!! I da ni se izrejdat takiva naglleci 20 godini, da ni lujat i kradat i si otivat milioneri. I NIE MULCHIM! ZASHTO? GERB li ..NIKOGAAAAAAAAA!!

283

Анонимен

преди 13 години

Исках да попитам някой знае ли дали майчинството се брои за трудов стаж.

282

nexusss

преди 13 години

Ами и аз да съм с такива овце като вас нямам никакъв шанс! Първи вие ще сте предателите:) Аз за това казах в предния пост "овце" и вие двамата го доказвате....Благодаря за което! "Слаб матрял" баце и те тава е...

281

БАУ

преди 13 години

Апропо, закон за конфисскация на жилището и сега има и то няколко...друг е въпросът дали се спазват неотлъчно! Дай пример с един само показен разстрел на произволен хратутник, пък тогава агитирай, ПОДБУДИТЕЛЮ нещастен!

280

Анонимен

преди 13 години

аххахахс 5 бона си строиш гараж и го даваш под наем за 200лв,ето ти я пенсиятатея луди ли са,ще им дам 5 бона

279

любопитен

преди 13 години

Само да попитам-като ги изтепаме ти ли си кандидат да ни опраиш,ели че я караме на самотек?

278

nexusss

преди 13 години

Абе народе заблуден, до кога ще им траем простотиите на тея ***??? Не мога да разбера вие мазохисти ли сте или извънземни или нещо непознато на науката? Вие къорави ли сте, че тези *** (визирам всички видове партии и партиики без изключение) извършват геноцид над българската нация? Какво още трябва да извършат, че да ви се отворят слепите очи? Може би да започнат да конфискуват жилищата ви чрез някой измислен закон? Или да ви наложат с данък че изобщо сте се родили и съществувате? Ако не мислите за себе си поне да помислим за децата ни и да изметем тези *** завинаги от лицето на Земята. ВОЙНА И ПОКАЗНИ РАЗСТРЕЛИ ЗА ВСИЧКИ ХРАНТУТНИЦИ, ДОКАРАЛИ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ!!!

277

999

преди 13 години

какъв е смисълът?даваш пет бона пък вземаш я два я по малко.я хич .ама вярно че живеем в абсурдландия

276

пътник за никъде

преди 13 години

пет бона? малко са 50трябва да са .и 100 години до пенсия.инъче не можем ги нахрани политиците наши.ц .вместо да работят за избиратели ,поданици работят за тях.

275

Анонимен

преди 13 години

Абе , то само като го види човек бабето на снимката и му става ясно! АХ АХ АХ...МЪКААААААААААА!

274

до НЕ ПЛАЩАМ

преди 13 години

Съвсем нормално е такова мислене и отношение! Дори и в по-уредените от нашата страни хората си правят сами пенсионния фонд! Ако сами не се оправяме няма кой да ни оправи (въпреки , че ни "оправят" всеки ден) !

273

Kosta

преди 13 години

Държавната пенсия е право, на което гражданина на една страна има ПРАВО при загуба на трудоспособност поради възраст или болест. При това се определя и минимален размер, който периодиодично се актуализира.Едно демократично общество никога не би търпяло различно третиране на своите или различни права според кой кога се е родил.

272

Всезнайко

преди 13 години

Абе 254, абре Милано...и ти ли Бруте ??? Що ми приказваш приказки на който ме караш да се смея, а ? Че Българите който се пенсионират малко над социала взимат над 550 евро пенсия бе...на мен ли ги приказваш тия благи приказки :) Маале доживях да чуя че пенсионерите в Европа са зле...дай Боже всеки му да е толкова зле като тях !!! Като му е мъчно на всеки да напусне родното място що не съм чул някой да иска да се връща, а ? От родолюбие ли...или от осъзната действителност...как мислиш луди има ли

271

ббб

преди 13 години

Ама точно така! Ние се чувстваме полезни на обществото, затова никога няма да се пенсионираме! Ще умрем работейки, дори два дни след официалната си смърт ще работим - за да сме полезни! За да могат вертутите (онези с верту-тата) да похапват, за да не заслабнат.А сега сериозно: мисля, че държавата България е пред затваряне. Омръзна ми да живея в експерименти и вече съм я отписал - тя няма да бъде родина на моите деца. За вас - както си решите. На мен ми стига.

270

Митко

преди 13 години

1.Кога ще се отдели социалното осигуряване от пенсионната система?2.Кога от разходно-покривен модел ще минем към фондов модел с лични сметки и партиди?3.Вместо да откривате на наш гръб топлата вода, въведете например модела на Чили или друг готов модел.

269

Анонимен

преди 13 години

На това му се вика супер нахалство. Демокрацията и кризата я отнасят най бедните, а сега ще подкарат и тези които са се образовали. Хорааааа до кога ще спите. Денонощно ви крадат и то от високо.

268

Анонимен

преди 13 години

Емилия Масларова вместо да се изказва да влиза в зандана, а практиката да се купуват години при пенсиониране срещу завършено висше образование е узаконено от НДСВ, БСП и ДПС, нищо, че сега се правят на ощипани. Преди години моя приятелка тегли 4000 лева за да плати и да се пенсионира.