74

9

преди 13 години

да ама не писателката ли ти е виновна за действителноста в която си ?

73

Анонимен

преди 13 години

същата тази ... изпълнена със самосъжаление списателка ... със сигурност гледа със затаен дух какво ще кажат от запад за нас ... ами списателке, нека ти кажа - от запад ще ни плюят и ругайат дотогава докато повехнали мушката като тебе си изливат лошата графомания по форумите.

72

Ivan Grozni

преди 13 години

В гугле потърсете "100 причини море" и четете...

71

123

преди 13 години

Много вярна казано, но докога ще отчитаме само красноречивите факти и нищо няма да правим, за да ги променим, всички сме затънали до гуша в това блато и не можем за излезем от него...защото като погледнем, всеки на своето ниво прави това което не трябва, но го прави, защото така сме свикнали и защото нямаме нужното съзнание, а с упреци към останалите нищо не става, докато самите ние не се променим и то от дребните неща...да не хвърляме хартийките на улицата, да не минаваме на червено и мн. др.

70

Анонимен

преди 13 години

България вече е ислямска държава и дори за туризъм не става,хората се страхуват да идват тука.

69

българските списател

преди 13 години

Колко тупа, тупа и банална статия ... бих се очудил ако някои българин напише нещо позитивно за България, но тук говорят много дълбоки балкански, провинциални комплекси ... От запад се надпреварват на ни плюят, а да хвалят себеси, тук българските списатели пък се надпреварват да се самосъжаляват и да плюят родината си ... изумително е как старото поколение, възпитано при комунизма, възприема успеха като нещо колективно и изхождайки от собствения си хал мята *** по всички и по всичко. Не ... успеха е нещо индивидуално и когато всеки почне да работи за личния си успех - всички ще са щастливи.

68

ИВО

преди 13 години

КОЙ Я ТЪРСИ БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНО ЗА ТУРИЗЪМ ЗАЩОТО ИМ Е ЕВТИНО ИДВАТ С 1000 ЕВРО ЗА 10 ДНИ И СИ ТРЪГВАТ С 500 А НИЕ С КОЛКО ЗАПЛАТИ ХОДИМ.

67

шшшшт

преди 13 години

Потърси България,пък ще видиш какво ще намериш -остров от ТВ шоу СЪРВАЙВЪР

66

nar

преди 13 години

И още нещо - не може да се взираме непрекъснато в собствените си недостатъци /и за да е пълен абсурдът - да обръщаме и качествата си в недостатъци/, а да си затваряме очите за покъртително нелепи изпълнения на водещи държави от ЕС и САЩ. На авторката на статията бих препоръчала ежедневен преглед на световната обстановка в продължение на седмица - ние сме направо някакви аматьори-ентусиасти във всички гореизброени негативи.

65

lisygera

преди 13 години

добре казано и съответно жалко за нас

64

9

преди 13 години

до 58 да прав си , но все пак съм оптимист и всичко с което не съм съгласен го коментирам открито с приятели ( не само политика ) и във форуми все пак така се изгражда обществено мнение което не се пренебрегва от журналисти и власт имащи искам да кажа че от нас самите зависи как ще живеем , статиятапоказва колко сме жалки но така ще е докато има безнаказани богопомазани и др. Преди години трябваше да се лее кръв но и сега не е късно да се стреснат някои хора

63

nar

преди 13 години

С трудност изчетох тази статия докрай, защото адски се дразня на подобни помпозни и кухи, лишени от смисъл негативни изказвания. Все едно чета комунистически лозунги, но наобратно - преди изказът трябваше да звучи помпозно, а сега авторите се самоцензурират и задължително гледат да го докарат негативно до абсурд. /Дори в комунистическите лозунги имаше хумор, а в случаи като този липсва дори интересна фразировка/.С две думи - за да получим уважение, трябва да се уважаваме първо сами себе си.

62

Maraba

преди 13 години

Аз мисля,че са искали да кажат ,че сме приказна страна,ама креативния отдел са гледали много Хари Потър и са написали магия.Приказка безкрай-това е България.

61

Психолог

преди 13 години

за автора на тая статия на английски си има диагноза - captivity of negativity.Не че нещата, които се споменават трябва да се игнорират, но пък тва кво направил тоя министър и оня депутат да определя цялото ти светоусещане и заключението ти да е "бягай надалече" е малко прекалено. Малко повече работа, и малко по малко мрънкане и оплакване, и нещата вървят напред. А иначе нашите политици, колкото и да са маскари, поне с ЕС осигуриха достатъчно възможности за бягане. *** и тва с мрънкане не става

60

Милен

преди 13 години

По Discovery от известно време върви рекламен клип на България под мотото "Магията живее тук"... може би са имали предвид "Тук живеем на магия" :)

59

Maraba

преди 13 години

Това не е ***,а баница.За депутати.И гости.Не за българи.

58

Maraba

преди 13 години

Кеф!Пак чета нещо с което съм напълно съгласен.Явно туристическото министрество не се е усетило,че онези 2-300 хиляди нашенци в Испания спокойно могат да отговорят на въпроса-"Тук е!"Защото България е там където са българите.А по тези земи май останахме много малко.

57

до 56

преди 13 години

Да но е достатъчно, като не ти харесва нещо на кого го заявяваш, анонимно в нета?!?Искам като приемат онези "умници" в парламента нещо "умно", да излезе полвин София пред парламента и да каже " на нас това не ни харесва, хайде обратно вътре и гласувайте за нас този път, не за себе си"

56

jok

преди 13 години

Ами то про-турски *** какво да напишат? Хайде ...идва пет часа -удряйте чела у пода!!!

55

9

преди 13 години

добра статия но за жалост отвратително действителна и негативна ,МОЛЯ спрете да гоните хората от България - затова сега сме в това положениеТук съм българин съм и тук искам да живея . гласувам на избори плащам данъци и осигуровки, когато не съм съгласен с нещо го заявявам веднага и открито и съм оптимист !