207

Deputat

преди 13 години

*** народ, Велика държава...Неразбирам какво още искате!!Подпис: УправникP.S. Сега и БАН ще закрия, как не се научиха с 80 Евро заплата наука да правят! Безобразие!Същото беше и с коня, тъкмо го научих да НЕ яде тревa и той взе че умря!?

206

poohy

преди 13 години

до 56 - ЛЕЛЕ КАКВА СИ ГАД. Явно не си българин и си и психопат на всичкото отгоре.

205

poohy

преди 13 години

до 184 - Боже мили, те закриха десетки училища, ти се притесняваш за пансиони и стол.

204

poohy

преди 13 години

....дават много пари за образование.... КАКВА ЛЪЖА. Всичко направено от политиците в последните 20г. е със съзнателната цел да се унищожи образованието.

203

Gigoff

преди 13 години

Първо на учениците не им се учи,аз до скоро бях учител в Търговищко.Второ-няма как да ги накажеш-смеят ти се в очите когато им направиш забележка.Трето-колегите от турски произход си говорят с тях на турски и не им правят забележки.Следващото-на учителите им е през оная работа на децата-ходят в училище да отбият номер,защото повечето от тях си имат частен бизнес.Следващото-имам колеги с психични отклонения и незнаят да говорят български език-справка гимназия"Симеон Велчев" в Омуртаг.И така.

202

петя

преди 13 години

Бе то че на днешните деца много не им се учи е факт...но и как да стане като има едни изтрещяли в повечето случай -преподаватели

201

Факт

преди 13 години

Бюджета за МВР е повече от бюджета за образование, наука и здравеопазване взети заедно!(за справка виж министерство на фин. бюджет 2011)!

200

Анонимен

преди 13 години

Г-н премиер,БАН от край време е с ниски заплати,но освен за пари,една част от хората там от 21 год.се надяват на реформи,мъчат се да ги постигнат вътрешно,но не успяват.Защо?Защото други хора си пазят статуквото и уреждат близките си на спокойна работа.Ниски заплати?За някои има доста други начини да припечелват!Получихме ли ефективна помощ от не едно правителство и от няколко поредни нар.събрания?НЕ!!!За един нов закон за науч.степени и звания се молихме - йок,20год.го отлагат.Някому е изгодно!

199

:)

преди 13 години

Аи ся, учитил и учиник пусиштавали барчету. Ми кату нямали рет и дисциплина ко да праят? В испектурити му е майкатъ! Моля те, продължавай! Поне вечерта ми е усмихната! :))))

198

:)

преди 13 години

Жина, утнову *** разби с тос пръвупист! Май и ти ни си била многу старатилна учиничкъ къту та гледъм колку правилну пишиш. Да ни са ти усигорявали и на теби пансионн? Сигурну, щоту рудителите тогавъ неможеха туку така да пращат дяцъта на пансионн...и столовата. Сигур туй е пречинътъ. Барабар и нии с изостоналити страни. Тешка е твойта.... :))))))

197

много не е наред

преди 13 години

ДА НЕЩО НЕ Е НАРЕД! И ТОВА НЕЩО СЕ НАРИЧА МЪРЗЕЛИВИ УЧЕНИЦИ. ТОВА Е НЕЩОТО. ДА СИ ГО КАЖЕМ С ИСТИНСКИТЕ ИМЕНА.

196

Атака

преди 13 години

до 175Не са били толкоз гениални учителите навремето, просто тогава неграмотността е била много голяма и е било достатачно да може да четеш пишеш и да правиш елементарни сметки, а не е трябвало да решаваш задачи по индукция, безкрайни редици или да знаеш цялата физика например!Сега науката е многфо напреднала и много развита, а учителите ни са много зле повечето!

195

Атака

преди 13 години

Абе хората са бедни, ама не забравяй, че перз началото на 20 век са били много по бедни, но такова чудо в училище не е било! Знаеш ли, че тогава хората са кътали от хляба си за да може деата им да ходят на училище, но тогава са били хора а и не е имало ученик да си представи, че може да прави такива извращения като сега!Така, че бедността с лошото държание в училището няма нищо общо! А и както казах сега сме поне 10 пъти по-задоволени от преди 50-80 години, но учениците са под всякаква критика!

194

писна ми

преди 13 години

Нередности в системата:1. България се управлява от Русия, САЩ, Европа ... извънземни, от всеки друг, но не и от българските правителства;2. На всички тези "сили" им трябват черноработници, т.е. ***;3. Българските "политици" им изпълняват политиките, вкл. и политиката, че трябва да сме бедни и нискограмотни, за да си траем.Какво се случва: сринато образование - грозни и неприветливи училища, демотивирани или некомпетентни учители; сринато здравеопазване - лекари-бизнесмени и т.н.

193

Анонимен

преди 13 години

Защото основната вина идва от семейството и от отношението на родителите към образованието. Голяма част от родителите "гледат" оценката, а не търсят знанието, друг е въпросът, че с пренебрежение говорят пред децата си за училището като институция и за учителите, които винаги са "загубеняци", "***", "некадърници" и т.н. При пълна липса на уважение към институцията училище и личностите в нея какво да очакваме? В притурка - обливащата ни отвсякъде чалга култура - и картинката е пълна.

192

гтн

преди 13 години

слаб родителски контролслаби учителислаб интерес от децата, защото и материала е много труден.Всичко в тая държава е слабоооо

191

А.С.

преди 13 години

По-добре вземи да измиеш някоя чиния или обели някой картоф ! Надявам се ,че с това ще се справиш по-добре отколкото с граматиката!

190

Юберменш

преди 13 години

Няма да е зле системата за оценяване да е от 0 до 6, а не от 2 до 6. От 0 до 3 - късат те, над 3 - минаваш. А не с тройка всеки *** да си взема "образованието".

189

.....

преди 13 години

преди 10 години учениците не са били такива, но учителите са били същите! Защо са такива учениците сега?

188

.....

преди 13 години

до ББ - взимат наркотици учениците Трудно се работи с дрогирани ученици!