418

Анонимен

преди 13 години

Цялата тази история е за отвличане на вниманието. Никой няма да бъде осъден, тъй като няма престъпление, има мързеливи лекари и *** коментари които са записани, това е.Новините са:1.Данък колиба -2. 13 заплата на магистратите3. депутати и глупустите които творят в парламента.

417

Анонимен

преди 13 години

Чл. 33. Лицата, на които са станали известни факти и сведения за специални разузнавателни средства, използвани при условията и по реда на този закон, както и събраните данни, са длъжни да не ги разгласяват.Що ли се натрапва усещането, че за някои хора законите не важат?

416

до 373

преди 13 години

Абе защо на мен не ми пука дали ме подслушват - щот си по-кух от кухата лейка, затова

415

аз

преди 13 години

Българското общество е НАЙ-ТОЛЕРАНТНОТО В ЦЯЛ СВЯТ!!! ТУК ВСИЧКО СЕ ТОЛЕРИРА, КРАЖБИ, УБИЙСТВА, *** ТЕРОР, БЕЗДОМНИ КУЧЕТА РАЗКЪСВАТ ХОРАТА ПО УЛИЦИТЕ НА ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА И НИКОЙ, АМА НИКОЙ НЕ НАПРАВИ НИщО!!! БЪЛГАРСКИЯ НЕЗАВИС СЪД НЕ Е ОСЪДИЛ НИКОЙ ОТ ТЕЗИ, КОЙТО 20 ГОДИНИ РУШАТ ДЪРЖАВАТ БЪЛГАРИЯ И ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ С ЖИВОТА НА ХОРАТА! И ТЕЗИ ВЪПРОСНИТЕ "ЛЕКАРИ" В КРАЙНА СМЕТКА щЕ ОСТАНАТ НЕНАКАЗАНИ, ЗАщОТО В БЪЛГАРИЯ НЯМА ГРАЖДАНСКО ОБщЕСТВО, КОЕТО ДА ОТСТОЯВА ПРАВАТА СИ!!!

414

Анонимен

преди 13 години

Май само ти си ***, ама няма как да го разбереш.......... Май пак си забрави хапчето.....

413

до 429

преди 13 години

Ти що не вземеш за нещо по-съществено да помислиш? Като например с кво ще си купи баба ти боб за Бъди вечер или пържоли за Коледа? Дали въобще ще може да си го позволи?!?

412

Анонимен

преди 13 години

Каквито и отговори да си имаш, те по никакъв начин не обясняват чутото от СРСтата, автентичността на които и "уважаемият" директор на болница не отрече, нито "невъзможността" на същия дни след случката да възстанови последователността на действията на екипа - справка: интервюто му при Милен Цветков, нито противоречията, в които непрекъснато изпада при многобройните си интервюта.

411

Анонимен

преди 13 години

Много глупости се изписаха по темата. Главно от неграмотници, озлобени срещу лекарското съсловие. Естествено, че процесът е аборт. Само защо ни отвличат вниманието с азбучни медицински истини? А не ни занимаят,например, с промяната на данъка сгради и такса смет или пък с увеличените осигурени вноски. А иначе, невежите да си пишат.

410

до 433

преди 13 години

433, прощавай, ама мнооооооого си простттт! Хората 1000 пъти казаха, че не искат да говорят........

409

Законът

преди 13 години

ЗАКОН ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СРЕДСТВАЧл. 32. Резултатите, получени чрез специални разузнавателни средства, не могат да бъдат използвани за друго освен за предотвратяване, разкриване и доказване на престъпления при условията и по реда, посочени в закона.Чл. 33. Лицата, на които са станали известни факти и сведения за специални разузнавателни средства, използвани при условията и по реда на този закон, както и събраните данни, са длъжни да не ги разгласяват.Чл. 34ж.5. (2) При наличие на данни за неправомерно използване и прилагане на специални разузнавателни средства, съответно съхраняване или унищожаване на придобитата чрез тях информация, комисията по чл. 34б сезира органите на прокуратуратаЧл. 34б. (1) Народното събрание чрез комисия, определена с правилника за организацията и дейността му, осъществява парламентарен контрол и наблюдение на процедурите по разрешаване, прилагане и използване на специалните разузнавателни средства, съхраняването и унищожаването на получената чрез тях информация, както и за защита на правата и свободите на гражданите срещу незаконосъобразното използване на специални разузнавателни средства.

408

Законът

преди 13 години

Чл. 3. (1) Специалните разузнавателни средства се използват в случаите, когато това се налага за предотвратяване и разкриване на тежки престъпления по реда на Наказателно-процесуалния кодекс, когато необходимите данни не могат да бъдат събрани по друг начин.(2) В случаите по ал. 1 специалните разузнавателни средства се използват за изготвяне на веществени доказателствени средства при условията и по реда, предвидени в закона.Чл. 6. При подслушването - чрез използване на технически средства, слухово или по друг начин се усвоява устна, телефонна или електронна комуникация на контролирани лица.Чл. 12. (1) Специалните разузнавателни средства се използват по отношение на:1. лица, за които са получени данни и има основание да се предполага, че подготвят, извършват или са извършили тежки престъпления;2. лица, за чиито действия са получени данни и има основание да се предполага, че се използват от лица по т. 1, без да им е известен престъпният характер на извършваната дейност;Чл. 14. (1) За използване на специални разузнавателни средства се изготвя мотивирано писмено искане от съответния ръководител на органите по чл. 13, ал. 1 или от наблюдаващия прокурор, съдържащо:1. пълно и изчерпателно посочване на фактите и обстоятелствата, даващи основание да се предполага, че се подготвя, извършва или е извършено тежко престъпление, които налагат използването им;2. пълно описание на извършените до момента действия и резултатите от предварителната проверка или разследването;3. установъчни данни на лицата или обектите, спрямо които ще се използват;4. срока на ползването;5. оперативните способи, които следва да се приложат;6. оправомощеното длъжностно лице, което да бъде уведомявано за получените резултати.

407

topor

преди 13 години

Така. По-долу написах за първата причина докторът да бъде подслушван - шеф е на СДС в Г.О.Втората причина е, че е шеф на болница. Независимо коя. Вижте, 30-40% от пациентите на всяка, повтарям -ВСЯКА болница , са фалшиви, измислени, виртуални. При средна цена на клинична пътека 450лв и средно (за по-лесно смятане) 1000 пациента на месец, "усвоената сума" в повече от здравната каса е 157 500лв. НЯМА болница, която не го прави. Защо - това е отделен въпрос.

406

циник

преди 13 години

А нима има въпрос?Има само отговори.Има апетити - ГОЛЕМИ - за закриването на болницата.Има протести на лекарите в страната и целта е да се очернят и да се смачкат.Има и гавра с трагедията на 17годишното момиче. И то и родителите му кълнат преса, медии и правителство за абсолютната липса на такт и състрадание към тях.Има всекидневно десетки, може би стотици аборти.Всекидневно у нас умират бебета, май сме на първите места в Европа по бебешка смъртност.Това са факти. Къде видя въпроси?

405

въпрос до 412

преди 13 години

и преди се подслушваше , но със съдебно разрешение . сега слухтят и записват на общо основание . въпросът ми беше , за какво престъпление са следени лекарите ? има ли следствие , има ли свидетели , щото излиза , че са ги слушали без причина и извадиха срс - тата за да докажат виновност , а при толкова полицейщина , къде е гаранцията , че записите няма да се използват неправомерно ?

404

Спойката

преди 13 години

Посочете ми колко лекари в страната са осъдени за небрежност! Защо няма наказани? Медицината върви здраво надолу и причината не е само финансова.

403

Спойката

преди 13 години

Чудно ми е колко хора от тези които пишат, са платени писачи. Дразня се като се политизират подобни изродщини. От 2 години обикалям болниците във В. Търново и София (мама е болна от рак). Отношението към клиентите на болниците е като към животни. На медицинските лица не им пука за здравето на болните. Лекарски грешки се прикриват всеки ден и са свикнали да е така. Разбирам, че заплатите им са малки, че са притръпнали, но това с което си играят е човешки живот.

402

55536

преди 13 години

Кой съдия е разрешил подслушване то да си каже името и мотивите да го поздравим и да се свършва!п.с. До днес.бг имате ли репортери да питат, който тряба по моя въпрос?

401

Анонимен

преди 13 години

защо не се дава лицето и няма нито едно интервю с 17 г момиче/родилка/или нейните родители ???Уведумени ли са "ТЕ" на секундата ,че детето е мъртво???

400

Анонимен

преди 13 години

Че си ***, е ясно. Но не отговаряш на въпроса.

399

до 406

преди 13 години

А ако не ги осъдят и всичко това излезе кьорфишек? Самото налагане на мярка за неотклонение вече нарушава презумцията за невинност, т.е. такава мярка може да се налага само ако има РЕАЛНИ основания - казано по друг начин - доказтелства.