639

sedesar

преди 13 години

Костов, остави ги-гербавите комунисти и милиционери и *** им червени атакисти никога няма да те разберат. Нека си вървят като с коне с капаци към светлото бъдеще на комунизъма-идиотизъма.

638

ghfdi

преди 13 години

Няма да ти кажем нищо, защото си ОВЦА и няма как да разбереш. Аз овца, да разбира от човешки език не съм виждал. Виждал съм да разбира от друго.

637

muri

преди 13 години

*** грозната мутра ако съм прокурор само за нея получава дестка и че е *** мазен още десетка

636

Шопа

преди 13 години

Защо герберските овци не кажат къде е излъгал Костов във това изявление а само си знаят ***, *** и ........ Що не погледните че по некъдърно и по крадливо и мизерно управление България не е имала до сега. Добре че Костов беше на власт та стабилизира държавата и от неговата политика в момента сме стабилни и в европейския съюз а не че Бойко Комуниста така е решил .

635

Анонимен

преди 13 години

Костов отдавна трябваше да се оттегли от политиката. Най-сетне имаме правителство, което желае да направи нещо добро и градивно за страната си. Добрата инфраструктура е една от най-важните предпоставки за инвестици. Инвестициите означават работни места за хората. Подемът в германската икономика след първата световна война е започнал със строителството на добри пътища и магистрали. Та, колко км. магистрали построиха предходните правителства на Станишев, Сакскобурготски и Костов?

634

Електорат

преди 13 години

Костов не е отговорил на основния въпрос.Беше ли готова ГЕРБ да управлява. Имаше ли потенциал за управление.

633

tfkf

преди 13 години

Мангалеее, мангалеее ! *** "...., Циганино, бодур жица....", абе що я окраде тази държавица. Ти ли ще ни даваш съвети ?

632

Анонимен

преди 13 години

Много голяма ПРОСТОТИЯ в този форум...)))) Изглежда всички сте от ГЕРБ-а и защитавате безмозъчно вожда,който пък си обича само Путин...хахаха...))) Нещастна държава. Хем го защитават,хем ще си плащат яко руския газ,както и децата и внуците им...Умират от глад и мизерия,но вожда трябва да се защитава...*** народ - слаба държава!

631

ето пак

преди 13 години

ПАК НЯМА ДА МОГА ДА ЗАКУСЯ,ВИНАГИ ,КОГАТО ВИДЯ ЧЕРНАТА ,*** МУЦУНА ПОЛУЧАВАМ ПОЗИВИ И СЛЕД МАЛКО ОТ ВСЯКАКВО ЯДЕНЕ МИ СТАВА ГАДНО ,КАКТО КОГАТО ВИДЯ ЧЕРНАТА,ОТВРАТИТЕЛНА,КРАЖБАДЖИИСКА ТИКВА,НЯМА ЛИ ОПЕРАЦИЯ КОСТОФФФФ,И ЩЕ СИ КАЖЕ ВСИЧКОТО,ДАЖЕ И ОНОВА НЕЩО ДЕТО ПЕТАР СТОЯНОВ ГО ПРИЗОВАВАШЕ;КАЖИ СИ ИВАНЕ,АМА ЦИНГАРЕЛАТА КАЗВА ЛИ БЕЗ БОИ ,ЗАТОВАЕДИН ХУБАВ ПЕРДАХЕ ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ЗА ТАКЪВ КРАДЕЦ НА НАРОДА.

630

емо

преди 13 години

кви4и, за6тото усе6та 4е изринването на Авгиевите обори ве4е го доближава...

629

Ko praim sega ?

преди 13 години

В конкурс от 2007 г. за експерти по програма САПАРД" са подали молби около 845 души. От тях 420-430 души са минали през първото сито и Калина Илиева е била сред тях.Това обясни тази сутрин пред Нова телевизия бившият директор на Държавен фонд Земеделие" Димитър Тадаръков, който е назначил Илиева."Бях пуснал заповед, както при всички конкурси, за комисия, начело със заместник-изпълнителен директор и директор Човешки ресурси", който е проверил документите. Тя е класирана сред първите 40, тъй като беше сред онези 5-6 души, завършили в чужбина, а ние търсим такива хора. Имала е бележка за легализиране на документите", обясни още Тадаръков, цитиран от КРОСС, по повод фалшивата диплома на Илиева.

628

Sersemus Bulgaricus

преди 13 години

За мен новият '' спасител '' трябва да е :1. До 45 години2. Да не бил член на БКП , като Костов3. Да не е agent на ДС , като Гоце4. Да не е безраборен, като хамстера,5. Да не е ***, като Яне6. Да има истинско више, не като калинката7. Да нема в родата шумкари8. Да не участвал в масоват / подмасовата приватизация и заменките9. Българин / ка, източноправославенТези около него също.......

627

Анонимен

преди 13 години

Колко некрофили има в тоя форум!!!

626

ЩОТО ТАКА!

преди 13 години

КОСТОВ, колко процента са зад теб, знаеш ли? Триковете и номерата, които прилагате на Бойко не ви правят чест. Ще ти повярвам, само ако хванете премиера, че е организатор на убийства, отвличания, кражби, обири, източване на ДДС, търговия с наркотици, източване на държавата и т.н. Всичко друго е политически маньовър.

625

макето

преди 13 години

Костов че е крадец, никои не го отрича,но-това което е казал даже е казано с дипломатически тон.БОКО събуди се ,защото отиваш на бунището на историята.НИЕ не сме очаквали и повече от теб.

624

Костов нахала

преди 13 години

Този ***, отдавна народа му каза Баста, какво пак *** ???

623

Анонимен

преди 13 години

И на теб лека нощ. Мислех си че утре си на училище.

622

Макгайвър

преди 13 години

629, буахахахахах, седнало някакво си мюре-*** да ми слага етикети... сега няма да спя, толкова ме разстои. :D Аз се оттеглям, понеже утре съм на бачкане и трябва да си заслужа парите, за да има какво да си сложа на масата на Коледа и Нова година. Оставям те да просвещаваш и останалите "*** глави", лека нощ ти желая.

621

До 631

преди 13 години

Ми няма други, само ти и Костов сте. Ами я се съберете да видим какъв вундеркинд ще се пръкне Госпожо. Кво само му се възхищавате, запазето му генетичния материал, той ще трябва не само на България, но на целия свят

620

Анонимен

преди 13 години

Г-н Костов, дълги години съм гласувала за Вас, но в последно време считам, че не подкрепяте правителството в опита му да спре корупцията и престъпността. Да, Б.Б. не е обигран в политическите игри и няма подходящи кадри/ т.е. кадри на ДС и БКП/, които да станат министри, но има воля и желание да се пребори с престъпността и се нуждае от подкрепа, а Вие и СДС не му помагате. Спомнете си, че Вие и СДС също бяхте неподготвени и правехте грешки, затова не помагайте на БСП и ДПС.