179

Бореца

преди 13 години

Да има партия на балъците и тя има 6 млн.члена!Все ни правиха всички на балъци,но тия биха всички рекорди!Само едно не мога да разбера тези които подкрепят премиера виждате ли на всяка втора дума е лъжа и то възможно най-*** толкова ли сте балъци или може сте би мазохисти не знам!Това правителство направи такива простотии които никое друго досега не посмя да направи то не са *** полицейски операции и без резултат,прехвърляне на личните ни вноски към държавата,сега и резерва на НЗОК какво още!!

178

БГ Реакция

преди 13 години

Това е типично БГ реакция. Щом някой е бил честен /или по-интелигентен в случая/ значи трябва да бъде окалян. Всички знаем, защо няма дявол на БГ казана в ада :) А пък точно Волен да говори!?!?! Той е толкова компрометиран и изчерпан, че няма накъде !

177

DO 171

преди 13 години

OT GERB SA BILI NAI MNOGO NA PODARACITE

176

Helly

преди 13 години

От доста време си задавам въпрос - за каква и е на България толкова раздут парламент? С оглед на това събитие би било добре да се направи нещо по въпроса - на половината от депутатите не им е мястото там, т. к. те имат единствена цел - да се докопат до хранилката, което правят успешно.

175

Dan

преди 13 години

БайКольо така са мислели и Троянците, за това са пуснали "подаръка" в Троя, без да се интересуват кой и защо го прави! Съгласен съм , че нямат никакво оправдание алчните депутати и никога не съм се опитвал да ги оправдая, което не ми пречи да потърся кой и с каква цел го е направил-тук вече започват разминаването ни, на теб не ти пука...не мисля, мисля, че не ти изнася да се задълбават нещата кой и с каква цел го е поръчал,и се хващаш за думите "компромат"и"морал",а за мен има значение !!!

174

Цвъцко

преди 13 години

А с телефонното обаждане на Цецка Цачева, да и запазат телефона, щото не могла да отиде на партито, какво стана?

173

STRATO

преди 13 години

ИМЕНАТА ГИ ИМАШ ПОМИСЛИ,АКО БЯХА ПОКАНИЛИ ВСИЧКИ КАКВО ЩЕ ШЕ ДА СТАНЕ.ПРОЦЕНТА Е ПРОСТО ПОГЛЕД В/У НЕЩАТА

172

Може,ама...

преди 13 години

Може и лостоф да им е спретнал един от *** си номера,ама това не е оправдание за тези скотове алчни!

171

za 171

преди 13 години

Пък нас ни интересуват абсолютните бройки и имената, а не проценти, независимо от партиите:)))))))))

170

STRATO

преди 13 години

В ПРОЦЕНТИ НЕЩАТА ИЗГЛЕЖДАТ ТАКА.ГЕРБ-38%:АТАКА-33%:БСП-50%:ДПС-75%

169

БайКолю

преди 13 години

Аз ти отговорих десет пъти, ама ти явно не искаш да ме чуеш! Ще го направя пак, максимално кратко! Питаш кой е поръчал "компромата"? Отговарям: Първо, компромат има, когато пуснеш някаква информация със съмнителна истинност за някого, в случяа всичко е едно към едно- видя се на екрана! Така че, компромат няма! Второ, въобще не ми пука кой го е поръчал и няма абсолютно никакво значение! Факт е, че депутатите отидоха ДОБРОВОЛНО на парти, вместо да гледат бюджета е едиствено от значение в случая! Дали са ги подвели, също е без значение! Те са там, не за да се подвеждат, ами да вършат работа! Втория ти въпрос беше, каква е ползата за България от всичко това! Отговарям: Ползата е, че си пролича какъв е моралът на депутатите, пък това поне за мен е важно! Всички опити да се търсят оправдания за депутатите, всички напъни да се изкарва, че едва ли не някой насила ги е пратил там, че някой си е създал някаква си страшна и грозна конспирация е точно опит за замазване на нещата! Чиста 100%-ова форма на демагогиия и увъртане, в каквото ти обвиняваш мен, незнайно защо! Елементарно е! Дори не БСП, ами самият Сатана да беше спретнал този номер, БЪЛГАРСКИТЕ ДЕПУТАТИ ПАК НЯМАТ НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ! НЕ ИМ Е РАБОТАТА ДА ХОДЯТ ПО ПАРТИТА! НЕ ЗА ТОВА СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ!

168

va

преди 13 години

tochno taka,sega da im sarbat chorbata,normalnite malko po malko se iznasqt kam belite darzhavi

167

Dan

преди 13 години

Аз като не харесвам някой като "Лъчо мозъка", го казвам директно без ирония, а ти сега за да се измъкнеш се "съгласяваш" с мен, а иначе си радетел за истината.За мен всичките които са отишли трябва да ги махнат от парламента,но няма да е честно, защото са избрана група и не-не ги оневинява според мен, даже писах,че трябва да им отнемат возилата.А ти по гръб не падаш, обигран си да избягваш конкретните въпроси на които така и не даде искрен отговор, на нито един от двата въпроса!Хайде със здраве!

166

Плюшкин

преди 13 години

Хора, много сте крайни? Мисля, че депутатите са невинни агънца, защото са отишли да проверят как работят журналистите и вносителите на апарати у нас и да докладват в събранието? Иначе какво е обяснението, че така бързо са припнали до там, ако не е желанието да бъдат полезни на избранниците си? Вгледайте с в лицата на тия, които са хукнали до това място и ще видите само фанатичен патриотизъм и всеотдайност към работата! А вие, ги обвинявате в какво ли не? Не ни е срам! (а, срам ли ни е?)

165

Нов морал

преди 13 години

Да бе! Сините зорлем ги вкараха в автомобилите:) Хвърлиха им по един пердах, защото другите много се опъваха и ги заведоха на мероприятията:) Атакистите и герберите съвсем врътнаха шайбите вече:)))

164

999

преди 13 години

Истината за българските паламентаристи лъсна за пореден път. Те са в т.н. Народно събрание за да трупат пари и благинки за собствена изгода, да защитават тясно партийни интереси; да лобират за отделни лица и фирми. С една дума те са там за всичко друго, но НЕ и за да ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ И НА БЪЛГАРИЯ!!! НЕ НА БГ ПАРЛАМЕНТ В СЕГАШНИЯ МУ ВИД! ИСКАМЕ НОВА КОНСТИТУЦИЯ!!!

163

Burgazliq

преди 13 години

Болен не си пие хапчетата и пак видя световна конспирация срещу него и шефа му Боко Тиквата:)Ами нормално е да няма от СДС-там останаха мислещи хора-всичките *** се преместиха я в РЗС, я в Герб.Напълно нормално е да провериш каква е тая фирма аджеба, и за какво толкова те викат:).Просто се видя кой са най крадливите балъци-Герб и ДПС,оная Петя Раева-държанката на турците дето откраднала 20 000 км маркучи от държавно предприятие "Напоителни системи" беше първа и разбира се достойния заместник на Гошо ***-Лъчо мозъка:)

162

Анонимен

преди 13 години

Поканата не означава, че трябва да се отзовеш! Да беше събота или неделя - да ги разбере човек. А някои имаха наглостта да кажат, че и преследвайки личната изгода пак били на работа и изпълнявали служебни задължения!!! Какъвто и да е бил предварителния сценарии той не може да се осъществи при липса на съдействие от самите депутати. Някой да ги е завел насила на тази среща?! Ако бяха свестни хора, които са в НС,за да защитават интересите на избирателите си-просто нямаше да се отзоват на поканата.

161

НЛО

преди 13 години

БАЛЪЦИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 240 -ТИЯ КОЙТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ.

160

Анонимен

преди 13 години

В Гербаристан всичко е възможно!:)))))