134

RIA VYTRESHNITE RABO

преди 13 години

bravo na fotografinyt.vijte kakwo e straknal kato tekst ot stenataRIA VYTRESHNITE RABOTI...koi rie, zasto rie i zasto tolkoz malko samo 3-4 apratmenta....

133

Анонимен

преди 13 години

хайде на бас, че САЩ само чакат да му свърши мандата на още един престъпник в БГ и да му отнемат и неговата виза. засега не го правят само да не стане международен скандал, но в момента, в който изгуби държавническите си функции този престъпник ще е също с отнета виза.познахте ли за кого става дума вече? ами дааа! ГОЦЕТО СЕДЕФЧОВ ! той ще е следващият с отнета виза.

132

kk

преди 13 години

Сега се уверихме от кого Цецо се е научилда лъже!!!Телеграмите ги изкараха да ги чете цял свят,сега не било вярно!Съдилищата и Прокуратирата на БГ излезе със становище,че Петков не е разследван за нищо и няма повдигнато обвинение за нищо,Уорлик едно си знае,това си пее!Ако БГ е ЩАТ в САЩ и там се води някакво раследване,нека уважаемият Н.ПР.Губернаторът да ни осветли!

131

Анонимен

преди 13 години

*** Гейбарджии, оправихте държавата всичко ви е цъфнало, това ви е най-големия проблем до 2-3 месеца няма да ви има БЪЛГАРОУБИИЦИ!!!

130

жалко

преди 13 години

Не прочетох нито едно изказване на свободен българин,а на дупедавци-не народ а ***!

129

Анонимен

преди 13 години

Номер 72 (Убективен) е *** червена позитанска ***, нарочно "сбъркала" правописа и след това написала глупостите за възхвала на американците, не му се връзвайте.

128

некои

преди 13 години

Като гледам на снимката масонското им ръкостискане нещата са ясни.

127

skatelite

преди 13 години

Дай им на *** да плюят по вечния враг САЩ. Този империалистически дявол, който застрашава тихото им и кротко село, което не са напускали през живота си, като изключим няколкото посещения на съседното ТКЗС. Аз за първи път виждам посланник да дава обяснения за действията си и приветствам подобна инициатива, но е объркал държавата. На българските тикви такива не им минават. Трябва да има нещо гнило щом разяснява неговата ***.

126

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Другарят румен шадраванов може да си вземе виза за СЕВЕРНА КОРЕЯ,за Виетнам,за Куба,а можи би и за Русия.Моля ти се румене вземи със себе си цялото бесипе,и ако обичаш не се връщайте никога в БЪЛГАРИЯ.

125

Анонимен

преди 13 години

обожавам американци и европейци които за работата която върша аз взимат по 10 пъти повече.

124

Анонимен

преди 13 години

Ти имаш ли грам мозък тия сегашните да не са зелени човечета !Само ни баламосват с врели некепели и нищо работа не вършат а народа обеднява все повече и ако мислиш ,че на гладния му трябват приказки за ламята дето взела златната ябълрка и излетяла надалече през девет земи в десета затова не може да я хванат та ще вдигнат осигорителния стаж и ЗО данък колиба !

123

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Tакава светла личност !!Тя никога НЕ може да бъде разследвана от неподкупния , червен български съд и прокуратура..Никога !!!! ..Това са американски инсинуации..Империалисти!!!ха,ах,ха,хааааа...

122

Анонимен

преди 13 години

Ако бяхме нормална държава този *** еврейна Уорлик трябваше отдавна да е в затвора заради вмешателство в държавната политика!!!

121

Анонимен

преди 13 години

че американците са българска колония естествено, че като наша колния ще ни помагат, като всички готини европейци които за това че продават вестници взимат по 2000евро

120

Анонимен

преди 13 години

Стига сте ни занимавали с измишльотини дайте факти черно на бяло или вие незнаете какво е това да покажеш по телевизора както показахте от хеликоптер богатите квартали !

119

Анонимен

преди 13 години

Да не си му братовчед на Петков че не те еня че с другите червени бандити окрадоха държавата

118

Анонимен

преди 13 години

обичам Америка, те са ни братя, по религия и по гени

117

Nasko

преди 13 години

Този Актьор, защо не каже открито за разговяора си със Запалката, нали уж сме съюзници за добро, ама пак под сурдинка а?:)))Та Петков, ако дойде Параванов на власт, пак ще е вътрешен Министър хеййй Уорлик, казвай, нали сте Демократи бе???

116

Анонимен

преди 13 години

Подгониха го Руменчо , няма да може на дърти години да си пече увисналите мъдури на плажовете край Барселона

115

Анонимен

преди 13 години

Хич не ми е нито за Р.Петков, нито за Р.Петковица. Само питам ?!?! Колко пъти нашият посланик в САЩ е посещавал там държавната структура, аналог на нашето МВР и колко пъти, пак същия наш посланик е съветвал и давал оценки за баротата на Обама, Конгреса, Сената, държавния секретар и т.н. .......Така до 89г. се произнасяше, или по-точно командваше Никита Толубеев - посланик на СССР.Все на някой да се г*зим . Обидно :(