451

Кан Крум

преди 13 години

Аз смятам,че това,което са направили депутатите е голяма ***!Нямат ли си телефони или човешкото око е все по-ненаситно,колкото и пари да има и човешката лакомия няма граници!Поне пенсионерите се бият за евтино олио,та можем да им влезем... в положението...А тия през работно време хукнали за им подаряват подаръци за хиляди левове,независимо,че им е забранено.Съвест и срам нямат ли?

450

Анонимен

преди 13 години

Бойко знае ли че Калинка е забременяла

449

принципен

преди 13 години

Към тези хрантутници не трябва да има никаква мислост. Поведението им е недопустимо, малко трябва да се досети човек колко лесно ще е да ги подкупиш. Тези *** решават нашата съдба и тази на нашите деца. До кога ще търпим ?

448

Анонимен

преди 13 години

Да се махат тези 240 мекерета от народното събраниеИзбори Избори Избори

447

Манчев

преди 13 години

Браво на журналистите !Сега трябва да спретнат и на поповете от светия синод такъв номерда ги поканят на коктеил и да раздадат луканки по време на поститеи да снимат сеир:))))

446

лулу

преди 13 години

смешно е, жалко е, показателно е, но кажете си с ръка на сърцето - вие не бихте ли постъпили така? човешко е. не е редно, но е човешко. да бъдем малко по-толеранти, а? и с това нямам предвид да им се размине безнаказано, а просто да не плюем злобно на всяка цена.

445

Анонимен

преди 13 години

ББ бил сърдит на дупетатите-телефонисти.Той и на Калинка-малинка се разсърди.Изобщо ББ е един сръдльо на 5 годинки.И този човек "управлява" БГ................Ами честито на печелившите!

444

Една_от_БГ

преди 13 години

Надеждите на Тиквата за нов морал са това, ни повече, ни по-малко.Първо бяха надеждите за поправянето на Лъчо Пуяка. (първи път)После надежди за поправяне на Божидар Димитров. (първи, втори, ...n-ти път)После надежди за Калинка-малинка. После надежди за повече разсъдливост от Вежди Рашидов.После надежди за Лъчо Пуяка (втори път)и за сие кухоглавци, хукнали да се дуят по телефонни партита през р.време.Постоянни надежди за себе си, че ще поумнее. (напразни, разбира се).ДОКОГА!

443

матрЯл

преди 13 години

А матрЯлът продължава телешки да вярва на ББ,ЦЦ и"вся остальная..." Народе????

442

GSM

преди 13 години

Добре сте им публикували имената на тия прости *** и алчни ***. И тия ли ще работят "на ползу роду". Позор.

441

Бо

преди 13 години

Ама и михлюзи

440

imigrannt

преди 13 години

Be6e mi doma4n9lo za Balgaria,sega me zabol9.6te mina da vid9 priateli i rodnini,i na samoleta.Po dobre da mi doma4n9va ot vreme na vreme,otkolkoto da me boli vseki den

439

Анонимен

преди 13 години

Нещата никак не са розови ! ГЕРБ за пореден път доказаха, че имат най-глупавите народни представители, а като цяло и най-некомпетентното правителство до сега !

438

ОКСИДАЦИЯ

преди 13 години

Не разбрах дали са получили телефоните все пак. Да им се отнемат и да се организира търг за тях в полза на държавата.

437

Анонимен

преди 13 години

Диян Червенкондев от Герб и Димитър Чукарски - независим/ беше от РЗС, преди това земеделец и т.н./ ги познавам лично- нагли, самодоволни ***, тето за 5 лева си продават г.за, та камо ли за 6000.....

436

антигерб

преди 13 години

Тия от бутика "Клаус Барбиса кандидати за приза "*** на 2010 година"...

435

Хм?!

преди 13 години

За жалост обаче цялата история както винаги ще се покрие и всеки ще е "Ни чул ни видял". Но поне за сега мога да се нарадвам на замисъла и на изпълнението. :)

434

отврат

преди 13 години

Не е нужно някой отвън да се опитва да съсипе България! Тия *** я съсипват отвътре много по-успешно!

433

бай Ганьо

преди 13 години

ако сме нормална държава - тез "депутати" освен, че останаха без "ДАЛАВЕРА" - от Понеделник трябва да са и без работа.............но всички знаем, че последици за "Богоизбраните" няма да има - най-много "лошите журналисти" да го отнесат...............

432

Смях и срам

преди 13 години

Много умно от страна на журналистите с подбирането на това име. Показва и знанията и общата култура на депутатите върху съвремената история. Ако знаехе малко повече, щяха да се сетят, че нещо не е наред около тази фирма с името Клаус Барби.