348

Анонимен

преди 13 години

Забелязах че съотборниците му се радват и го поздравяват щастливи като деца!Гледаха да са му полезни с нещо,асистираха.А нашите биха му потрошили краката...

347

психоложка

преди 13 години

Псевдо-мъжкари нашенски, защо ми се струва от яростните ви нападки, че на всичко отгоре му завиждате и поради факта, че е красив българин? Ами даже и с това Бербатов е достоен представител на нацията, признайте го и се радвайте!

346

екс

преди 13 години

Защо се гордеем с Бербатов ли? Който не е излизал навън, той не схваща защо толкова се гордеем с Митака! Когато си сред чужди, за които си второ качество човек и те гледат отгоре, един такъв Бербатов ни прави горди и ни изравнява донякъде! Ние българите НЯМА с какво да се похвалим - нито имаме известни и допринесли с нещо учени, нито откриватели ... нищо! Ама НИЩО! Каквото имаме, то е за местна употреба... ЕТО ЗА ТОВА СМЕ ГОРДИ С ЕДИН ОТ МАЛКОТО ИЗВЕСТНИ БЪЛГАРИ!

345

Мда

преди 13 години

Дори не съм футболен фен, а поздравявам Бербо. Чудесна работа! А хейтърите ще си хейтват. ;P

344

До всички злобари

преди 13 години

Когато Бербатов не вкарва голове - лошо! Когато вкарва и то много - още по-лошо! Не се ли усещате колко сте смешни?

343

Браво!

преди 13 години

Какво искате от този човек, нещастници и комплексари? Има ли някой, който всеки момент, всеки ден, във всички ситуации е перфектен? Без грешка, без изключение, без спадове и възходи? Хайде, първият, който твърди, че е свръхчовек, нека се обади! Митко, от мен едно голямо БРАВО!

342

Изгубил търпение

преди 13 години

Жалки са тези, които реват: дезертирал, та дезертирал! Когато беше тук, бяхте готови с екипа и топката барабар да го изядете, но май не очаквахте да ви удари шута и да ви остави да се задавите в собствените си изпражнения! Затова ви боли, че видя колко е безсмислено да се бори срещу тикви и ви обърна гръб. Само това е достатъчно да покаже, че е интелигентен, освен че е голям футболист. И не вие ще го оценявате! ***!

341

ЦСКА

преди 13 години

е левскарчета,умирате си от яд че освен ГУНДИ вечна му памет,наистина велик беше, в последните години нямате какво да покажете на света нали...Стоичков,Костадинов, Пенев, Лечков, Бербатов да не ги изреждам всичките все от ЦСКА са минали...

340

Анонимен

преди 13 години

Че то някой чете ли ги изобщо?

339

Зелената барета

преди 13 години

Всички велики хора са гениални със своята величавост, но не всички гении са велики със своята гениалност. Бербо се намира някъде там между тези два постулата, с тенденция трайно да се закачи за втория. Първата максима касае такива футболисти като Пеле, Марадона, Зидан и пр.

338

billie

преди 13 години

izvinete me za latrinicata, no otnosno sarditiqt stil na berbo moga da kaga che tova e zashtoto toi e mnogo samokritichen i e pochti perfekcionist v igrata i tova zaedno s fizicheskite mu kachestva go pravi edin futbolen genii..e kak da ne se gordeem s nego

337

6500 до 330

преди 13 години

Аз коментарите на латиница не ги чета.........

336

777

преди 13 години

Ами може аз да да съм опъвал твоята. Знае ли човек ? Извини ме, все пак сме хора, случва се.

335

Анонимен

преди 13 години

Що бе, човекът е прав. Да не е опънал някой жена ти. Никой не ти е крив.

334

777

преди 13 години

Фърги: Бербатов изгуби формата си заради мен

333

777

преди 13 години

Почукай по главата си с показалеца на лявата или дясната ръка и се ослушай дали не чуваш ехото на кухото.

332

Анонимен

преди 13 години

Искам всяка година да има световно по футбол.Голямо забавление пада тогава с мамичките докато таковците гледат топката в захлас и пият бира:))

331

777

преди 13 години

Съгласен. Тези които пишат с латински букви просто не ги чета.

330

Анонимен

преди 13 години

Голем ПРАЗ. Тоя брус ще влезе в историята като предател на България и българите.

329

boza

преди 13 години

Dobre be ,stom tolkova si go haresvate ---vasha si rabota (zaslepeni poklonici) ,ama ne iskaite ot nas da mu se klanjame kato na futbolna zvezda (stoto ne e) i kato izrazjavame otricatelno mnenie za nego ,ne skachaite kato ostipani selski momi i ne plyuite horata ,koito misljat razlichno ot vas .