332

Ива%

преди 13 години

Стачкуват учители, лекари, миньори, и др, защо и да не стачкуват и учиниците? След известно време ще започнат и децата в детскте градини!:))))

331

da da

преди 13 години

Моята дъщеря, не е в постоянна ваканция. Излиза в 6.30 и се връща от училище в 1,30ч.. После отива на английски а след това сяда да учи, и да пише домашни.Не знам за какъв мързел говориш и изобщо наясно ли си, колко са натоварени децата.

330

Анонимен

преди 13 години

*** от селянчета.

329

stonerose

преди 13 години

gorkite kolko sa smeshni, plus tova niamat nikakuv argument - samo iskat da si pospinkat i popiinat 1 den poveche. КАКВО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ!? за 1 ден... хаха

328

асд

преди 13 години

Смях се на глас, честно! Има логика да има дълга зимна ваканция, но те не се движат от тази логика, а от самата идея, че трябва да има по-дълга ваканция. Вместо да киснат във тях, да се напиват и напушват, да седят във фейсбук и да ровят из глупави сайтове, да бяха прочели каква е процедурата за стачкуване и да имаха точни изисквания (понеже са сериозни нали). И какво общо имат колите на хората и отпуските им със ваканцията точно? Гордостта ми е чужда, но АЗ СЪМ ГОРД, че не съм от ТОВА поколение

327

silva

преди 13 години

А ваШте знаят ли, че си тука уаааааа.......хахахаха.....те журналистите в Бургас не могат да говорят правилно, вие искате учениците от съседните села, дето сбалянка станали и решили малко сеир да направят.....провинциалисти!!!!

326

Анонимен

преди 13 години

Погледнете ги на клипа! Това ученици ли са? Няма що, много са изморени от учене! Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак!

325

Цецо

преди 13 години

Напълно подкрепям учениците, имам син в 6-ти клас! Не стига, че ги затрупват с огромно количество учебен материал, неподходящ за възрастта им, че учат от учебници, написани по такъв начин, че дори и аз не мога да разбера за какво става дума, явно се търси само печалба, че и учителите май са се превърнали в чиновници, ами им съкращават и ваканцията!!! Докога всички реформи в родното ни образование ще са само за сметка на моето дете и на останалите ученици??? Браво на децата...

324

turbo

преди 13 години

ei shmatka utrepana ot kade si e ggm ? pomiqr shte vikash na bashta ti we sopol

323

ggm

преди 13 години

НАУЧЕТЕ СЕ ДА ГОВОРИТЕ,ПЪК ПОСЛЕ СТАЧКУВАЙТЕ!***! СМЪРТ ЗА БУРГАС!

322

за ваканциите

преди 13 години

Какво само си пишете-ако вие бяхте на тяхно място дали щяхте отново да ги упреквате.Не може само да учат,трябва малко и да си почиват.Не всички са мързеливи има много деца,които полагат голямо старание,за това не може те да бъдат наказвани заради това,че на някои мястото не им е там

321

Моториста

преди 13 години

<<<< Каузата е глупава, но поне за 1-ви път от много време насам виждам обединени българи!!! >>>>

320

студент

преди 13 години

До: Иван92 Не може да не се губи материал след като са предвидени точен брой седмици за първия и за втория срок. След като 4 дни покрай матурите не се учи, това е 1 учебна седмица по-малко за 2-я срок и тогава учителите трябва или през пръсти да предадат някой и друг урок, или въобще да не предадат.

319

Иван92

преди 13 години

Човек, ние сме плащали за съоражения в даскало. И наскоро го и оправиха нашето училище, а за тоалетните, салона и нашата стая, моето семейство, както и много други са давали пари. Така че, аз не съм като да не правя нищо и да искам. Винаги съм готов аз и моето семейство да дадем нещо за училището, стига да знаем, че парите ще бъдат похарчени за нещо съществено.

318

Николай

преди 13 години

Хора.....родители, вижте си децата! Подкрепям факта ,че са организирали нещо толкова мащабно, но не подкрепям идеята за която се борят. Ученици не разбирате ли ,че всичко това се прави за да може да станете грамотни и конкурентноспособни граждани един ден? Ние хората съжаляваме за нещо когато вече е късно, учете сега , изградете култура на поведение, не бъдете мързеливи !!! ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ !

317

zzz

преди 13 години

Dobre de ... zashto ne protestirat za materialna baza ? Kato biblioteka , moderen salon s basein primerno , novi bura , toaletni ko shtete ?! A iskat vakancika da mogat si b*** po dupkite ! Togava da gi podkrepish !

316

Иван92

преди 13 години

Мен никога не са ме били нито учители, нито родителите ми. И все пак не нарушавам дисциплината в час и се държа нормално. Иначе има много други дето са ги били като малки и сега са озлобени и си го изкарват на всички останали.

315

До 15

преди 13 години

Нито ще са кадърни, нито умни, а даже и да избягат в чужбина ше са от най- ниското съсловие. Айде не всички, ама 90% от тях. Като ги гледах и слушах и две нормални думи не могат да вържат. За съжаление за това капризно поколение сме си виновни ние. Родени са с биберон в устата и основната им дума е "искам".

314

Иван92

преди 13 години

Напълно съм съгласен! Аз съм на това положение. Ходя на частни уроци за да си науча за изпитите за американските университети. Сега научавам, че 1 точка не ми е стигнала да взема пълната стипендия и пак ще уча като побъркан. Защо след всичко това, аз да бъда наказван, заради някакви ***, които не учат?

313

Иван92

преди 13 години

Точно това е, че не се губи материал. Аз за всичките си 4 години в гимназията, до 15 юни сме приключили с изпитвания и предаване на уроци. Няма никакъв проблем да се дадат още само няколко дни за зимната ваканция, дори и както са матурите сега.