63

Анонимен

преди 13 години

Герберите много неща обещаха в началото си на управлението - ще бъдат дисциплинирани, няма да гласуват с чужди карти, ще ходят редовно на работа в парламента, ще осъдят престъпниците виновни за тежкото положение на България, няма да са корумпирани и подвластни на парите и т.н. и т.н. Е колко от тези обещания до сега са изпълнени?

62

Анонимен

преди 13 години

Samo kato cheta komentarite i mi stava iasno shto za skapana dyrjava e Bylgaria dobre che se mahnahme otdavna

61

Случаен

преди 13 години

240 са, не 230.Не е важно колко са в залата, всички получават заплата, нали?

60

did

преди 13 години

Цецка да каже как назначи дъщерята на съдружничкана си от Плевен на работа в парламента. Проста жена, ей!

59

Jordan

преди 13 години

абе хора - простете й ... знаете ли колко време й е необходимо докато нахлузи маската

58

Електорат

преди 13 години

Непростимо е да закъснява! И то точно тя , която трябва да е точна във всяко отношение!Очевидно не осъзнава , че е на това място, а не в Рабфага, който беше инкубатор за некадърници с големи претенции . Точността е признак на цивилизованост, Цецке!

57

Съветник

преди 13 години

Цачева, ако може въобще не идвай.

56

Али Махджа

преди 13 години

Цеца да взима ватенката и да заминава зад струга няма работа в парламента видяхме че не става . Аман от тази плевенска *** завършила по -много особен начин право РАБФАГ и без кандидатсване по партиен прием за виши млади кадри на партията . Аман от неграмотни селянки с леко поведение .

55

Анонимен

преди 13 години

Като се наядат и почват да се самозабравят!А на тази цървулите и още висят на гвоздея на село!Това са българските политици и управници!

54

Kriti4en

преди 13 години

Нали са 230 народни представителя , защо се съобщава само за 150???

53

Габровец

преди 13 години

Откъде да знае другарката Квачка Цвъчкова какво означава понятието "английска точност"? Сложена ви е за шефка, ще я чакате!

52

777

преди 13 години

Е КАК ДА ДОЙДЕ НА ВРЕМЕ НА РАБОТА ЦЕЦКА-БРИГАДИРКАТА,КАТО ЦЯЛА СУТРИН ГОТВИ НА ФИДОСОВА А ОНАЯ БАЯ МАНЖИ СИ ХАПВА,ПЪК И Е ШЕФ НА Н.С. А ОНИЯ СА РАБОТНИЦИ А ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОГА ШЕФОВЕТЕ ПРИСТИГАТ НА РАБОТА....

51

Аман!!!

преди 13 години

Много и се нервирах на тази комбайнерка, когато се изтъпани пред Народното събрание и почна да увиква ректора на Университета, заради студенските протести. Тази жена живее в 1982 година. И тя като Бойко има портрет на Тодор Живков в кабинета си, сигурно :) Аман от зле пребоядисани комунисти !!!! АМАН !!!

50

??????

преди 13 години

Как да дойде по-рано бе хора? Вижте на какво прилича! На нея и трябва повече време за да се приготви за пред хора......................!

49

ЛАЛЕТО

преди 13 години

АМИ ТЕТКА ТАТЕВА - ТРЯБВА ДА СЕ НАГЛАСИ БАБЕТО А ПЪК И ДА БЪРЗА ЗА КЪДЕ ЛИ? ТЯ Е ПОСТИГНАЛА ВСИЧКО.

48

Анонимен

преди 13 години

Курумбашев като студент беше много върл антикомунист, как се извърта живота мааму стара. Не че кравата Цачева много ме кефи - и тя е същия ***.

47

Дени

преди 13 години

Управляващата партия ГЕРБ прекратява членството на свой член, след като се оказало, че той е един от задържаните при операция "Пластиките"."Морала е на власт ".Няма ден без скандал.

46

Дедо Гаджа

преди 13 години

Цецка Цачева - жена с добре прикрито и неясно политическо минало, конфликтна със слабите / сервилна към силните на дена. Няма никакви задръжки да служи едновременно на 2 господари, стига пара в кесията да пада.

45

Анонимен

преди 13 години

Сигурно много се разкрасява сутрин, та за това закъснява! Идва късно на работа, но пък с безупречна външност!

44

тнт

преди 13 години

ее голяма новина, аман от пълнеж