131

Мартин

преди 13 години

Жал ми е, много ми е жал за родния отбор :( Повече от очевидно е, че нищо не става от тях...каквато държавата такъв и отбора - за съжаление!

130

rave

преди 13 години

Kude sa jurnalqta..Nov trenior, nov duh v otbora,Mateus tva.Mateus onova..A kurvitev otbora sa si su6tite!

129

хикс

преди 13 години

Видя се и друго, че нашите футболисти не трябва да се сотавят в ръцете на плеймейтките преди важна среща! Така са ги омагосали вечерта, че не могат да си съберат влюбените глави и сърца, че да ритнат малко и топката? Любовта е сладко нещо, но не и да вървиш като овца по терена? Прав бях: Бойко Борисов е много по-добър футболист от много профита от нашите играчи. Извод: помолете Насежда Нейнски да стане треньор на отбора и ще видите резултатите какви ще са? Тая жена просто е родена за водач.

128

Анонимен

преди 13 години

ooo, po4akaj, te ne sa se setili i za boevete pri Doiran da si gi pripi6at, i da kajat , 4e Vazov e makedonec

127

Анонимен

преди 13 години

малко ги биха...щото нямаше кой да гони пачите по Правец, само 4е те полъ4ажат заплати от данъците...нещастници...пълни нешщастници

126

Петров

преди 13 години

Видя се че сърбите владеят много по-добре топката и играха като професионалисти!

125

Хейтър

преди 13 години

Закриваааааааааай!

124

4457

преди 13 години

Можеби е Vicia faba също позната како Чер боб е едногодишно тревисто растение от семейство Бобови. Култивиран е от човека още в праисторическа епоха. Растението е разпространено в Европа, Азия, Африка и Южна Америка. Използва се за храна, фураж, зелено торене и сурогат на кафето. Височината на стеблото достига до 1,5 m. Цветовете са оцветени в бяло-розово с черни петна на дъното. Издържа ниски температури до 4-5 C. В България е пренесена вероятно от древна Гърция.

123

mia

преди 13 години

OSTANETE SI SAS ZDRAVE! VARVETE SI U VAS ,DRAGI MAKEDONCI .........JIVEITE 6TASTLIVO I NE SE NARI4AITE BALGARI...ZA6TOTO ZNAEM 4E OSVEN VSI4KO DRUGO P....KA E I TIP HARAKTER.....QVNO PRISA6T VI.......

122

Анонимен

преди 13 години

Каква драма,само!Натъжен съм,и разстроен от случилото се...директно,в другия крачол.!

121

Анонимен

преди 13 години

ОК, отказвам се да споря с теб и то само защото си ми симпатичен и пишеш грамотно и логично.

120

Amenhotep

преди 13 години

Фасулът (Phaseolus vulgaris) е биологичен вид, растение от семейство Бобови (Fabaceae). Пренесен е в Европа по времето на Великите географски открития.***Сигурен ли си че е било боб? Да нее било ряпа?

119

Македонец

преди 13 години

Ова македонскиут верно прилича на развален бугарски ама ко да праим като ми е роден.Даже понамирисва докато гооворим ,*** то са свиква.А и сите макета сме си едни гувнааа.Па то и юнаци не устанаха. ААйде бракя макета да си лягаме веке в ***.

118

Amenhotep

преди 13 години

123Защо след като Самуил не е българин,този който е победил и ослепил воиската мусе казва Василий ***? А въпреки че Божо е "***", книжката му "10-те лаги на македонизмот" е хумористичен пасквил разбиващ на пух и прах новоизмислената македонска "история". Но все-пак, ваша си е работата, щом искате да сте макета - бъдете макета... ама пак ви казвам, не дразнете, щото като ви налазят шиптарите сърбежите няма да ви помогнат.

117

Анонимен

преди 13 години

Да, ама сърбите са пичове, не са смешници като вас. Тази вечер ви го доказаха за пореден път и то на сред София. Пък и имате усти да говорите.

116

Анонимен

преди 13 години

Тебе по принцип те уважава, не точно теб де, постовете ти, но за Самуил много силно си се объркал. Може би като малък *** те е приспивала с книжките на Божидар Димитров.

115

Анонимен

преди 13 години

А ти като си българин, защо не си се научил да пишеш на български, а смешнико.

114

Amenhotep

преди 13 години

Не се ядосвайте на скопяните, простете им, те не знаят що вършат ... А след 10-15 години, като ги налазят избеснялите шиптари, те сами ще дойдат дасе молят за помощ и закрила. п.п.Скопяни, не е вярно, че Александър Македонски е измислил боба със сланина ... по времето на Александър Македонски бобът не е бил открит, тъй като той е АМЕРИКАНСКО растение! п.п.п.Самуил е БЪЛГАРИН!

113

Анонимен

преди 13 години

еми има, не е като да нема - тебе яд ли те е - ако те яд цуни се отзад

112

Анонимен

преди 13 години

Да закрият БФС!