148

Из России

преди 13 години

Где же свободная страна Болгария, если каждый может свои условия ставить?Казалось бы, это было дело двух свободных стран, оказывается нет...

147

СМ

преди 13 години

То бива простотия, ама чак пък толкова ... това племе журналята и майка си ше продадат! Ето какво е изказването, а не каквото представят червените *** от днес.бг:"България поиска съвет от Европейската комисия за подписването на споразумението за газопровода "Южен поток" с Русия и след като той бе даден, в него бяха направени съществени промени. Това заяви Марлене Холцнер, говорителка на комисаря за енергетиката Гюнтер Йотингер, в отговор на въпрос на БТА."

146

циник

преди 13 години

Всъщност, сглупих. Основното правило, дефинирано от Наполеон е "Не прекъсвайте врага, когато прави грешка!". Бойко, извини ме, повече никога няма да те прекъсвам, когато грешиш. Може да е за доброто на българския народ.

145

циник

преди 13 години

Добро уточнение, но забрави за отговора на въпроса откъде основно западна европа се снабдява с газ. Естествено, че Русия може да изнудва и тях, особено Германия.

144

OF144

преди 13 години

НЕ ЗНАМ,БИТКАТА МЕЖДУ ЛЪВ И МЕЧКА ,КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДА????

143

Анонимен

преди 13 години

Вие май не сте разбрали, че в Южен поток не участват само БГ и Русия, а още куп други страни. И че това не е някакъв ръжен, на който руснаците ще пекат Европа, а проект, в който участват партньори - доставчик и потребители. Газпром може да изнудва само нас, защото сме 100% зависими. Западна Европа и е през оная работа. Мисля, че европейците успешно ни прехвърлиха на руска хранилка, без да губят контрол върху политиката ни.

142

tt

преди 13 години

do 129 bqgay ottam 6te te e....t

141

Анонимен

преди 13 години

Бойка Тиквата яко се надупи на Путин :)))

140

ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

преди 13 години

ТУК ИМА ГОЛЯМО НАРУШАВАНЕ НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ИЗТРИВАТ СЕ БЕЗПРИЧИННО КОМЕНТАРИ

139

циник

преди 13 години

вероятно "газта" се има предвид, а и НЕК не е енергийния регулатор по закон. Толкова грешки в едно единствено изречение, дали журналиста не е разбрал или погрешно са му го казали?!

138

Анонимен

преди 13 години

Брюксел да го дууу.а .Докога ще слушаме тези тъпани .

137

Анонимен

преди 13 години

Само се чудя - "газа" грешно написаната дума "***" или "газта" е. Ето изречението "Според разпоредбите София и Москва трябва да поискат от НЕК, която е енергийният регулатор у нас, да им запази определено количество от газа."

136

циник

преди 13 години

Просто така пише в статията. А иначе знам, че на ГАЗПРОМ не могат да му поставят условия, още по - малко ГАЗПРОМ е основния доставчик на газ за Европа, дали имат интерес да си ритат канчето.

135

ххх

преди 13 години

132добавен от: ***! И как ЕВРОСЪЮЗА ще определя квота на Русия,-----------------------За нашите парички става дума, да ги лапнат други, тия на Газпром не могат дао ги пипнат...

134

Mickey

преди 13 години

128ЛЪЖЕШ фуражко като дърт ***!:))) точно поляците, дето изгарят от "ЛЮБОВ" към Матушката ти:))))))Ако не е ЕС да ни защити НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ и оставим на теб и господарите ти( и на ГЕРБ и БСП) да се "грижат" за тях, България щe си е Руски сателит ВИНАГИ, както до сега!

133

Анонимен

преди 13 години

Da Jivee Velika Rusia!!!

132

Анонимен

преди 13 години

Ако съм на Русия,ще оставя други да доставят газ и нефт на продажна България.------------------ Добре, че не си, че с тоя акъл ще измориш "най-великата нация" от глад. Да не би да се оплаквате, че са изработили Владимир Владимирович?

131

циник

преди 13 години

Не намесвай Бога. И свята майка България.

130

Анонимен

преди 13 години

Сега разбирам, че България била зависима от Евросъюза, значи с ограничен суверинитет сме.------------------------- И слава Богу!

129

циник

преди 13 години

И пак не разбрах, откога НЕК е енергийния регулатор, след като ДКЕВР е по закон и какво общо има НЕК с газта, след като БУЛГАРГАЗ е такъв по закон?! И как ЕВРОСЪЮЗА ще определя квота на Русия, която не е члнка на ЕС?! И как Борисов ще иде да уведоми Путин, че това дето го подписаха няма да стане?! Особено интересен ми е последния въпрос.