25

BG

преди 13 години

ей тоя дядо е по-опасен от Златко Баретата бе.........е гати съда....

24

zatvornika

преди 13 години

eeeeh ,4e luksozna kiliya bree,a moyata e egati ko4inata:DDDDDDDDDDD

23

male

преди 13 години

za milioni nema zakoni za koko6ka nema pro6ka bg

22

peikicch

преди 13 години

Гади ми се вече от нашта система

21

kkk

преди 13 години

Евала,най после хванаха един ИСТИНСКИ ПРЕСТЪПНИК!!! Дръжте го здраво, не го пускайте, че току виж натиснал първата срещната да и маха бебето!!!! СМЕШНИЦИ!Дано пък някой от тези съдии се сети за родителите си и се запита те как преживяват???

20

Анонимен

преди 13 години

***

19

360

преди 13 години

"изключително висока степен на обществена опасност"Абе тия за *** ли ни имат бе? Със 70-годишен никакъв дядка е лесно, а! Нещастници!

18

Феникс

преди 13 години

Наистина трябва да слезе Господ на земята и да започне със съдиите!!!!Този човек е вършил добро! Не е ощетил никой с изключение некадърниците, които оставят жените стерилни! Няма оплаквания срещу него! Търсили са го, защото е бил добър в професията си и всички са оставали доволни! И за товаБългарския съд го осъжда на СМЪРТ!!! Защото е на 70 години и надали щепреживее това, което му предстои! В същото време Българските съдии пускатна свобода най-опасните престъпници!!! ДОКОГА????!!!!

17

ined

преди 13 години

Вие пък какво друго очаквахте? С 200лв на аборт как да си плати да го пуснат. Ще лежи за назидание на тея дето не могат да си плащат.

16

Анонимен

преди 13 години

Това е достойно за сценарий на филм на ужасите

15

ЗВЕЗДНИ ВОИНИ

преди 13 години

Държавната организирана Мафия - ДОМ Лекари Избива хората подписали Хипократовата Клетва.

14

Анонимен

преди 13 години

Егати съда. Тоя доктор по опасен от Галевите и Трактора.Само дето не забелязвате че метода който използва не води до стерилитет а в болницата ще ви остържат и я имате после деца я не. И да не забравяме пиклите дето се чудят кой да им кацне на пеперудката щтото мама и тате имат много работа с бизнеса и нямат време да възпитават децата си.

13

артемида

преди 13 години

т.е лЕгитимните...

12

артемида

преди 13 години

Този човек, който е извършвал аборти по желание на клиентките, а не насила, и който всъщност прави същото, което се прави и в лигитимните клиники, сега чака присъда в ареста, а едим млад мъж, който уби един млад и добър свещеник и баща преди седмица, понеже е карал пиян и с превишена скорост, е на свобода...с какво право?Аз ли нещо не разбирам или държавата е много сбъркана? Трагедията се е разиграла в едно Ловешко село...

11

Анонимен

преди 13 години

той не ги е карал да идват насила да правят аборти - те сами са идвали, освен това е вземал доста по-ефтино ... и въобще ако е спестил раждането на някое поредно бездомно *** - КАКВО НА МАЙНАТА СИ ИСКАТЕ ?... дървени философи и още по-дървени селски моралисти

10

така трябва

преди 13 години

"Мярката му за неотклонение не подлежи на обжалване."

9

пак до мдааа

преди 13 години

Виж, проблемът с родителите е ясен. Не ги защитавам. И те имат голяяяма вина. Но докторът, който е правил аборти на момичета в някакво мазе, Бог знае с какви инструменти и при каква хигиена, е направо престъпление. Впрочем като чета тук, на това мнение са и от съда.

8

мдааа

преди 13 години

И викаш затова трябва да се правят бели *** без бъдеще ли ? Проблемът нямаше да го има ако родителите си обръщаха внимание на децата. Явно не го правят щом последните забременяват и правят нелегални аборти. Явно се страхуват от родителите си , които не комуникират с тях.

7

Анонимен

преди 13 години

Колко ли българчета е погубил този лекар? Затова сега 250 хиляди двойки в България не могат да имат деца и страдат от стерилитет - защото такива като този са увреждали наред

6

до= мдааа

преди 13 години

За твое сведение *** не правят аборти, а си раждат ***. Замисли се малко!