74

европеец

преди 13 години

ей, да им имам данъчната оценка, той имотът направен с "крадени" 50-60 милиона, заработени за "120" години трудов стаж, със заплата в годините преди сегашните 20 - 120-240 лева, обаче данъчната оценка е за 100 хиляди лева, които някой си бил взел назаем от приятели или с кредит от банка... хахаха, тези хора са непоправими ентусиасти, и нас ни правят на маймуни...

73

Анонимен

преди 13 години

Прочетох всички коментари. Много интересно, групата на платените писачи нито ред не е написала за мъдрото решение на гербавите депУтати.

72

Тялото

преди 13 години

Ей цецко отърва кожата. С тия кредити и заеми никога нямаше да може да си плати лукса на 6-те апартамента.Тюх

71

c0ldblooded

преди 13 години

гарван гарвану...сещате се...

70

an

преди 13 години

NAMA KAK DA SE SAMONAKAJAT SAS DANAK LUKS. NALI I TE VLIZAT V SA6TATA GRAFA. TAKA E DOKATO EDNI RIPAHA I SKA4AHA, DRUGI SE OBLAJIHA OT TRUDA NA MAIKITE I BA6TITENI. VSI4KO KOETO BE6E IZGRADRNO SAS ROBSKI TRUD, GO PRIVATIZIRAHA I RAZDADOHA NA RODATA. I TAKA 6TE PRODALJAVA, DOKATO OV4IQT NAROD NE RAZBERE, 4E SAS NEJNI REVOLUCII, I MEKI KITKI, JIZNEN STANDART NE SE POSTIGA.O6TE 100 GODINI 6TE RABOTIME ZA JALTI STOTINKI, A DRUGARITE 6TE SE VOZQT V LIMUZINI, I 6TE JIVEQT V PALATI, NA GARBA NA OVCITE.

69

Анонимен

преди 13 години

Приятел гарга на гарга око не вади ...такава е поговорката...охо 2013г.. колко данаци за тях ще си направят!!!!!!!

68

Анонимен

преди 13 години

ЕЕЕЕ няма данък.....все едно на тах да си увиличат данъка..гадовете пак от бедните ще е!!!! но и няма да гласуваме тях..аз за мен съм сигорен че няма га гласувам за тая крадлива ***..

67

sss

преди 13 години

съвсем се оакаха с това "има/няма" как може да се говори толкова много и след това нищо....то не беше данък лукс , не беше вдигане/сваляне на ддс , аман от глупости .... мн съм разочарован от управляващите.

66

МИ КЪ

преди 13 години

ЩЕ СИ ВДИГАТ САМИ ДАНЪКА И НА РОДНИНИТЕ СИ. АААА НЕ. Я ПО ВИСОК АКЦИЗ НА ГОРИВА , ЦИГАРИ , Я ВДИГНИ ДДС НА ЛЕКАРСТВА , Я ВДИГНИ ОСИГУРОВКИТЕ.МИ ТО ИНАЧЕ КВО - ЦВЕТЕЛИНА , ЦЕЦКО , АНДРЕЙ И ВСИЧКИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРБЕРИ ТРЯБВА ДА СЕ САМООБЛОЖАТ .... НЕ СТАВА ...Е ТЪЙ ТЯ - ОТ НОВА ГОДИНА ХЕПТЕН ЩЕ ИМА ДА ПСУВАМЕ ПО МАГАЗИНИТЕ И БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ , КАТО ВИДИМ ЦЕНИТЕ

65

смешен парламент

преди 13 години

Кой е луд да сече клона на който седи или ще сяда ???? :)Ми тез хубосЦи нали за това са драпали за парламент и власт -- за да я трансформират в имоти и пари -- а сега някой си искал справедливост :) Йок!

64

suisse

преди 13 години

Mluk...plebei...vashte pari sa tuka pri nas i veche ne sa vashi!!!

63

Aleks

преди 13 години

В България всичко е само на думи и приказки от 1001 нощ.Всички много знаят да обещават , ще направим така после иначе .... и накрая пак всеки гледа собсвтената си изгода,а за хората които едва свързват двата края и няма с какво да си купят хляб, никой не го интересува!

62

Смях

преди 13 години

Поредния спукан сапунен мехур... Пълен смях.Лошото е че е на гърба на обикновения човек...

61

Дени

преди 13 години

А сега кой ще върне парите ,които бяха похарчени за гориво, т. е. нашите ,народни пари .???

60

Amenhotep

преди 13 години

Правилно, парите на богатите, натрупани с ЧЕСТЕН ТРУД не трябва да се пипат! Трябва обаче да се въведат много и много големи данъци за бедните и парите от тези данъци да отидат за озаконяването на сараите, яхтите, вилите и самолетите на най-богатите! А ако питате, какво ще стане с бедните ... ами да го ****т бедните! Сбъркана държава е това ейййй... сбъркана държава, грижеща се само за олигарсите и ***, сбъркана!

59

цирка свърши!

преди 13 години

Държавата или по-точно шайка негодници с помоща на така наречения "криминален контингент" от самите тях ограби собствения си народ!Четох обява преди в бюрото по труда,че ако "работодател"назначи безработен който е бил повече от година такъв ,му плаща заплатата за година заедно с усигуровките!Те точно такова животно нема!!!Как става този номер не мога да проумея?Псевдо мафиоти,псевдо работодатели,псевдо политици............

58

Иванов

преди 13 години

Няма как да си въведат данък, който после сами да плащат....Не са толкова луди, колкото тарикати....

57

Info

преди 13 години

Не мога да разбера защо продължават да обявяват разни неща, от които после се отказват. Не можаха ли първо да си направят сметката и после да вдигат шум, че ще облагат богатите? Имам чувството, че ги друса шизофренията, днес се събуждат с едно лице и идеи, след 2 дни идва другата личност, която застъпва коренно различни възгледи. Или е това, или просто понеже вече забогатяха за една година във властта и не им се иска да плащат по-високи данъци на имотите, които са придобили.

56

sis

преди 13 години

Е що да има данък лукс и да платят само 5000 човека и то наши хора. Пък и администрацията ще трябва да работи.....Я да дигнем акциза на горивата да речем та да платят всички, а и ще има по-голям ефект.Та така пак както и при всички предишни правителства, тежеста на реформи на кризата я носят бедните, болните, майките и въобще слабите, дето не могат да се защитят. Изобщо скапана държава. Затова вече съм посочил терминала на летището на децата си, като най-сигурен изход от кризата.

55

Анонимен

преди 13 години

Това не е новина. Новина щеше да бъде, ако беше въведен. И то новина, граниеща с (не)научната фантастика.