191

Анонимен

преди 13 години

СТИГА СТЕ ИЗПОЛЗВАЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ!"На България е нужна алтернатива, която поставя в основата ценностите, заложени дълбоко в българския дух и държавност. Не е време за обяснения кой е ляв и кой десен днес залогът е бъдещето на нашето отечество", заявяват участниците в Инициативната група."КАКВА АЛТЕРНАТИВА МОЖЕТЕ ТОЧНО ВИЕ ДА ПРЕДЛОЖИТЕ??? ТОВА Е ВАШАТА АЛТЕРНАТИВА ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА РЪФАТЕ КОКАЛА!БЪЛГАРИЯ НЕ Е САМО ВАША !!! КОЛКОТО И ДА ВИ СЕ ИСКА - НЕ Е И НЯМА ДА БЪДЕ !!!

190

гоце

преди 13 години

трескава подготовка за посрещане на путин под мотото българия на другия ден ще рапортува пред големия началник егати и мазохистите

189

Анонимен

преди 13 години

Удобно и комфортно е на гърба на данъкоплатците, нали! Все още има кръвчица за смучене, нали! Е - какво тогава - всичко си е нормално.

188

Анонимен

преди 13 години

Сега във форума ще се излее народната любов и уважение към Гоце фон Трипер и другарите му.

187

български ИДИОТ

преди 13 години

Около плашило, га духа вятър, винаги се събират ***...Ахахахаха...***...и то червени... и смръдливи... вие ли сте бъдещето, безпринципни борци за кокала?!

186

MEGI

преди 13 години

А ловната дружинка на агента - ловец ще участва ли ?

185

+)))

преди 13 години

Това е напън на бивши ченгета , *** и пенсионирани военни , да ОСТАНАТ още на държавната софра. Отделно , са си и руски агенти-по назначение.. )) ГОЦЕ нарушава , парекселанс, Конституцията.. Той няма ПРАВО дори да УЧАСТВА в подобни "граждански" инициативи / обществена дейност / , камо ли , да са по негова инициатива".. )))))))) Слаби са ти ракийте , гоце...Очаквах повече, от 'заверата "..***, червен ... ))

184

българин

преди 13 години

На България не са нужни политици, които през целия си живот да смучат кръвта на народа и се облаготетелстват...Кога ще го разберете това мишоци недни??? Но кокал веднъж захапан трудно се пуска...Нали Гоце?

183

Изтъркана история

преди 13 години

Отдавна познат сценарий - генералите дърпат зад кадър конците на изявени спортисти ! До кога ?

182

rumen

преди 13 години

Приятели,Време е да заявяваме навсякъде и по всеки повод: - Националния ни интерес е ясен Благоденствие на Българската нация!- ПРЕМИЕРА Е ИЗБРАН ЗА ДА УПРАВЛЯВА..., А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА..., с некадърните си министри!!!Бюджета е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза; Българската криза обаче е структурно-управленска:- У нас съществува Предпазарно стопанство...- Най-голямата пречка за развитието ни е Клиентската система, наречена Обръчи от олигархически фирми- Комунистическата мафия доубива инициативите на всеки предприемач- Изтеглиха се капиталите от Лихварските къщи, кой знае защо наречени банкови клонове, които комунистите замениха с пари от Държавния резерв.Откъде пари ли? Изхода е Преработка на бюджета, заради:1. Американската финансова криза Еврофондовете не стигат Необходимо е мощно директно нисколихвено кредитиране на производството, от превишението на държавния резерв чрез ББР... 2. Световната продоволствена криза - Стимулиране на Селското стопанство Поземлена реформа налагаща собственост на земя до 1 000 декара и възстановяване за държавна сметка на Хидромелиорацийте...2. Световната рецесия Данъчно стимулиране и банкови гаранции, чрез ББР, на износно ориентираните крайни производства..., което ще раздвижи съпътстващите ги кооперирани фирми4. Световната екологична криза - Строителството на Белене 33% (660мил. евро) от поръчките са за Български фирми, които имат въпиюща нужда от тях и затваряне на 50% от въглеродните ТЕЦ-ове.5. Структурно-управленската криза и беснеещата комунистическа Мафия възстановяване на държавните институции, под лозунга - Да върнем държавата на гражданите, и следните реформи:- Индивидуални картови сметки здравни досета в Здравеопазването;- Масово Професионално средно образование гимназийте, са доказана загуба на време- Съкращаване на държавния апарат с 30%.Всичко останало е от "Лукаваго...

181

До тарикат Гоце

преди 13 години

Гоце тъкмо навреме нека видим кой е червен Лилов ти каза да започваш битка нищо чеси президент Викни иР Петков вестоносеца с охрана от НСО за 2 милиона

180

БГ

преди 13 години

НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И РУСКИ ***! ЗАПОМНЕТЕ ГИ ДОБРЕ ! ЛИПСВА ИМ /ПОНЕ ЗАСЕГА/ САМО МАРКСИСТА ЖЕЛЕВ! ТОЙ ИМ СВЪРШИ "ДОБРА" РАБОТА. А МОЖЕ ДА ГИ ПОДКРЕПИ И КРАДЕЦА ОТ МАДРИД. АКО МУ НАРДЯТ ОТ СИБИРСКИТЕ СТЕПИ. НАТМ ТЕ СА ОТПРАВИЛИ БГ . ВЕРВАЩИТЕ СА МАЛКО ОБЪРКАНИ НА КОГО ДА ВЕРВАТ. МНОГО КАНДИДАТ СПА- СИТЕЛИ. "ДОСТОЙНИ ХОРА",НЯМА СЪМНЕНИЕ. ЗА МИСЛЕЩИТЕ И МОЖЕЩИТЕ Е ЯСНО НА КОГО ДЕ НЕ ВЯРВАТ. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ .

179

нашия

преди 13 години

хах туй Първенюто много нагло нещичко хорта не щат го чуят то основи ще полага ти и твоятя партия чиято рожба е и боко и цветко такива основи ни положихте че ни е...те мамата на сичките българи *** мноо малко знаят че вие имате милиарди а ние връщаме милиардите които взехте от МВФ заедно с тия дето ги откраднахте полага си лъжите на балъците дето ви вярват същото важи и за гербери сини червени винено жълти и небесно кафяви независимо как ще се кръстите си оставате алчно червени

178

Анонимен

преди 13 години

България - на найси!

177

трън и глог

преди 13 години

11 ноември е другият ден на Българпия. Десети е минало, което превърна БГ в бедстваща чалгаджийница и безметежно стрелбище. Новите шменти капели на пишман абевето не са обаче на такава позиция. Надежда всяка оставете нещо конкретно и свястно да се види черно на бяло. Заявени са всички напъни абевето да пише нов буквар. Със силно олекотена програма на обучение и с премахване на пълния член. Като за категория ЮЯ. ААА БББеше ВВВелика България... Боже, пази я.

176

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

За да я има България на утрешният ден трябва да се каже истината за Планът Ран-Ът и хората дето го изпълняват безропотно 20 години.Да сте чули нещо по въпроса-не,поради това е безсмислено да се дърляте без да се премахне основата за погромът над българската държавност и провежданият геноцид върху нацията!Питайте Гоце ама няма да орговори,за това търсете ве1чниъе български интереси а не се хващаъте на поредното мероприятие във водената срещу народа информационно-психологическа война!

175

Анонимен

преди 13 години

Офф,Тия не разпраха ли че със стари ку*ви нов публичен дом не става?Каква нова алтернатива какви 5 лева? Та вие всичките сте от години във власта - каквото сте могли сте го направили как ще си надскочите потенциала?Преди симпатизирах на президента. Последните месеци обаче много ми падна в очите - вместо да се оттегли и да запази достоинството което му е останало тои се е вкопчил във власта със зъби, нокти и напразни надежди.Вече имаха шанс - не показаха нищо защо се излагат още Жалка работа

174

Българин

преди 13 години

Драги приятелю,Не искам да ти доказвам колко повече от теб съм българин.Това личи само от отношението ти към институциите на Р. България.Ти това не го разбираш ,защото много малко си ходил на училище ,а когатто си бил там си "зяпал"през прозореца.Не съм и не съм бил партиец .Не съм ходил и няма да ходя на конгреси.Пенсионер съм ,но се включих в дискусията ,защото ми е болно за България ,която такива като теб "патриоти"погубват.

173

Fake Identity

преди 13 години

Качество?

172

saphora

преди 13 години

Purvanovoto moto - Bulgaria - na KUKOV den - kakva parodia!!!!