775

Спрете да

преди 13 години

пишете непроверени неща. За да станеш майка и да изживееш една нормална бременост само на бялата мафия плащаш мин. 1000лв. за да бъде следена бремеността, 1000 - раждане за да си купиш внимание за да не те зарежат като куче в най-неподходящия момент и поне 2000лв за да подготвиш всичко за детето. Колко от вас могат да изкарат тези пари накуп същевременно покривайки всички месечни разходи. Една майка чакща детето си всеки момент!

774

Harbinger

преди 13 години

Българката не иска да се шиба, българина не иска да завъжда дом, българите не искат да правят семейства. Резултата е такъв от 45 години комунизъм и още 20 след това ***. Кво па ги пазаят тия шундри като че ще си ги носят в задргобния живот.

773

Природозащитник

преди 13 години

Добре, че много семейста предпочитат по 1 дете, а и има хора, които въобще не се възпроизвеждат, щото досега щяхме да сме не 6.5 млрд, а 60 млрд. И стига сте говороли за 4-5 деца. Възпроизводството също е отговорност. Понеже разни индийци, бангладешци, мексиканци и др. подобни *** си се възпроизвеждат на воля, вижте докъде сме я докарали. добре, че повечето бели хора са по-разумни.

772

marchelo

преди 13 години

Българинът все пак е отговорен.Не ражда деца само за да не е празен пакьо(пътя).Само раждането и обзавеждането на детската стая струва немалко.Ами отглеждането?Заради това много хора напуснаха България.Бащи,които пращат пари от чужбина за да отглеждат децата си.Помислете.

771

Статистик

преди 13 години

Престанете да пишете стаии с *** и непроверени данни. Нека всички, които са прочели тази статия, си помислят колко жени без деца под 45 год. познават. Най-вероято не повече от 5-6%. 2-3% са тези, които никога не са се омъжвали поради една или друга причина, например любовно разочарование в младостта, неприятна случка в миналото или нещо друго. Останали 2-3% са жени, които отчаяно искат да имат деца, правят си ин витро, но имат проблеми /те или съпрузите им/ с детеродните органи.

770

викон

преди 13 години

Ха-ха контрацепция,еманципация,постиндустриален период на майка и п--ката на тази овца. Хората са бедни ,обезверени без желание за абсолютно нищо от хубавият живот в България.Темата си е доста сериозна,а виждам доста *** коментари на *** и ограничени ***!

769

Анонимен

преди 13 години

Да, ама намалят уберменшите, за сметка на ундерменшите. Колко научни открития са дошли от Бангладеш?? Все едно да те питам колко физици е родило Столипиново. А за привържениците на осиновяването - ами не, не смятам, че генетиката няма значение. При липсата на всякаква надежда за пенсионната ни система (за сведение вижте демографията ни) от един чист егоизъм трябва да създадете деца.

768

жоро

преди 13 години

какво се оказа-искам дете а щом някой се реши да направи всички се покриха.....

767

Анонимен

преди 13 години

а какво се случва, когато част от кандидат НЕ-майките станат на 45 и сетят, че искат деца? кой ще плаща тогава?

766

anonimna

преди 13 години

ne mislya 4e tova moje da bade problem.i bez tova modata e na homo-dvoyki.osven tova naselenieto na zemyata tryabva da bade namaleno.

765

жоро

преди 13 години

коя е мераклийка да и направя дете

764

Ани

преди 13 години

Американците имат поне по 3 деца ! Да не говорим за семейства с 5-6 - счита се за съвсем нормално ! Въпреки,че държавата не стимулира особено многодеството - с изключение на еднократни помощи веднъж в годината и с известно облекчение на данъците,много семейства могат да си позволят да гледат 2-3 деца.Поне до сега така беше,ще видим какво ще стане с тази криза.

763

Кирил Софийски

преди 13 години

Така казват, защото им е неудобно да си призваят ,че са повредени и не могад вече да са майки! Справка- кандидатките за инвитро ! Съвпада учуднащо с процента на заявилите , че не желаятда са майки!Ама иначе искат да намерят баламурняк за когото да се омъжат.

762

dancho82

преди 13 години

kakvi karieri,kakvi partnyori?!Hodi im se po majko kato za svetovno,a i cicite i van6niq vid sa na parvo mqsto!!A i me4tanata viziq na 4alga zvezda ne se pripokriva s tazi na bremenna jena!!

761

жоро

преди 13 години

ХАХАХА :)

760

Адам

преди 13 години

Айде,разменете си скайп-адресите и да е....по-живо и по-кораво!VVV.

759

?????

преди 13 години

Айде,бе?Сакън майтап???Тато,тато....много неща си пропуснал,там отдолу!!!!

758

жоро

преди 13 години

може и да не е-зависи

757

xax

преди 13 години

Ако още не знаете дори в САЩ е лукс да имаш...деца------------------------------------Ахааааа .... ето защо американците имат по ПОНЕ 2 деца и са единствената утвърдена демокрация със сериозен прираст (без Франция г/д).

756

от Ева до Жоро

преди 13 години

отценям чувството ви за хумор........