141

Анонимен

преди 13 години

Не намесвай тук децата.Жената създава, а мъжете разрушават-войните са тяхно дело.

140

Анонимен

преди 13 години

Май на теб не са ти ясни нещата! Разбира се, че всичко е заради петрола на Иран. На кой му пука за някаква си изневяра! Скорао ако почнем да изсипваме бомбички над Техеран, и като почнат да се плискат детски мозъчета по асфалта и разкъсани детски тела да търкалят по улиците да си кажем - е да, така им се пада - те размазват черепите на жените които обичат с камъни, те са ***, не са хора затова още бомби докато стане както в Ирак и гепим петрола.

139

славянка

преди 13 години

Мъжете не са ***, само някои са неориентирани, дълготрайно мразещи красивите жени.

138

samodiva

преди 13 години

neveroqtni ste ! kak samo ot edna obiknovena iznewqra stignahte do petrola :) Polotikata nqma nishto obshto, tova sa nravite i obicaite v tazi strana i tazi gena e znaela mnogo dobre ce si igrae s ogunq ili ne ???

137

Анонимен

преди 13 години

Истинските мъже са търпеливи, разумни, умерени.Всяка жена би ги предпочела за дълготраен партньор.

136

Анонимен

преди 13 години

А ти свеждаш обич до това да си намериш любовник(тъпкач) и да убиете с него твоя съпруг! Дано да не успееш да излъжеш някое нещастно момче да се ожени за теб - но вероятността е малка, мъжете са *** и няма да ти липсват кандидати!

135

славянка

преди 13 години

до 136Считам, разговорите си с теб, за приключени, тъй като ти свеждаш обич до "****ач". Мисля, че никое момиче няма да може, да те изтърпи за повече от един час.

134

Анонимен

преди 13 години

Дали е правилно да се дава на народа да раздава правосъдие с камъни е друга тема. Но такива са законите там и те са въведени с помоща на запада, преди не е било така в Иран. Въпроса е замеряне с камъни не значи автоматично осъдена на смърт - колко от тия замеряния са завършвали със смърт в Иран? В саудитска арабия го правят и убиват жените, защото там са фанатици, но те са ни приятели и затова си мълчим. В Иран хората не са фанатици, но не си дават петрола - затова е целия шум.

133

Таня

преди 13 години

Не мога да жаля убиец. За това оправдание няма. Няма нито една причина да посегнеш на живот. Неговата присъда също не ми е понятна. до живот в затвор ми се струва нормално. Но явно ти оправдаваш тези неща.Колкото до замерянето с камъни...Ти наред ли си? Народа можел да реши...Можеш ли да застанеш пред човек и да хвърлиш паве по него, защото е изневерил??? Можеш ли? Никой закон не може да стой над човешкият живот. те са създадени за да служат на него. това за мен е краен фанатизъм.

132

Анонимен

преди 13 години

А значи ти като обичаш, тоест си намериш тъпкач, и заедно с него очистите твоя съпруг - всички трябва да ти ръкопляскат. Я го направи това в Америка - да видиш как ще те изпържат веднага на електрическия стол и никви правозащитни организации няма да те спасят щото си обичала!

131

Анонимен

преди 13 години

Такива са ислямските закони - за прелюбодейство - замеряне с камъни ( което не значи убиване, не е задулжително народа да я убие) за жените, и смърт за мъжете. За убийство наказанието е смърт смърт независимо от пола. Мъжа който и е бил съучатник е осъден на смърт - защо него никой не го жали? Те и двамата много добре са знаели какви са законите. Ако не са били убили съпруга и може би изобщо нищо е нямало да се случи, голямата работа изневярата, дори и в Иран.

130

славянка

преди 13 години

Да се налага екзекуция, на жена, която си е позволила, да обича, е недопустимо посегателство над най съкровените чувства.Изборът на съпруг, за жените е дълготраен процес.

129

Таня

преди 13 години

Ако си забелязал умишлено използвам "на места в света". Смятам, че си на ясно, че това се случва. Не фокусирам върху държавата, а върху зверството - Да убиеш с камъни. Защо трябва да се случва? Това за мен е непонятно. Извършителя на убийството не е жената. Дори и тя да е замесена си има затвори. Какво значи да убиеш с канъмни? Това не е нормално.

128

Българин

преди 13 години

Не знам как е в Иран, не съм ходил там, и нямам желание да стъпя там, но света ще е много по-добро място без религии, като исляма... А, тоя Шериат си е средновекона простотия и винаги е бил... Исляма трябва да се заличи от лицето на земята, не насилствено естествено... Тези, които са го приели трябва сами да го отхвърлят, или ако не щат да си търпят последствията от него. Не може да има нито закони на земята, нито религии, поощтряващи зверски екзекуции и т.н.

127

Анонимен

преди 13 години

анонимен 129измисли си няккаъв ник, за да възприемем думите ти по сериозно!Действията на мъжете в тези страни показват културата.Всички видяхме как се отнасят мъжете с жените в тези страни.

126

Анонимен

преди 13 години

Това е друг Анонимен не съм аз Но мисля че това което казва за Иран ...има истина

125

Анонимен

преди 13 години

Явно си много неграмотна щом смяташ, че жените в Иран нямат право да изберат съпруг, нямат детство, нямат право да изкажат мнение. Иран беше светска държава и отскоро е въведен ислямския закон не без помоща на запада, най-вече на отворената Франция която даде убежище на аятолах Хомейни преди той да се завърне и въведе шариата в Иран. И в Иран хората страдат от ислямския режим, но поне цял свят ги видя как протестират, за разлика от булгристанците които хранеха свинете с противниците на режима.

124

Ахмед

преди 13 години

до анонимният от 123 Хей ненормалник ЧУКАТЕ си ДЕЦАТА вече има осъден не се правете на велики

123

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

ТАЗИ жена е замислила и организирала убийство, като не го е извършила лично, а е мотивирала друг човек - любовника си - да го реализира. Мотивите й са; реализиране на любовна връзка, за която убитият - който й е съпруг - е бил препядствие. Такова престъпление от най-стари времена и до ден днешен се наказва с най-тежкото наказание - смърт - а там където няма смъртна присъда - с доживотен затвор. И то независимо от религията в страната, къкето е извършено престъплението.

122

славянка

преди 13 години

Аз съм за неразрушимата брачна връзка, за помощта и нормалните взаимоотношения м/у партньорите, дори когато любовта си отиде, но не разбирам, как е възможно, да се наказва ИЗНЕВЯРА със СМЪРТ.Това са две несравними форми, величини.