42

Распутин

преди 13 години

А близки срещи от трети вид кога планират "учените" от бан?

41

емигрирал доктор

преди 13 години

В БАН и без това не се върши работа, който го мързи да работи, се натиска в БАН, за да ходи по 1 път седмично на работа, а през останалото време да си стои вкъщи на уютно и да взема заплата. Еми за толкова работа, толкова заплата! Що феодалните старчета не напускат? В пенсионна възраст, но стоят...Няма да кого да се сърдите, свърши се сладкият живот, сори...В чужбина научните институти са в университетите, там едновременно се преподава и се правят изследвания, и се работи всеки ден!

40

Анонимен

преди 13 години

това мръсно келеменце Дянков приложи същата стратегия в Грузия,закри техния БАН,накрая закри и държаватасъщата политика се опитват и тука да я правят,ама няма да станеОСТАВКА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО!

39

Анонимен

преди 13 години

на ченгетата буджета им е 1 милиардда вземат 100 милиона от там,и без това куките няма да ги усетят,те работят заради рушветите,а не за заплата

38

Бан-аджийка

преди 13 години

В БАН, господа, няма мързеливци - иска ви се да е така, но не е. Кой ще стои там за мизерните заплати? Само онези, които са изкушени нещо да правят за науката. Може много да ви е тъжно, но нашата работа е любимото ни хоби и ще си стоим там докрай. Освен това, искам да кажа на м-р Игнатов, че най-кадърните докторанти идват именно при нас да се доучват след НБУ и пр. И не е редно моята докторантка да получава по-голяма стипендия от моята заплата-звучи неморално...а и на нея й е неудобно.

37

Анонимен

преди 13 години

Да иде Цветан Цветанов в БАН да им зинесе лекция по спестовност,и как даа живеят,работят и намират научни открития,и в същото време парите които вземат да отиват на влог и да се умножават.

36

Анонимен

преди 13 години

Нямало пари...еми, няма вече млади банаджийки да разказват в медиите, как са посетили международен симпозиум за дискриминацията на жените в науката...

35

Анонимен

преди 13 години

плюете го Бойо като всички от БСП и ДПС.Щом тези разбойници от Бай Тошово време реват против Дянков, значи правилно постъва човека.Какво да даде в болниците ,които работят за частните интереси на лекуващите лекари////.Поне сега се сблъсквам с това и виждам как парите /без данъци/ в лекарските джобове,а болниците Дянков да налива ,да служат като борса за клиенти.....щом всички разбойници на прехода ревнаха против тези,значи са добри............честните като Гоце, Стъкмишев , Доган,Костов и т.н.

34

гласове.....

преди 13 години

до БАН Знам бе колега нали затова така шептя....

33

kk

преди 13 години

Игнатов,виж програмата на учениците и учебниците!Направихте децата ни от най-умни ,най-*** в света!А за пари знаем,че за ПРОСВЕТА няма да намерите!Превръщате децата ни в зомбирани *** като американчетата!Трябва ви *** народ,за да го изцеждате!Само,че този "*** ,лош,*** мат,риял" като се изнесе и ви остави само пенсионерите, и ВАС ,и БАНКИТЕ ВИ ,и ОЛИГАРСИТЕ няма да ви има!!!Виж си нивото на образование на учители и Инспекторат!Само в УНСС удържат фронта още!!!

32

гласове.....

преди 13 години

Не искам да съм на негово място като падне от власт. Няма го вече Фол да го гушка под крилце. Банаджиите жив ще го заровят при скарабеите.

31

буги-буги

преди 13 години

Паре има-спрете с екскурзийте по света на управляващите и администрацията от министерствата и ето-100 милиона -стига лъжи и далавели герберски

30

brao BANe

преди 13 години

Инатoв е финасoвата метреса на кoпелдакът Дянкoф!Това изре4ение написано от некойси изобщо не казва каква то4но метреса е Инатов (Игнатов) на нашият финансов министър.както е известно Дянков е порядъчен човек, сериозен и красив, според Бойко и Анна-Марийка Борисова. За Инатов не е известно някой да го е обвинил че е умен ама от терца надолу, така че Уотсън, Инатов е хомусексуланата метреса на Дянков койте е зарибен в телните си отвори с пойарникараски маркучета от трети клас и осмо отделение.*** немоеме да ги псуваме на женско, като мамка ти, абе тв леля, или да го набутам на сестра ти. Те са специялен род същества и най-ги боли ако им се каже да го на бутам на брат ти. тогава педерасо скача и почва да плаче и да се моли наместо брат му него да го лашнат на една андалска прашка.гнусни *** са тиа двамата, смърдят на пари от най долен коефициент.

29

Анонимен

преди 13 години

Ако няма пари за нови апартаменти на Цветанов, правителството да си подава веднага оставката !

28

Шамад

преди 13 години

*** се мумифицирай заедно с цялото правителство и правете компания на мумиите.

27

аз-до 36

преди 13 години

Прав си за това, че има необходимост от БАН, но не в този си вид! Съботинов трябва да напусне, а с него и доста други! Трябва да се отворят вратите за нови, млади, учени хора и най-добре да са завършили на запад! Да се разчистят авгиевите обори там, защото - прочети коментара на "данъчен" - това е истината - има много пари, но са само за "някои" Хората в БАН не знаят истината!

26

до аз до 21 и 28

преди 13 години

Речникът е издание на Института по български език при БАН от 2002 год., като това е най-новият правописен речник, аргументиращ правописа на книжовния ни език. В никакъв случай не се заяждам, просто исках да кажа на 18-ти, че има нужда от БАН

25

Червената помия

преди 13 години

Според управляващите-Бан само *** пари, може и без нея-да се закрие!Училищата-само разходи-да се закрият!Армия-*** пари, -да се закрие!(Полицията-не , тя ни пази от избирателите-ще и дадем допълнително.Все пак, трябва на спокойствие да си изкараме мандата!А какво е това сега-всеки само стачки и искания за пари..

24

до 30

преди 13 години

Бойко не е ***, тъпия си ти! Бойко просто се изразява по-достъпно за хората! Какво като Гоце говори книжно, сухо и отвлечено?Само ни показва колко ние сме *** да търпим това, че ни посрами пред света! Агент на ДС-президент-срам за нас....

23

anonimen

преди 13 години

Само да ни кажатамериканците и сме закрили и държавата. Срамmai e prav tozi chitatel a za drugite pisania noents