35

Анонимен

преди 13 години

Милиционерите с НОВ МОРАЛ - ще умра от смях. Също като морала на ЮПИ-тата на Царя. Нито Цветанов, нито тоя тутманик могат да докажат откъде са доходите за имотите им. Алчни твари, лапат ли лапат, докато хората нямат какво да ядат, чудят се как да си платят сметките и да дадат някакви пари на децата си за училище.

34

Бай Уй

преди 13 години

Баща му сигурно е бил ковчежника на т.ж, че успял такива милиони да натрупа милия.

33

Анонимен

преди 13 години

Много ясно че нищо няма да последва, тъй като е човек на властта.

32

ilko

преди 13 години

hva6tam se na bas 4e toya nyakade e bil konsultant.

31

анонимен

преди 13 години

НАП на Ц.Ц моментална проверка направиха - всичко му е наред докладваха!; а стандартната процедура? изследване на всеки доход, получен в последните 5 години; детайлна оценка на стойността на недвижимото и движимото имущество, включително всички разходи на домакинството, пътувания в страната и чужбина.

30

---

преди 13 години

А не мен пък ми казаха, че бил като ветропоказател, със силните на деня, има общо и с Царя и с БСП и БКП. Въобще този май е СИМВОЛ НА ПРЕХОДА в България.

29

777

преди 13 години

Моя позната, която работи в община Сердика ми разказва доста "интересни" работи за кмета. Бивш генерал, разбира се от ГЕРБ.

28

до 20

преди 13 години

Председател на Столичен общински съвет и общински съветник разбира се от квотата на ГЕРБ , анадън му

27

браво

преди 13 години

тоя е тарикат за 3 месеца ще успее да понагласи нещата. Мълчи си не прави много изявления да се оправдава и си чака проверката, а Цецо ръгнал из парламента с папките да се оправдава че да не направят утре парламентарна комисия за имотите му. Ми да направят иначе всичко е измама

26

мда

преди 13 години

Аааа тоз вече е изгорел.Някой требе да обере пешкира и зарад Цецовите мизерии.Тва е тоя ***.Пътник е бъдете убедени.И после в ГЕРБ ни лук яли ни лук мирисали,а Цецо си е вице.

25

Владко

преди 13 години

Този е много опасен и корумпиран. Да разследват и движимото му имущество, сигурно има 20 коли. Ако го осъдят и ако разкарат незаконните постройки по язовирите ще гласувам за ГЕРБ.

24

Андрей Иванов

преди 13 години

Стига сте ме плюли! Добре ,че не казах ,че всъщност имам 320 години трудов стаж.Баба,дядо,леля, чичо,брадчедите ми ..всички те ми купиха имотите.Какво сте недоволни?

23

ор

преди 13 години

Като чух, от телевизора, че този е бил Шеф на 9-то РПУ София, се сетих колко бяха "активни" подчинените му в Люлин и Обеля. За толкова имоти е помогнал и техният трудов стаж, може би. Яко събиране е имало! А за длъжностите, които е заемал, колко е платил и откъде са парите, защото безплатен обяд няма!

22

Лява ръка десен джоб

преди 13 години

Трудно е да водиш честна политика а да имаш не чисто минало. Затова предните им беше лесно повсеместна корупция в огромни размери и никой копче не може да ти каже. Справка: хонорара на А Доган за Ц Камък е в стотици пъти по голям от имотите на Ц Цветанов но няма хък мък....

21

Анонимен

преди 13 години

Ха познай от коя партия е този ..... гражданин :)

20

любопитен

преди 13 години

от коя партия е този?

19

НАП

преди 13 години

Проверката приключи. Няма нарушения, всичко му е наред.

18

Анонимен

преди 13 години

Пък на мене дядо ми,баба ми,майка ми и баща ми имат 400 г. трудов стаж.И много ниви,които уж реституираха,ама нали не сме техни хора,дадоха ни по някоя друга.Къртовски труд са положили,горките,та накрая взеха че умряха,ама нищо не остана за завещаване.Защото дядо казваше:От труд не се става богат,а гърбат Прав е бил. А тоя на снимката как се е уредииил,има за 10 поколения напред да лапат отрочетата.Ама все ще се пръкне някое,дето за 2 часа ще ги намести-я хероин,я хазарт,я.....Не,мерси.

17

Анонимен

преди 13 години

Голямо ровене ще падне,стой,та гледай:) Те се нароили,ама досега никой не се сетил да надникне нито през портите им,нито през заведенията им:) Достатъчно ми е да видя носа на този,за да кажа веднага,че явно и с носа си е крал,само че никой няма да му го изкара през носа.Защото сме ГЕРБЕР-и! Това звучи гордо:)

16

777

преди 13 години

Когато Б.Б. стана кмет на София след "честния" Софиянски, защо не разрови и не уволни корумпираните общински служители ?! Всичките до един най-малко по един път са престъпили закона. А там има хора, които работят по 15 години и повече. Апартаментите за социално слабите ги няма. "Купени" са за без пари от тези служители. Как искате да е наред в общините, като всички са изпечени мошеници ?! Изобщо в общините са най-корумпираните , наравно с министерствата. Другите са дребните риби.