71

ям корени

преди 13 години

добре, харесвате месо- ядете ***, защото нямало месо в Бг.Как да няма, има! Кучета, котки с лопата да ринеш!Гаранция съм че сте яли от тях, но незнаете!Просто слизате пред блока, хващате някой пес, отивате в мазето и поле процедурата е в тигана!Да ви е сладко, а и съм сигурен че ще ви е по-вкусно от кремвирша!!

70

Не яжте боклуци

преди 13 години

Въобще не яжте колбаси, наденици, кренвирши.Купувайте си месо.Не си купувайте и готова кайма.В магазините мелят месо.Купете си месо и го смелете в магазина.

69

Мина

преди 13 години

На това салам ли го наричат,та то си е чист ***.Кой то е ял от Българския салам но преди 20год.той може да прецени що за колбаси правят днес.В миналото дори варената и македонската наденичка която беше ефтина бяха хубави ,а сега са с отвратителен вкус.Що за добавка е това соята слагат я затова защото набъбва и се получава по-голямо количество,а месото което слагат е само карантии които предават лоша миризма,а да не говорим за кремвишите особенно пилишките.

68

Анонимен

преди 13 години

Аз лично от както излезе стандарта "Стара Планина" си купувам само от него.Така че инициативата е много добра. Соевите *** няма да ги ям.

67

az

преди 13 години

Провинциалисти...

66

Анонимен

преди 13 години

Това ми мирише на опит за промяна на стандарта - към старият, но с новите цени. Да ги спират от производство тези "салами". Аз пък тогава ще купувам вносни саламами. Чоризо, Кулар и т.н. И без това цените им са като на "Стара Планина".

65

Вътева

преди 13 години

Вътев, трудно ли ти е сега, тц тц тц голяма мъка нали. Ехххх лесно беше преди слагаш в казана соя, малко оцветители и растителни мазнотийки, оставяш да престои една нощ и на сутринта има салам за половин България. Мъка колко мъка има по месокомбинатите - налага им се и месо да купуват и да слагат в салама!

64

мама

преди 13 години

Не купувайте колбаси!Много са вредни,печете си чисто месенце,режете си го на филийки и да ви е вкусно!

63

Анонимен

преди 13 години

63-ти, като не му се занимава на този ***, със сигурност ще се намерят по умни и такива с по-голямо желание за работа, които ще започнат този бизнес. Конкуренцията е напредък, така аматьорите ще отпаднат от играта. И се чудя на тези които са поставили минуси на поста ти, що за *** са. Сигурно се мислят за големи тарикати, и идолите са им такива "бизнесмени" ***.

62

колежка

преди 13 години

Щом в чужбина лабораториите казват - има соя, ама е в нормите ;) мога да си представя какви л... ядат и там. Кво означава в нормите - или има или няма!

61

Наблюдател

преди 13 години

на снимката сигурно виждаме салам стара планина.

60

Анонимен

преди 13 години

"..Производителите се отказват от Стара планина?............Вече ми се повръща от тази Стара планина, фирмите отказват да го правят можете да го напишете това, не ми пука вече от никого, дотегна ми да се занимаваме с молекули и с наночастици, обясни още Вътев, цитиран от "Фокус". ..."Този е един от хванатите "бизнесмени" Ебаааааси наглоста. Ми като не ти се занимава с лаборатори ходи копай в къра бе *** мошеническа '***..

59

до 54

преди 13 години

Аз писах, че меля месото. Не, не ям колбаси в никакъв вид, ям домашен бабек, наденица и пастърма. Сушени на терасата. И да ти е смешно, на мен ми е вкусно и здравословно. И готвя вкъщи, и сирене ям домашно, нищо, че купеното ми е по-вкусно, и с млякото и яйцата така. Само месо купувам в чист вид - немелено и го меля в магазина + риба. И детето ми яде нормална храна, а ти яж копита.

58

Анонимен

преди 13 години

Има един мек салам на "БОНИ" с логото на "Стара планина". Жесток е. Аз по-вкусен мек салам и по Живково не съм ял. Трепач е и веднага се усеща че е 100% месо. Опитайте го, няма да съжалявате. Има го в БИЛА.

57

Mozaka

преди 13 години

До 41"Хубаво си мислиш, че взимаш чисто месо.... незнаеш ли че и то се шприцова с вода??"Баси, аз се чудих, защо като сложа месото в тигана то се сварява, а не се пържи, а то си имало трик! Мамицата им ***!

56

V

преди 13 години

52: "*** е, че тия слагат нокти, кости, копита и какво ли още не."Накратко колаген. Някои фирми поне си го отбелязват на етикетите. Колагенът основно е в състава на малотрайните колбаси - кренвирши, наденици, камчия, мортадела и в някои трайни колбаси /по-евтините/.

55

Анонимен

преди 13 години

Аз засега си купувам. Винаги съм казвал, че проблемет много голям. В България вече няма животновъдство, и намирането на истинско месо в такива количества засега е почти невъзможно. За да се произведе по подобна технология, трябва да има и месо, а такова няма от години. Не само че няма, а няма и да има скоро, а това което го има просто е недостатъчно за производството и задоволяване на пазара. Тези които първи се усетят, тези които имат и се занимават с животновъдство, ще спечелят.

54

селянин

преди 13 години

В България няма растеновъдство,няма и животновъдство-месото се внася от Зап.Европа-бракуван ***,химически обработено и от незнайни страни от някьде си-ядем гнило и заразено месо,пълним гушите на честните бизнесмени-мафиоти-да ни е сладко!!!

53

Азъ

преди 13 години

до 52Честно -не ми дреме дали има соя.Обаче за пръв път ми се случва да има костици в каймата и то по големи от ориз.МАМАИЦАТА ИМ!

52

do 41

преди 13 години

Дедо ти Гуди никъде не ти казва,че си купува месцето от магазин...Така че сигурно е чисто.