29

ro

преди 13 години

Ех тия комита! Без кръв няма да пуснат кокала...Пък после пак ще взривяват църкви!!!

28

Анонимен

преди 13 години

Джокер медия и Руското посолство имат удоволствието да ви представят за ПОРЕДЕН път на Българска Колониална сцена новата ПЕДОФИЛСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА Баш Педофила и Агент на ДС Гоце Триперо Ага.Медийни партньори на събитието ще бъдатПлевенската Аграрно Славянска телевизия Би-Ти-Ви собственосто на Ченгето от УБО Красимир ГерговРуското комувнистическа Дарик радио собственост на Агента от ДС Радосвет РадевНо вниманието на ГДБОП: Събитието е под охраната на Червената Армия

27

az

преди 13 години

и в качесвото на какъв се изказвате от името на народа, извинете?всеки човек има право на мнение, без да го натяква на останалите, но и те да не му натякват тяхното..

26

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

С ТАКОВА управление на ГЕРБ политическият проект на Г. Първанов е обречен на УСПЕХ.

25

1234

преди 13 години

Не подценявайте Първанов ! Провала на СДС трябваше да подскаже на сегашните - ГЕРБ , че да нямаш подготвени кадри , дипломати , т.е. екип , но който да разчиташ , това е равносилно на провал . А такива кадри Първанов явно има и може да разчита на тяхната лоялност - затова нека не го подценяваме.

24

Nosferatu

преди 13 години

Ех Гоце, за нищо не ставаш Гоце!

23

ШИШАРКА

преди 13 години

БРАВО НА ЖУЛНАИСТА,ПЪРВАНОН Е С ПРОЕКТ,ТОВА НАЙ ТЪПИЯ ГО ЧУ,ВИЖДА И СЪЖДЕНИЯ СИ НАПРАВИ-ГЛАВА НА НАРОДА И ГРОБОКОПАЧ НА НАРОДА!

22

Анонимен

преди 13 години

Новия хит на Светльо and The Legends "Боли ме ***"(ремикс)...Боли ме ***,повече няма да гласувам,боли ме г*заСъбудих се аз отворих очи,нищо не помня за 20 год.,обаче боли ме гъ*заповече няма да гласувам на избори,боли ме г*заАз помня обещания много,за хубав живот от всички страниВсички ми беха другари,когато имаше избори,обещания разни...обаче после боли ме г*за...Не вярвам на вас,не вярваш и ти,келепирче да има 20 год...но стига,боли ме г*за

21

Анонимен

преди 13 години

Boje pazi Bylgaria ot ruski agenti , ot drugite sami shte se pazim !!!

20

aaa

преди 13 години

Той кога ли е излизал от БКП (бсп), че да се завръща?????

19

Анонимен

преди 13 години

Не вярвам Първанов да се върне в БСП. По скоро ще събере избягалите гласове от БСП с проекта си и + твърдия електорат на БСП и ще направят мнозинство. А дали той ще е министър председател е отделен въпрос.

18

Mnogo pravilno...

преди 13 години

''.......... народа никога не би си помислил да гласува за Първанов! ....''

17

AZ

преди 13 години

PARVANOV E POKANIL I SASHKA VASEVA ZA EVENTUALEN KULTUREN MINISTAR V BUDESHTOTO UPRAVLENIE NA GOCE...

16

Анонимен

преди 13 години

Трябва да го кръсти АБВГ - АБВ на Гоце. ...............

15

Тенев

преди 13 години

Новият политически проект на Първанов и доцент Алексей Петров са реалната алтернатива на мутренското и неграмотно правителство на ГЕРБ

14

тясна социалистка

преди 13 години

Действащ московски агент, доносник на ДС, провалил се политик, бракониер...АБВ :)))

13

Пръдляров

преди 13 години

Нивото на... което... се води... този диалог... е показателно...Относно мен... на първо... место за мен е... Партията... и чак след това... всичко друго.

12

Гошо

преди 13 години

Пешо, чакай бе. Къде тръгна ? И без това не знаеш къде отиваш.

11

аватар

преди 13 години

Първанов е вече персона нонграта в политическият живот на България,не може да има бивши представители на ДС в бъдещата политика,а и нали е мафиот 1 просто не е вече политически фактор.

10

Анонимен

преди 13 години

След такова блестящо и успешно управление на Борисов и Костов (прочистване на корупцията, вдигнат жизнен стандарт, цъвтяща икономика, намалена престъпност, намерени откраднатите 340кг злато, Доган е в затвора), народа никога не би си помислил да гласува за Първанов!