231

Анонимен

преди 13 години

Цецко хептен изтрещя и си изтърва нервичките.Кофти е да ти проверяват имотното сътояние и да не можеш да докажеш откъде са ти парите Цецко.*** го ГЕРБо Цецоооо

230

хгфхгф

преди 13 години

Колегии колеги на нас все някой ни е виновен за некадърността я президента я някой друг а чисто и просто едни некадърници управляват други.ако управляващите вземат да си гледат работата и спрът да се занимават с глупости ще е най добре, то болниците ни ли са като хората, пътищата ли, полицията ли или държавата,но докато ни управляват некадърници така ще е.Но нека да видим светата троица утре как ще се събудят и каква нова простотия ще измислят ,че може и още

229

123

преди 13 години

Цецо се оака и сега плюе и храчи де що му падне.Долна отврат!

228

До 223

преди 13 години

Червената компромат-система да се *** не може да уязви г-н Цветанов.Цецо си остава един *** шофьор и обикновен деловодител, само че със шест апартамента и една вила. Това е положението. За сега.

227

Василев

преди 13 години

Всички въпроси да започнат се един: - КОЛКО СА МИЛИОНЕРИТЕ В ГЕРБ И КАК СА ГИ НАТРУПАЛИ

226

Анонимен

преди 13 години

ПРЕЗИДЕНТА ДА Е СВЪРЗАН С МАФИЯТА----- ТОВА ГО НЯМА ДОРИ И ЛАТИНСКА АМЕРИКА...ЗАТВОР ЗА ГОЦЕ--*** ПРЕЗИДЕНТ..ПРОЕКТА МУ ЗАВЪРШИИИИИИИИ

225

pich

преди 13 години

ima veche nov ministar, shte bade naznachen sled 3 meseca, tai kato sega se obuchava v shkolata v pazardjik

224

Келешчо

преди 13 години

Чудна държава сме- министърът на вътрешните работи обвинява президента, че е шеф на мафията, а хората се чудят дали не е истина.

223

но комент

преди 13 години

българия не била за ЕС, президента на българия бил от организираната престъпност-все думи на Цветанов, които очернят България!какви инвестиции чакаме и какво уважение?тиквата и Цецко направиха българия на нищо!Не престанаха да плюят и храчат, а баламите българи отгоре им се радват!

222

IND

преди 13 години

Напоследък всички говорят начело със Цветанов.. А снимки и доказателства има само за имотите на Цветанов ????

221

1

преди 13 години

do222 Ne e li vyarno,da po ceren ot dyavola e,a kolkoto do dogan i al.petrov ,konsultanta nyama dokazatelstva,to ne byaha naglite ,kilirite ,a nyama edin osiden.

220

но комент

преди 13 години

Ако сме нормална държава Цецко трабва да лежи в затвора за приказките си, че президента на българия е част от организираната престъпност.Тоя е ненормален, и не знае какво поразии прави на България.

219

Анонимен

преди 13 години

ГОЦЕ МАФИОТА И БРАКОНИЕРА ---ПРИ СУМИСТА В АРЕСТА...НАРОДА ДА ИЗЛЕЗЕ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ДА НАВРЕ *** ПРЕЗИДЕНТ В ЗАТВОРА

218

мелодия

преди 13 години

Стрелбата с компромати в някои случаи може да рикошира / справка-президентски избори Стоянов-Първанов/ ----А иначе се забавлявам с коментарите на Кремена - радва ме нейната компетентност по много въпроси /без ирония/ ,но сигурно за стотен път бих я помолиа да пише на кирилица - Приятен ден

217

Анонимен

преди 13 години

100 квадратовата къща може ли да се сравни с милиона на Доган? На тоя принцип айде на всички да се проверят имотите , а? Или Гоце и Станишев нямат нищичко? Баси червената компромат система. *** манипулативен народ.

216

Анонимен

преди 13 години

Напоследък цялата червена компромат система е насочена към едно лице - Цветанов. Изкараха го по-черен от дявола на практика без нищо да е доказано и без да е направил нищо. В същото време съдът оправдава Доган, съдът пуска Алексей Петров, който на практика финансира Яне Янев, агент Гоце покровителства убийци за посланици и т.н.Явно няма оправия.

215

Анонимен

преди 13 години

видехте ли уж 100 квадратната къщичка на цуцко-лажеца в шума?glasove article-10459.phpзяпайте и после му вярвайте на тоя патологичен лъжец

214

леле мале

преди 13 години

ЦЦ явно е изперкал та говори неща, които никой друг вътрешен министър в която и да е страна не би си позволил. Сигурно са го настъпили яко по мазола, като му искат обяснения как се става милионер за нула време.

213

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Като си помисля само, че онова глухонямото момченце можеше да остане в историята...

212

Анонимен

преди 13 години

А БЕ ТЕ ГОЦЕВАТА БАНДА МНООООГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ЧЕ ПРИ ЕДНИ ИЗБОРИ НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС И СЕГА СА ИЗПАДНАЛИ В ИСТЕРИЧНА ПАНИКА И СТРАХ.ВИЯТ И РЕВАТ НА УМРЯЛО КОЙТО РЕВ Е КАТО МУЗИКА ЗА УШИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА.