72

Анонимен

преди 13 години

Знаеш ли такива като теб преди по-малко от 100 години са ги бесели по стълбовете! А мен ми се ще поне да можех да ти отвъртя един шамар.

71

Пеев

преди 13 години

Така че да добавя тез с униформите 95% нестават за ..й,а останалите 5% ги мачкат така ч е ,ако зависеше от мен не да им увелича заплатата,а ще им я направя като на всеки средностатистически гражданин 400-лв да ги осигуряват на тях!!!И на следващия протест във Варна ще отида с табела пред ОДП-Варна,на която да пише 'МИШКИ'!!!Съжалявам,но съм много афектиран и ми писна!!!

70

Анонимен

преди 13 години

имаш гражданска съвест. от безразличие загиват невинни хора.

69

Пеев

преди 13 години

понеже колата му била паркирана пред блока ,в който живее,а от Кат са му се обадили къде се намирал автомобила!!!Ок!!!Тез униформените трябва да ми дадат % от заплатата си и на всеки съвестен гражданин щом друг ще им върши работата!!!Нейскам медал искам да се работи в тази държава,ако някой се беше убил после рамене щяха да се вдигат,ако имаше бомба в тази кола какво правим?Писна ми няма да се оправим никога!!!Напролет ви казвам всичко добро!!!

68

Емигрирайте!

преди 13 години

БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ!Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, завършили на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. Партиите са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Новият премиер Бойко Борисов е бивш комунистически престъпник участвал във възродителния процес и бивша охрана на Тодор Живков. КОЙ Е ПРИЕЛ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** В ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ? НАГЛОСТТА НА ТЕЗИ *** НЯМА ГРАНИЦИ. Крайно време е да се каже на Европейския съюз, какви са тези хора, които ни управляват! Малкото хора, които са останали живеят в абсолютна мизерия. Единствените, които живеят в охолство са копелетата на бившите комунисти - полицай, военни, пожарникари и *** от ДАНС (те взимат заплати 2000-3000 лева, безплатни жилища и всякакви облаги и 1000 лв. пенсии). Обикновените пенсионери умират от глад мизерия и липса на болници. Полицията е навсякъде и могат да те застрелят и окрадат безнаказано и без причина. Най-облагодетелстван са бивши комунисти и децата им. Това са бивши ченгета, военни и подобни ***, които сега са банкери, хотелиери, едри собственици и т.н. Те държат телевизии, медии и въобще всичко официално е една голяма манипулация. Манипулацията е толкова голяма, че всички европейски пари отиват при тях. Всичко се подслушва. Ежедневно убиват и крадат стотици обикновени хора и никой не си мърда пръста за това. Но ако отвлекат или ограбят някоя богата комунистическа ***, цялата държава се активизира, променят закони и започва още по-голям терор на обикновените хора. Правителството защитава единствено и само комунистите олигарси и замазва очите на хората като хваща и арестува хора, който пречат на комунистическите кланове (олигарсите). Митингите и стачките са забранени. Ако някой има различно мнение или се опита да организира стачка, моментално изчезва (бива екзикутиран от структите на ДАНС и ГДБОБ). Хората в провинцията умират в глад и мизерия. Всички болници са закрити. Но всичко това умело се прикрива от медиите. Всички хотели по черноморието са на бивши комунисти и руската мафия. Хора не ходете там и настройте колкото се може повече чужденци да не идват тук да почиват. Навсякъде звучи долнопробна, *** музика наречена чалга и руска музика. Хората са като зомбирани. Клановете на комунистите (БСП, ГЕРБ, АТАКА и т.н.) и мазни *** от медиите ги заливат и им промиват мозъка с патриотизъм: Колко е хубаво в България. В никакъв случай не си и помисляйте да инвестирате в България или да носите спестявания. В момента в който кацнете на летище София сте буквално обречен. Скоро няма да има университети и БАН - двете най-стари научни организации на 120 и 140 години ще бъдат ликвидирани. Бюджетът им ще бъде спрян. Имотите им ще бъдат продадени и на тяхно място ще се строят хотели, МОЛ-ове и джамии.

67

Пеев

преди 13 години

Днес на детелината на булевардите Левски и 8-ми приморски във Варна имаше паркиран срещу движението посредата на едното платно бял микробус Фолксваген!!!Звънях на 166,112 и Кат отделно и чаках 50-минути да дойде някой от органите на реда и да обезопаси движението!!!Е ниикой недойде и Аз най-големият *** на град Варна изтръгнах един кол и го оставих на разстояние,за да маркирам обезопасително!!!Шофъорът възрастен дойде след тези 50-минути и каза,че незнае как се е озовал микробуса на платното .

66

Аз Клавдий

преди 13 години

Явно доста добре сме платили за да сме на 77-място, а не на първо(отзад напред):))

65

Бай Шиле

преди 13 години

Гадни империалисти ! В България корупция - НЯМА !!!!Всеки БГ политик, съдия, полицаи, държавен служител е честен и чист като сълзица. Пак ни оклеветиха загниващите капиталисти :)И това го правят, защото искат да ни вземат милиардите !В Русия съм !!В Русия съм !!В Русия съм !!В Русия съм !!!

64

Анонимен

преди 13 години

Умен ,Иричек е чужденец ,ако незнаеш.Докато вярваме на чужденци ,няма да се оправим.Справка любимеца на всички БГ васали Хамерикански посланик УОРЛИК.

63

Анонимен

преди 13 години

Та това си е така,що се правите на хора с мокър *** ударен в главите ви.

62

Анонимен

преди 13 години

Нещо не са го изчислили както трябва този индекс на корупцията, аз все си мисля че мястото ни е около първите 10.

61

Idiot

преди 13 години

Как така 77-ми?Ще се обиждаме ли сега?ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, айде малко по-сериозно де!

60

Въпросчо?

преди 13 години

И за това ли не ставаме!Хайде,народе напъни се малко

59

глупака

преди 13 години

Прах в очите ! У нас няма осъдени за корупция. Това с индексите са странични справки.

58

Анонимен

преди 13 години

Даже в Турция има по малка корупция Уж била изостанала , азиатска страна ...

57

Анонимен

преди 13 години

Ами, Иречек пише за българите, за да прослави чехите като готвачи и чистачи в Европа.

56

Анонимен

преди 13 години

АХХХ КОЛКО СТЕ ПРОСТИ ,НЕ ЗАБЛУЖДАВАИТЕ ХОРАТА БГ Е НАИ КОРУМПИРАНАТА СТРАНА В СВЕТА ,ТАКА ЧЕ СИ ПРИЗНАИТЕ.

55

без заобикалки,

преди 13 години

индексът е само прах в очите ! в Бг няма осъден за корупция. със заобикалки гледаме в индекси.... впечатляващо...... отклонение !

54

фотон

преди 13 години

Не си съвсем прав. Още през древни времена, когато са дошли българските емисари тук и са се смесирли с тракийските и другите племена, тук е имало силно развити занаяти, металообработване, строителство. Строени са каменно-дървено-железни дворци, а не слбамени колиби, както ги рисуват във филма "Хан АСпарух" - в блатата. (имало е и такива бедни хора). Но културата на цивилизацията е била на високо равнище тук. Станахме роби, но не и варвари.

53

Б.Б

преди 13 години

Лоша работа чак 73-ти, айде митничарчетата, лекари, съдиии да не изброявам всичките - напънете се малко, догодина искам да сме на първо място по корупция.