238

от Софокъл

преди 13 години

Демокрация - nice, A !!!!! Ей го на къде е сега свободата на словото, гласността и свободното изразяване на личната позиция ???? Смешки на филиики студ и глад на кутиики !!! Ако няма хляб -- поне пасти да има, Дааа ама Не, - ако знаеш кой бие камбаната и го спреш, е доста по-лесно отколкото да помогнеш да има повече хляб и пасти!!!! 7000000 мишлета с 90% ченгета !!!!Хахаха - "Демокрация",,,, nice A, Правова -държава !!! - 45 000 заплати,че окъде --- ето от къде !!!!

237

Анонимен

преди 13 години

Дрън дрън.....големо важно...И кво да спреме да се ,,целуваме,,по телефоните или в нета ли???Шутове!!ха..ха..

236

до259

преди 13 години

много си страхлив бе главчо, нит турчина нито дянков нито от атака казвата , аз давам..

235

sledene

преди 13 години

Hora, GSM-ite se sledqt ot vremeto na tqhnoto suzdavane. V centralata na operatora ima 1 staichka s horica koito chakat nqkoi da kaje "dumichka" koqto se razpoznava ot modulirana programka primerno"BOMBA" i direktno im puska vashiq razgovor ON-LINE. ako ne iskate da vi sluchat : bez GSM :) ako shtete.

234

...И КАКВО ОТ ТОВА..

преди 13 години

ДГД.....ХА,ХА,ХА,А,А,А,А,АААААААА ПУКА МИ !

233

ха-хааа...

преди 13 години

Ти изобщо не си ме разбрал.Нямам нищо против да станем полицейска държава като Германия(Австрия е по-либерална в много отношения),а имам против да бъдем МИЛИЦИОНЕРСКА(нашите *** си останаха милиционери и по мислене и на действие) !!! Тук има разлика при нас всичко е користно,глупаво(фатмашко) и много дразнещо...и работи зле,не е пропорционално и т.н. Но затова са виновни тези най-отгоре(боко и цоко).Изобщо всичко в бг ме дразни и ще емигрирам в някоя ,наистина ПОЛИЦЕЙСКА държава...

232

Анонимен

преди 13 години

Дори и да станем полицейска държава какво му е лошото, погледни Австрия и Германия 100 % полицейски държави обаче икономиката им е на световно ниво. Съгласен съм да станем полицейска държава, но да сме на едно ниво с тяхната икономика и стил на живот :)

231

Анонимен

преди 13 години

СтокхоЛм баце... Не е от хоУм

230

ха-хааа...

преди 13 години

Аз лично не се притеснявам,дразни ме тенденцията да станем(вече станахме!) милиционерска държава - а това ясно се вижда ако се направи сравнение с други държави,които се стремим да стигнем : 1. % на средства отделени за подслушване от постния ни кризисен бюджет и сравнение на увеличението с намаляването на средствата за други сфери(здравеопазване,образование,култура и т.н.) 2. брой на исканията за подслушване(в САЩ около 2500) 3. брой на милиционерите и мн.други...........

229

za 237

преди 13 години

Smehurko, ako ne beshe sedial samo na selo shteshe d aznaesh 4e Germania e policeiska dyrjava...........

228

той

преди 13 години

А, сега проследете мен де..... топки ще видите, да не кажа мъ..я

227

Анонимен

преди 13 години

НЕ ЗНАМ ОТ КАКВО СЕ ПРИТЕСНЯВАШ АКО ПЪК ТОЧНО ТЕБ ТЕ СЛЕДЯТ ??? СИГУРНО ДА НЕ ТИ ОТКРИЯТ ПОРНО ФИЛМЧЕТАТА В КОМПЮТЪРА?

226

ха-хааа...

преди 13 години

Наивен ***.........

225

НеАнонимен :)

преди 13 години

нищо ново под синьото небе :) Нека си следят, все пак мислят за нашата сигурност. Нали не искате скоро да станем като Ирак, Пакистан и Афганистан, Всички действия на МВР И ДАНС са за наше добро :)

224

анти боко

преди 13 години

Разпасана милиционерщина,начело с двама прости ***....и какъв е резултата - 100 млн. за подслушване,а за друго - няма пари.Целта е прозрачна-зрелища за простолюдието и има резултат......явно материалът наистина е калпав и ***........

223

коко

преди 13 години

Работното време свърши,довиждане,г-н полицай и приятна работа.сервилен коко

222

Lehr

преди 13 години

Досега разбрахме, че Дянков крепи правителството и че ако си отиде, то щяло да падне. Но това значи, че конците на това правителство се дърпат от международното еврейство.Сега разбираме, че ни следят в интернет и бройката заявена само в София е обезпокоителна - това сме всички ние, които не сме съгласни с тази политика.Българската култура се унищожава от един турчин и един полу-евреин, и то с мълчаливото съгласие на Атака. какъв позор за България!

221

Анонимен

преди 13 години

Нека следят и моите разговори, да ми обяснят най-накрая защо по дяволите МТел ме товарят така жестоко?!

220

Анонимен

преди 13 години

Оп-паа... Спирам коментарите!... :)

219

Анонимен

преди 13 години

Само да уточня- главните дирекции в МВР не са шест, а седем.